WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitamy się i my bo beznadziejniej nocce.
Nawet nie macie pojęcia jak ja się cieszę że mąż mial ostatnia nockę.
Nie nawidze jak ma nocki bo córka wstaje w nocy
I dziś od 1 w nocy z dwójka walczyłam do 5!.
Córka dobie jeszcze śpi a my z małym już po śniadaniu.
Jak nie córka to synus.
Ahhhhh
Padam na pysk.
Na 15 jedziemy do lekarza potem zakupy i chyba jak wrócę to posprzątam mieszkanie tak będzie bezpieczniej bo pewnie się nabrudzi.
Mam nadzieję że wy się wyspalyscie?
-
nick nieaktualnyZosieńko w dniu twojego święta:
Pierwszy roczek to emocjonujące wydarzenie,
Oraz dla rodziców cudowne marzeń spełnienie.
Gdy pociecha obchodzi urodziny pierwszy raz,
Więc została osiągnięta jedna z życiowych faz.
Tort marcepanowy ze świeczką stół już ozdabia,
A najważniejszy maluch na dywanie rozrabia.
Z tej wspaniałej okazji wypada złożyć życzenia,
Radości, miłości, zdrowia i szczęściem otulenia.
Niech Twoje życie będzie uśmiechem okraszone,
A święto urodzin rodzinnie i radośnie spędzone.
Życzy ciocia żabka i Roberto
-
Zosienko!!! Calineczka nasza!
W dniu twojego święta życzymy ci samych bezchmurnych dni przepełnionych miłością najbliższych.
Dużo uśmiechu i jeszcze więcej zabawy.
By każda chwila była dla ciebie czymś wyjątkowym.
Samych słodkich calusow, nie tylko w tym dniu ale w każdym nastepnym:*
Uściski i buziaki od cioci Natki i Amelki :* -
Zabko
Tule! Okropna miałaś noc
oby.dzisiejsza była lepsza.
My noc też nienajlepiej.
D wchodząc do sypialni obudzi mi Amelie u od 1 do 2:30 znów ja usypialam a książę sobie w najlepsze spał. Ale byłam wściekła!
Potem jeszcze w ciągu nocy się budziła kilka razy więc sama padam na twarz.
Ja za to nienawidzę jak D ma popoludniowki. Nie znoszę. Jego nocki to moje ulubione zmiany w sumie.
-
ZOSIEŃKO
Dzisiaj kończysz 1 roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek.
Żebyś zdrowo się chowała,
Rodziców zawsze słuchała,
Radośnie się bawiła,
Nowych rzeczy nauczyła,
Świat wokół Ciebie poznawała
I często się uśmiechała.
By Twoje dzieciństwo było piękne i radosne jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
PIOTRUŚ Z MAMUSIĄ!!!! -
ŻABKO
przytulam mocniutko
będą i idealne noce
U nas raczej malutki na stałe nie je mm w nocy-stwierdzam po tygodniu przesypiania nocek
i ogólnie ta noc też swietnie, przebudził się o 7 ale zaraz padł i spaliśmy do 7:30
czemu ja całą ciąże wstawałam o tej 7:30 ????? (hihi wiem-cukrzyca ciążowa), mogłam wybrać 9
mamy problem jednak z codziennym przesikaniem się-raz mocniej, raz mniej, ale nad ranem z pełnym pampersem wydziwia pozycje i zawsze wyleci...ale nie mam "odwagi" zmieniać pampka w nocy
zjadł własnie calutkie śniadanko: kaszkę z 7 miarek mm oraz 7 miarek musli hipp+ 200ml zmiksowanych truskawek z bananem-no, ale w nocy nie je; jak w nocy jadł to na sniadanie kaszka na 3 miarkach mm
dziś jesteśmy sami-mąz ma służbe
ale byłam raz u małego w nocy-po tym szczepieniu goraczka może wystapić i po 2 tyg od szczepienia i jednak boje się takiej sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 08:59
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Mam wielką nadzieję że dziś będzie idealna nocka.
Zastanawia mnie jedno: dlaczego moja córka się budzi w nocy jak nikogo nie ma koło niej?
Kiedyś sama spała i było ok ledwo ja szło obudzić a jak mąż ma nocki to jest horror wstaje w środku nocy i twierdzi że się wyspala
Kamcia po 2 tyg gorączka?
A później bądź tu mądrym z kadry nagle gorączka?
Oby nie bo nie fajnie by było.
Natka też bym się wściekła.
Mój za to głośno gada (prawie krzyczy) jak Robert śpi.
I ja go uciszam bo mówię że Robert śpi a ten na mnie warczy zw go uciszam z czego powstaje wymiana zdań a nawet krzyk.
Ahhhh
Faceci jakie to tempe stworzenie.
Co oni by zrobili jakby nas brakło?
-
zabko
nawet odczyn odrowy czy rózyczkowy moze byc po długim czasie
nie raz pisałam o sasiadce-ma 6 letnią Emilke i prawie 2 letniego Marcelka
mała nie była kp, ale nauczyła się spać z mamą. Mąż sasiadki kierowca-więc było jak razem spać
zaszła w ciąże i powoli udawało się Emilce spac samej w swoim pokoju, stawała się taką "dużą dziewczynka"
zaczeło sie psuc przed urodzeniem małego-znów razem spały
Marcel nauczony spać w łóżeczku
ostatecznie w trójkę śpią w jednym pokoju-Marcel w łózeczku (dopiero od niedawna nie jest kp) a mama z Emilką na wersalce-w małym pokoju...jak tata wraca ma swój pokoj i swoje łózko w duzym pokoju
teraz robili dzieciakom remont, wiadomo-zerówka więc biurko potrzebne
namawiałam na łózko piętrowe, ale sasiadka postawiła na wielką sofę (aby ostatecznie spac z dziecmi), nie wiem, jak poszło bo sie nie widziałysmy
zatem, żabko , widzisz, że to sie zdarza
więc najpewniej obstawiam , ze córka z przyzwyczajenia do ciebie idzie
(a przed tata czuje respekt), w dodatku spisz z Robertem , więc i mała zazdrość na pewno sie włącza...
wiem,że fajnie "spać" w nocy a nie walczyć, ale zabrakło po drodze konsekwentnego odprowadzania córki do siebie w czasie tych wedrówek
tak myślę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 09:39
-
nick nieaktualnyKamcia strzał w 10!

