WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah i dobrze zrobiliście.
Pewnie też bym tak zrobiła.
No u mnie teście przyjadą pewnie w dniu jego urodzin.
Bo ten dzień jest w tygodniu (lepszy dojazd autobusem) niż w weekend gdzie jest z dojazdem problem. Jak mówię że pojedziemy i ich zawiedziony to nie chcą słyszeć z resztą oni siedzą 5 min i wieja bo tacy są nigdzie dłużej nie posiada robią jak chcą.
Moja matka przyjedzie dopiero na początku października więc przy okazji na urodziny Roberta (spóźnione) i córki.
Więc dostosować się trzeba pod chrzestnych.
Kamcia u nas pewnie też tak.
Dostałaś jakieś wezwanie na szczepienie? -
nie było wezwania
zawsze na wizytach o tym rozmawiamy
ale powiedziałam dzis kobiecie że na bilansie 9m. nikt nic nie mowił...usłyszałam, że rodzice wiedzą
nie dyskutowałam, po głosie wiem z która gadałam
teraz po prostu wypomne że mają mówić co dalej, bo rodzice nie wiedza -
nick nieaktualnyTak kamciu pamiętają.
Szczególnie jak matki są same z dzieckiem wrzeszczacym to ona sobie może gadać potem matka zapomina.
Z resztą kiedy to było jak była wizyta.
Ja spr w książeczce mam zapisane żeby dzwonić we wrześniu.
Załatwiłem torta.
Będzie taki jak miał być.
Zapłacę 30zł więcej niż koleżance ale za to mniejszy ok 2kg.
Myślę po co nam większy?
Ten starczy symbolicznie i taki żeby Robert zjadł też.
Zmoklam strasznie z córką ale Robert nam uznał pod blokiem więc z parasolami lazilysmy.
Byłyśmy w przedszkolu córka się ucieszyła na znaczek w szatni jaki dostała.
Już nie może się doczekać poniedziałku.
No i zebranie Mnie czeka.
Ogarniam obiad i zbieram się na relaks.
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Brawo, brawo!!! Gratulacje!!! Wycaluj Piotrusia od cioci Natki!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 13:35
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z wami. Za szybko rosną.
Szok, jak ten czas szybko minął!
Gdzie są te nasze malutkie, dopiero co wyklute szkraby?
Przecież to już duże smyki są!
-
Brawo Piotruś brawo a to zuch żaden leniuszek leniuszek to Szymek hehe
Wiecie tak myślę i tak pójdę do znajomej fizjo niech zobaczy
Będę mu więcej czytać pokazywać palcem dziś mu bajkę włączyłam żeby mu gadalo bo ja do niego mało gadam i to moja wina Ale ja jakoś nie potrafię cały czas gadać może za mało czasu mu poświęcam nie wiem teraz będziemy u rodziców to babcią będzie pomagała i zobaczę a i tak go wypisuje z tej poradni bo mieszkamy w krk do końca miesiąca więc niech spadają
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
skali
ale to nie gadanie do dziecka ma wpływ
sama przeciez nie chcesz by wiecznie ktos cos do ciebie mówił-chwila ciszy tez jest fajna
ja zaczełam mówić bardzo późno
mój mąz jeszcze później-przez to był odroczony do szkoły
kiedy psycholog "badała" 6-tyg Emilkę to liczyły się wzajemne relacje, kontakt wzrokowy np
nie martw sie
u nas ruchowo wiele rzeczy pózno (piotrek jest o 2 tyg wczesniej?)
mówi mało
a najwiecej rozmawia z sasiadka przez balkon-wiec sam ma ulubionych rozmówców i nie jest to mama -
nick nieaktualnySkali uspokojenie się i przestań się obwiniac!
Uwierz mi ale ja z córką tak miałam.
Nie dość że od dnia po porodzie jej się bałam jakiś lek miałam, potem się już co kolwiek bałam przy niej robić i gadać do niej nie gadalam!
No nie umiałam!
Patrząc na moje zachowanie do Roberta to śmiem powiedzieć że jest inne.
Z nim więcej wariuje,czytam,wyglupiam się no jest inaczej niż z corka.
Z córką się przemoglam jak zaczęła chodzić jakiś instynkt mi się do niej włączył.
Więc nie jest to twoja wina.
Jak widzisz nie jesteś sama pewnie nie jedna z nas tak ma.
Twój Szymon porostu rozwija się po swojemu potrzebuje czasu?
Idź do fizjo niech spr po swojemu.
A ciebie niech uspokoi.
Co cię dręczy u Szymona?
Konkrety podaj -
My własne wracamy ode mnie z pracy
byłyśmy odwiedzić ostatni raz zanim Zosia pójdzie do żłobka 
I powiem Wam ze będę startować w rekrutacji na wyższe stanowisko bo okazało się ze moj supervisor odchodzi. Nie nadstawiam się wiec zobaczymy co będzie
z jednej strony byłoby fajnie bo to fajna szansa i okazja z drugiej będzie trudna ze względu na Zosię...
Kamcia,
Gratulacje dla Piotrusia !!! A mama powinna dostać klapsa solidnego za gadanie ze będzie ostatni!!!
Zdolniacha
❤️❤️
Skali,
Nie stresuj się i nie wymyślaj !! To ze będziesz do niego mówić nie oznacz wcale ze on zacznie mówić a poza tym przepraszam ale co ta Pani chce żeby roczne dziecko mówiło???! Może mówić sylaby, baba da da itd ja ekspertem nie jestem ale mowa tego nie nazwałabym
gdyby to ze duzo mówimy do dzieci miało wpływ na to ze one będą szybko mówić to co niektóre dzieci mówiłyby w wieku 3 miesięcy 
Daj Szymkowi żyć i rozwijać się po swojemu ! Z mowa jak z chodzeniem - żadnego wyścigu, każde dziecko w sowim tempie (oczywiście w normach, ale nie słyszałam k normach mówienia dla roczniaka...o normach społecznych owszem ale nie mówienia)
Spokój Kochana
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah
No to trzymamy kciuki
A jaka to branża?
Skali
Ja ciągle gadam do Amelki, non stop a jakoś nie zauważyłam by była drugim Mickiewiczem
spokojnie, Szymek idzie swoim tempem i wrzuć na luz matka! 
Kamcia
Ja jeszcze krupniku Meli nie dawałam tak szczerze. A na czym gotowałas? Jakaś kiełbaskę dodawalas? -
Natka,
Ja pracuje w centrum obsługi klienta na rynek francuski
a branża - narzędzia do obróbki skrawaniem
baaaardzo kobieca branża lol
Dziękuje bardzo
nie nastawiam się wcale ! Jak się uda to super bo pewnie kolejna taka okazja w firmie się nie nadarzy szybko...
Ja tez krupniczku nie robiłam...muszę spróbować
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Natka
Ja to taka dziwna jestem bo nie lubię zup z wkładką a takie rosołowe...stąd mój mąż jada moje
dla teściowej za chude 
Wracając do krupnika
Gotowałam na kurczaczku bo miałam w zamrazarce
Włoszczyzna(tarta bo taką man zawsze mrożona), dużo kaszy jęczmiennej - teraz wyjątkowo duzo trochę ziemniaczkow
Piotruś dziś wykatkowo jadł bez mięsa i bez ziemniaków
Ale smakowalo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

czynnik męski