WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się po wizycie w sklepie obuwniczym No ale narazie Zosia nie będzie mieć bucików bo w rozmiar 18 wpadła totalnie ....
a mniejszych nie ma. Tak wiec narazie do żłobka będzie miała niechodki bo w żłobki proszą o buciki jakiekolwiek w razie jak ida do ogrodu i jest chłodniej albo żeby nie stawała na boso na trawie - wiec niehodki jej narazie misza wystarczyć a jak stopka urośnie to kupimy rozmiar 18 
Natka,
U nas w żłobki nie wymagają dużo - piżamkę, ubranka na zmianę (2 komplety), pieluszki, chusteczki, kubek do picia lib bidon lin z czego tam dziecko pije, skoczek jeśli używa, mm jeśli w ciągu dnia pije i to chyba wszystko
Skali,
Super dziszia rośnie !!! Gratuluje !! ❤️❤️
A mówił coś doktor o płci ?
Kamcia,
Przystojniak z Piotrusia !! ❤️❤️❤️
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Kamcia
Piotruś jaki przystojniaczek
a buciki love!! 
Marta
Dobrze, że w miarę spokojnie nocka mija
oby każda 
Dariah
Faktycznie Zosia Calineczka
kochana i słodką maluda.
Co do butów to my sandały na lato tzn miesiąc temu kupowaliśmy 21. Niedawno przymierzałam Meli półbuty na jesień rozmiar 22 i były dobre, bez zapasu. Boziu, jakie to dziewczę duże stopy będzie miało. Masakra. -
Dariah, Zosia nie jedyna z małymi stópkami.
Ja wybrałam się dzisiaj z mamą do ccc poprzymierzać buciki Antosiowi i wyszło że ma rozmiar 18 a takie były tylko jedne - sandałki na lato więc narazie też jesteśmy bez butów. Przymierzyliśmy jedne półbuty rozm 19 to Antoś się w nich utopił. Coś czuję że będziemy mieć problem z butami bo ja też mam małą stopę i ciężko znaleźć na mnie buty, długie kozaki na obcasie na zimę i szpilki na ślub miałam robione na zamówienie.

-
No ja się boje ze jak za miesiąc np Zosia zacznę chodzić to nie będę miała co jej kupić...bo myśle ze w miesiąc nie ursnie jej aż tak stopa żeby mieć rozmiar 18...bo ona na prawdę się w nich topiła...
Ale zobaczymy
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Kamcia, szpilki, sandałki, klapki i balerinki czyli dopasowane buty noszę rozmiar 35, tylko sportowe, półbuty i zimowe mogę mieć 36 a sporo sklepów niestety nie ma takich rozmiarów, najczęściej damskie zaczynają się od 37. Dlatego lubię ccc bo mają niektóre modele od 35. Jak idę do sklepu to nie szukam butów które mi się najbardziej podobają tylko szukam mojego rozmiaru i dopiero wtedy wybieram, oczywiście jeżeli mam jakiś wybór

-
nick nieaktualnyWitam się.
Obudził się o 3 dałam pić potem o 4 z wrzaskiem krzykiem płaczem aż mąż przebiegł zobaczyć co się dzieje.
Pić nie chciał, jeść też nie potem zjadł troszkę kaszki, lulalam, tulilam nic ryczal dalej.
Dałam nurofen potem właśnie zjadł i po godz usnal.
Ja oczywiście głupie sny tym razem na pogodowe byłam koleżanka urodziła i widziałam noworodka w białym brodzik zaglądałem mu pod kark i tam żywa krew potem bilam jakiegoś gowniarza ahhhhh
Właśnie wypiłem kawkę zjedliśmy śniadanko.
Zrobiłam że swojskich jajeczek jajecznice.
I co mnie zdziwiło Robert zjadł aż dwa jajka!!!
I wiecie co wczoraj mu się przeglądałem i zauważyłam że mu się twarz zmieniła jest taki inny starszy?
Jej jak ten czas leci...........
Co do stopki.
Marta faktycznie masz malutka stopę
Moja córka ma 6 lat i ma 34 nogę.
Robert ma 20.
Ja 42 i zawsze miałam problem bo buty źle na mnie leżały mam wąska stopę :-(mąż 48 hahahahha
Natka no duża ma nozke ale może nie będzie rosła przez jakiś czas.
Kamcia dzięki spr stronę.
Jeszcze muszę się udać do galerii tam są butki dla takich małych.
U mnie na osiedlu też jest sklep ale ceny ma z kosmosu.
Dariah ja bym kupiła 18 przecież jak stanie to stopka też się inaczej układa no chyba że ma 15???? To do 18 daleko.
Może urośnie nóżka. -
u nas też dziwny poranek
mały przebudził się z płaczem przed 5, ale płakał tak bardzo, ze pomyslałam, ze noge w szczebelki wcisnał
nie jadł, nie pił, dyduś i wyszłam, chwile pogadał i usnał
potem o 7 mąż wstał-a mówiłam, ze ja nie ryzykuje wstawania o tej godz
doszedł do łazienki i mały się obudził...pogadał, pogadał i usnął, bo wstaliśmy o 8
-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my.
D śpi po pierwszym dniu a raczej nocce w nowej pracy. Nawet nie wiem jak mu poszło.
Amelia noc przespała ładnie ale od rana jest istna Hiroszima. Płacze, jęczy, breczy. Masakra. Podejrzewam, że wychodzą dwie dwójki i to jest cały powód.
Wystawia moja cierpliwość na dużą próbę. -
nick nieaktualnyMarta jaki grzeczny Antoś.
Super.
Natka witaj w klubie.
Idę sobie zaparzyc melisy bo zaraz chyba się porycze.
A męża zatluke działa mi na nerwy dziwnie.
Kurna myśli że w sklepach za darmo żarcie dają.
Przeprowadzamy właśnie temat gotówki i mnie wkurwia.
Ale co się dziwić jak on po sklepach nie chodzi to myśli że to grosze wszystko kosztuje.
Idę podwójna melisy zrobić. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
czynnik męski