Napewno tu leży problem brak konsekwencji.
Ahhhhh
My chcieliśmy kupić łóżko piętrowe ale zrezygnowałam bo córka na wczasach z łóżka w nocy spadała w nocy nawet po parę razy więc wystraszylismy się co to będzie jak będzie łóżko piętrowe?
Nie ukrywam że w tym pokoju tylko łóżko piętrowe wchodzi w grę bo jest mały pokój.
No dziś staliśmy na łóżku w trójkę.
O 5 ja pogonilam do łóżka swojego.
Mówię wcześniej jak spała sama w pokoju tego cyrku nie było spała cała noc sama i ciężko ja było wybudzić a teraz fakt może zazdrość.... -
Dariah, wszystkiego co najlepsze dla Zosi, dużo zdrówka, samych radości i uśmiechów

Żabka, współczuję ciężkiej nocy, nie dziwię się że jesteś padnięta.
Natka, ten Twój mąż mógłby pomóc w usypianiu a wszystko na Twojej głowie.
U nas noc idealna, Antoś spał równo 10h, mąż rano wstał do niego, dał śniadanie i się bawili na macie więc mogłam pospać prawie do 9. A ostatnio mąż pracuje ciągle na rano więc wstawałam jak tylko synek się przebudził a teraz mogłam trochę odespać.

-
nick nieaktualny
-
Zasnął

Jestem za niska by"bezboleśnie" go ułożyć więc często zostaje w pozycji w której usnął
I idę kończyć warzywa-tzn już je z wielkim trudem(czytaj:z Piotrusiem) zstarłam, jeszcze por pokroić , popakowac i do zamrażarki...trochę kg jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 20:53
-
Kochane !
Dziękujemy baaaaardzo za piękne życzenia !!
Popołudniu zdmuchnięty świeczkę i wrzucę jakieś zdjęcie mojej rocznej Królewny ❤️❤️❤️
Ewelina,
Wszystkiego najlepszego dla Lenki
Żabka,
Natka,
Tule Was mocno
u nas nocka tez średnia a zemala usypia przy piersi to mimo ze mój D bardzo chętny do pomocy to i tak nie pomoże mi w nocy..nie ma najważniejszego argumentu w postaci cycka !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 13:24
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[