WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta,
Kupki mogą być od ząbków ..
Bo to aż dziwne żeby po owocach aż tak reagował...bo wcześniej jadł moralnie owoce i nic nie było..
Myśle ze zeby
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyChwila spokoju.
Byłam po córkę w przedszkolu zeszłym po kokarde i papier na prezent.
Babeczka się usmiala z córki i przygotowała duża kokarde
Mały usnal po 30 min od mojego postu na moich rękach.
Czopek zadziałał.
Po 1h już wstał.
Teraz właśnie zasnął więc korzystam i odpoczywam na ławeczce.
Fajnie bo ciepło nie wieje.
Marta Gruszka może czyścić.
Ale ja stawiam na zęby.
Robert wczoraj zrobił aż 4 kupale.
Więc dzisiejszy dzień mnie nie dziwi i nad ranem te jego pobudki.
Robus na obiad dostał mamie spaghetti zjadł dosyć dobrze więc mama zadowolona.
-
nick nieaktualny
-
Marta
Faktycznie, jeśli owoce zmieniłaś i nadal brzydki kupy to żeby mogą iść.
U nas jak idą zeby to są wymioty często, bo tak dziwnie pije mleko z butelki, że się krztusi i czasem się zadławi i wymiotuje. Wtedy wiem, że coś jest na rzeczy a tym smokiem w trakcie picia próbuje sobie dziąsło masować. Gryzakow nie uznaje żadnych. -
nick nieaktualny
-
U nas przezzeby ponad miesiac kupy masakra nawet kilka razy dziennie i zesluzem. Od 2 tygodni poki co sie poprawiło. Z dietą poczatkowo pediatra kazala odstawic owoce ale po kilku dniach jak nic nie dalo to wrocilam i podawalam normalnie. Ogolnie stwierdzilam ze zęby i diety nie zmienilam.
Pamoetaj że jak wiecej kup to niech pije duzo aby nie bylo odwodnienia. Mozna podawac smecte łyżeczka probiotyki i elektrolity. My podawalismy kilka dni bo serio 6 do 7 kup dziennie dupcia odparzona. -
My dziś mieliśmy wstręt śniadaniowy. Zjadła może pół kanapki.
Na obiad 3lyzeczki krupniku. Na podwieczorek pół piatusia. Stwierdziłam, że może na głodniaka wypije kakao. Taka nowość, sycąca. Wypiła 40ml więc jak na start super.
Ciekawe jak nam pójdzie kolacja. -
nick nieaktualny
-
Widzę że etap niejedzenia u nas też słabo do tego histeria przy jedzeniu.
-
Kolacja poszła nie lepiej. Płacz, krzyk i zgrzytanie zębami. Co zjadła? Zlizała ketchup z moich kanapek. Z apetytem. Kanapki nie chciała, bo wypluła. Interesował ja tylko ketchup.
Najlepsze jest to, że między tymi próbami podawania jedzenia to mega pogodne dziecko. Nie jest ospała czy osłabiona.
Ech... -
nick nieaktualny
-
My ryba słabo nie smakowała za to na kolację kanapka zjedzona i nawet dwa razy udało się włożyć rączką tylko mama kierował może kiedyś zalapie ?
Padam m w drodze czekam z szymkiem ja dziś e nocy nie wstaje włożyłam naszą poduszkę do łóżeczka może to pomoże w nie przechodzeniu a m będzie spał bez
Jutro mamy kopanki tzn ja planuje się przyglądać hehe

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
czynnik męski