WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
To pierwsze koty za płoty
dobrze, że nie mocno.
Zabka
Dasz radę, w końcu super matka z ciebie. Kto nie da jak nie ty?
Dariah
Buciki super!! A zębów to macie już tyle, że szok. My jak zwykle w kwestii zębów zabezpieczamy tyły tego peletonu
Skali
Poleżę sobie kochana, należy ci się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 21:35
-
a u nas dziwna, srednia noc
w sumie jakies 4 pobudki, z niewiadomych przyczyn
1. z płaczem, dyduś wystarczył
2. z płaczem, okazało się ze mały przesikany po pachy,wszystko przebraliśmy, mm nie chcial, pogadał i usnął
3. znów płacz, ale zignorowałam, zasnął szybko
4. zamek w drzwiach raczej obudził...pokrzyczał, pogadał, w końcu wstałam, dałam dydusia, otuliłam kocem, zasnął
spaliśmy do 7:45, ładnie zjadł, ale nie powiedziałabym, ze ma swietny humor -
nick nieaktualnyHej.
Mąż mnie obudził o 6:15 już się nie kladlam bo po co jak zaraz wstać trzeba było.
O 6:30 Robert wstał z uśmiechem na twarzy jak narazie jest ok nie marudzi.
Później mu w dzioba zajrzę.
Zjadł rano z 70 ml owsianki na mm z owocem.
Spaliśmy cała noc o 4 wiem że wstawalam bo pić chciał.
Córkę zaprowadzilismy do przedszkola cóż za radość dzieci i zamieszanie hihi
A teraz siedzimy w domu.
Zimno dzisiaj.
Założyłam mu niechodki na szczęście nie sciagal po drodze
Wcina nektarynke i wywala mi jaz miski czyt podnosi miskę i obraca do góry nogami owoce lądują na dywanie a rączka robi na misce bam bam i brawo sobie bije hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 08:58
-
Dżin dobry w wielkim dniu !!
Nocka dziwna chyba ze 3 pobudki ! I wigilie była niespokojna
tak się zastanawiam czy pełnia czy co ? Bo ona często reaguje na pełnie i spi gorzej
wilkołak hehe
No ale !!! Zaprowadziłam ja do żłobka !! Zrobiła nam papa i poszła z panią do sali - nawet się za nami nie odwróciła
idę po nią za godzinę to zobaczymy czy dalej tez była taka dzielna 
Moja Królewna !! ❤️
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyOj jak ja sobie przypomnę jak ja się czułam jak córkę odprowadziłam do przedszkola miała wtedy 2 latka.
Ja nawet płakałam w domu co ze mnie za matka siedzę w domu a ja ją wysyłam tam do obcych bab, nie zapomnę te ciszy w domu i odliczanie żeby już po nią iść.
Hahahahha
Kochane to ma same plusy a matka wiadomo przyzwyczajona to i ciężko się przestawić
Kupiłam Robertowi arka Noego na roczek.

kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Dariah, Zosia na pewno sobie poradzi w żłobku, taką rozłąkę chyba gorzej znoszą matki niż dzieci. Tam są zabawki, inne dzieci, dużo nowych rzeczy i wrażeń więc dziecko ma się czym zająć, na pewno się nie nudzi

U nas dzisiaj spanie ponad 10h, śniadanko słabo zjedzone bo tylko 180 ml mm, 2 wielkie kupy bo nie robił przez 2 dni, trzeba było myć Antosia pod prysznicem bo tak się obsrał. Teraz pierwsza drzemka i niedługo kaszka.
Tylko te kupy mi się nie podobały bo takie luźne jak sraczka, kilka dni temu też takie były i też prysznic, myślę że to przez owoce bo dostaje na podwieczorek i pół godziny później taka niespodzianka. A ostatnio dawałam kaszkę z owocami i kupy w ogóle nie było przez te 2 dni.
Czy Wasze dzieci mają tak po owocach?

-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my.
Noc cała przespaną bez pobudki na mleko!!! Spala do 8:30. Woooow!
Ale naskrobalyscie
Zabka
Mam nadzieję, że dziś lepszy dzień? Córka w przedszkolu?
Kamcia
Oby dziś nocka poszła jeszcze lepiej
bez przebierania
Dariah
Koniecznie musisz nam zrelacjonować pobyt Zosi w żłobku.
Skali
U nas też pogoda średnia ale nie pada na szczęście
i też dziś jedziemy po buty dla Meli 
Marta
A jakie owocki dajesz? U nas takie kupy były po nektarynek właśnie.
Co do żłobka to część wyprawki już kupiłam...a jeszcze duża część zostanie na październik. Ja też się obawiam, że Amelia nawet się nie obróci i papa nie zrobi. Ja to będę ryczeć na bank. Nawet sobie wyobrazić nie potrafię, że ja zostawiam a co dopiero zostawić. Cóż...powtarzam sobie, że nie ona pierwsza w żłobku i nie ostatnia a ja do pracy wrócić muszę. -
Zabka ja od kilku lat uzywam czarnego mydla koniecznie z rekawica kessa jest to tak zwany rytual jamman polecam najlepszy piling ever dla ciala.
Mydlo mozna kupic w hebw naomi trzeba patrzec na sklad aby bylo glownie z oliwek. Niestety ladnie nie pachnie za to super dba o skórę.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
My już w borach tucholskich ale pogoda kiepawa pada i zimno

Igi śpi M na grzybach a ja z kawą odpoczywam. -
My dziś tak spędzamy dzień

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2c66d0a3ad2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0b8a8adb187.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5dc4ec22a9fa.jpg
kamciaelcia, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka hahahha jaka artystka:-)
Piękne obrazy.
Dariah, natka przecież te kobiety muszą sobie poradzić z wyjcami.
Początki są trudne
Moja córkę odrywali mi z szyi przez tydzień!
Ale trzeba dać dziecko w ręce niani i napięcie wyjść nie przeciagac nawet jak ryczy, szlocha itd.
Jak coś to zadzwonia po was.
Będzie dobrze.
Ajrin dzięki właśnie zamówiłam z rękawica hihi
Dokładnie chodziło mi o skład albo opakowanie bo tego tyle że szok większość to podroba.
Jak będziesz mogła to zrób i wstaw zdjęcie opakowania.
Robert wstał. Jemy idziemy po córkę i jedziemy po wyniki.
Żołądek mnie boli że stresu:-( -
My na wakacjach wiec zdjecia nie zrobie ale wstawie te ktoremialam i sklad był prawie w 100 oliwkowy troche wody plus soli potasowej.
http://77dakota.blogspot.com/2015/01/rytua-hammam-part-one-czarne-mydo-i.html?m=1
Ja je kupowalam wlasnie w hebe z rękawica. Jak jeszcze nie bylo hebe rekawice kupowalam w organique. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
czynnik męski