WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas pada. Amelia padła ok 12:30 i śpi a ja odpoczywam i maluje

Oby po drzemce wstała w lepszym humorze, bo chwilami miałam jej dość.
Zabka
Dobrze cię rozumiem. Mój D jest dość rozrzutny i myśli, że my na koncie to miliony mamy i czasem jak wymyśli kupno kolejnego niepotrzebnego gadżety na który ja mówię nie to obraża się jak dziecko. Też ciężki temat z nim.
-
Zabka
Jak dzień u ciebie?
Ja modlę się by już się skończył. Po drzemce tylko chwile była w lepszym humorze i znów włączyło jej się jęczenie. -
nick nieaktualnyNatka tak jak u ciebie.
Nawet melisa nie pomogła.
Sąsiadka była bo córka moja córkę zapraszają na swoje urodziny mówi że współczuję.
Także jest źle.
Wykapalam oboje mąż przypilnowal usmażyć małemu nalesnika miał go karmić a ja dalej smażyć niestety: mama mama mamam
I tak że mną smazyl naleśniki.
Zjadł jednego całego.
Ale widziałam szósty ząb już prawie poza dziaslo mam na myśli że jest równo z dziaslem jak są szyjki zębów.
Marzę żeby iść spać i wyspać się, nie wstawać cała noc.
Jutro prowadzę córkę do przedszkola nie wiem o której wstanie Robert jak to wszystko wyjdzie. -
nick nieaktualnyA używa któraś z was "czarne mydło"?
Makijazystka mi poleciła ale te oryginalne weszłam na allegro i tego jest pełno czyt podróbki.
Chciałabym te oryginalne no i opinie w realu .
Czytałam że super jest.
Jutro mają być niby moje wyniki histo aż się boję na samą myśl.
-
nick nieaktualny
-
U nas dzień minąłjak z bicza strzelił.. jak wszystkie weekendy !!
Nic nie zrobiłam oczywiście....
Ale kipiałm buciki / papcie Zosi
innej firmy była mniejsza rozmiarówka i 18 był w miarę ok
chociaż myśle ze i tak za bardzo ich nie użyje bo to maja być na wyjście do ogrodu itd a ze pogoda się psuje to myśle ze dużo nie będą wychodzić 
Ah j mamy kolejny ząbek - ósmy
A oto buciki :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7484304c1ac4.jpg
Żabka,
Tule Cię mocno i współczuje dnia Kochana !!
Faceci to jednak są z innego świata
tak w sklepie rozdają jedzenie za darmo ! Pfff
Kamcia,
Dzielny Piotruś!!!! Najważniejsze ze nic wielkiego się nie stało !!
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
No to prawda czasami to mam wrażenie ze oni są po to aby nam utruc życie !! Eh...szkoda gadać!
Dziękuje bardzo
ciekawe czy je założy hehe
Jak nie to schowamy i będzie dla siostrzyczki
hihi
Nooo już ma 8 zębów !!
Ah pamietam ze Kamcia pisała ze Piotruś się boi pralki, co prawda włączonej nie wiem czy Zosia się boi czy nie bo nigdy nie wchodzi do łazienki w trakcie prania ale jak jest wyłączona lub koniec prania to pomaga mamie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/066c16288c7b.jpg
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyHahahahha
Urocza Zosia.
No pięknie pomaga mamusi.
Mój wchodzi do łazienki jest często otwarta i po ciemku wchodzi bo rzuca przed siebie piłki z baseniku i zawsze ciągnie do łazienki go
Co do pralki.
Robert się boi jak nabiera pralka wody, jak bęben lata to czasami popatrzy a tak to zainteresowany czym innym.
No się suszarki co dla mnie jest straszne oczywiście na razie bo chciałam włosy ściąć a to koliduje bo codziennie myje włosy suszenia i prostuje więc jeszcze muszę być "zapuszczona" Hahahahha
Robert od paru dni wszystkiego się boi nawet odgłosów auta, czy innych co my wydajemy podczas zabawy.

Liczę że szybko przejdzie. -
tez Piotrek bawil się pralka, lubił patrzec na włączona, aż nagle mu się odwidziało, zaczął płakać na jej widok...
odkąd jest zakryta mamy spokój w kapieli...
u nasz szał ze zmywarką-ach, te 8 kółecz przy dolnej szufladzie zmywarki
każdym pokreci
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja leżę mały śpi a m pojechał do Krakowa bo ma ostatnie zlecenie ja mam w środę fryzjera więc zostałam żeby nie jeździć w te i spowtorem
Wczoraj były urodziny chrzesniaka roczek Ale byliśmy do 20 bo zimno i tak ja w domu siedziałam dziś też na chwilę u nich byliśmy bo chrzestny przyjechał potem u teściów Szymek zarobił 100 i zbiera na fotelik hehe
Ale u nas zimno masakra ja już chodzę wskarpetach zimowych a Co
Jutro jadę do ccc chce kupić półbuty wiązane na obcasie bo mi takich brakuje przejściowych zobaczę co jest przy okazji obok jest sklep z butami dla dzieci to kupię szynkowi bo w skarpetkach to już zimno
Czytałam co pisalyscie i zapomniałam są buty Szymek też ma małą stopę z emel 19 choć coś mu zaczyna rosnąć a np primigi 21
0 ja mam 37,5 Ale też wąską teraz może 38 po ciąży a po drugiej zobaczymy
U nas ma padać do czwartku a ja tak kocham ciepły wrzesień
Szymkowi też żeby idą bo dziś nie chciał jeść też czasu nie mial bo to dzieci to dziadek i zabawa a fotelika nie było żeby zjadł wiec w biegu Ale jutro wracamy do normy

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo chyba się zmeczyl i odleci bo leży grzecznie tfu tfu.
Oby nocka była super (aż się boję) bo mąż wychodzi zaraz na nockę.
Córka nie śpi jeszcze bo jej się spać nie chce.
Żebym nie musiała latać w nocy od jednego do drugiego
Nie wiem czemu ona tak ma.
Męża nie ma w domu i lata do mnie.
Kamcia straszne.
Ja się już cieszę że wieczór ale nie wiem co mnie czeka w nocy.
Nie nawidze takich dni.
Ja kłębek nerwów wrrrrr
Miałam ochotę żucic to wszystko i wyjść ale padało więc z bezradności już się poplakalam.
Ahhhhh
Edit śpi.
Idę włosy myć i córkę pogonic do spania.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 21:23
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[