WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem laski, że
Amelia poległa i śpi od 12:15
W domu syf
Wszystko wszędzie się wala
obiad nie zrobiony
A ja?
Dbam o swoją higienę psychiczna haha
A co! Choćby skały srały, kawę wypije ciepła i książki przeczytam min 2strony
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f34abe27b90b.jpg
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia, super beta, ładnie rośnie
Natka, nam matkom należy się odpoczynek jak jest tylko chwila wolnego więc jak najbardziej pij gorącą kawę i czytaj książkę.
Dziewczyny, widzę że dzisiejsza noc to dramat przez te nasze dzieci i ich ząbkowanie. U nas był spokój, Antoś całą przespał bez płaczu i krzyku. Obudził się przed 8, nawet śniadanie prawie całe zjadł bo 250 ml mm, oczywiście później było marudzenie ale trochę zajął się zabawkami ale mnie na krok nie opuścił. Nawet jak szłam do łazienki czy do kuchni zrobić mu drugie śniadanie to on pędem za mną. Kaszkę też ładnie zjadł i teraz śpi. Do obiadu mam spokój. Więc zaraz też będę pić kawę i zjem kawałek ciasta i trochę odpocznę. A później wezmę się za obiad dla niego, będzie indyk z warzywami.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to wzięłam kawę do ręki, chwyciłam książkę i wiecie co??
Wiecie??
Kur.....a....domofon zadzwonił.
No szlag by to trafił. Ale mówię sobie, nie. Nie ma mnie. Nie wstaje.
Dzwonił nadal, uporczywie.
Szlag! Odkładam, wstaje, może coś pilnego.
Podchodzę, pytam się kto tam i....
Listonosz!!! Pytam do mnie? Nie, polecony do sąsiadki z góry.
To ja mu: proszę zatem dzwonić do góry i udać, że mnie nie ma. Panie, ja mam ciepła kawę, dziecko śpi. Bądź człowiek.
Wiecie co mi odpowiedział? Haha! Rozumiem, proszę pić kawę póki ciepła a ja awizo wypisze
No! To podejście do kawy nr 2Dariah lubi tę wiadomość
-
natka
zawsze tsh miałam w normie nawet w normie ciążowej
nie wiem-mój gin raczej nie wypisze euthyroksu, no bo jak? na podstawie tsh?samego tsh? z resztą, do niego wizyte mam za 2 tyg...
w necie szukalam endo
i kiepsko to wygląda...
za godzine zapisze sie do jednej ale wizyta za 2 tyg..
2 tyg to długo???
bo z gin to ja jutro bede probowała sie zgadać
ale endo nie przyspiesze
są tez w gorzowie, ale:
1. coś są w necie numery pomylone
2. dziecieca
3. nie dodzwoniłam sie-nawet nie słyszałam wybierania numeru
4. kiepskie opinie
5. jeszcze gorsze opinie
ta do której bede sie rej jest tez endo-gin...
a rejestratorka mówiła, ze przekroczenie 0,3 to na pewno nie powód do paniki, ze 2 tyg moge czekać...
prawda? -
nick nieaktualnyKamcia do endokrynolog.
Szukaj na NFZ powiedz ze w ciąży jesteś i termin znajdą za tydzień!
Albo gin zostaje lub rodzinny.
Natka ja pierdziele...
Dobrze ze Amelka nie obudził.
Ja już w domu.
To pisze.
Glukoza :110/ 215/165
Insulina 19/111,0/111,4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKombinuj na NFZ powiedz ze ciąży jesteś muszą ci znaleźć miejsce.
Szkoda kasy na prywatnych chyba że jest super.
Tak to będziesz chociaż badania robić za darmo a w ciąży się biega co MC do wniosku i pilnuje tsh, ft 3 bo szybko skaczą.
To normalne.
A i wykrzywilam glukometr w aptece za free hihi -
nick nieaktualny
-
wynik 2,78
a normy - wiadomo- dla zdrowych do 4
z tym gin chodzi o to, że jak on nie uzna tego tsh jako za wysokie, to endo na nfz wstępnie odpada (stad prywatnie zaklepuje)
a frodzinna tym bardziej może zignorować
ale znów gdybam
zaraz rej sie prywatnie
jutro dzwonie do rejestracji do endo u nas, do gin by przyjął jutro, a jak nie wypali to wszystko to do rodzinnego -
nick nieaktualny
-
Kamcia super beta a tsh musisz do endo sie udac i kontrolować.
Ja jutro opierdziele mojego gin bo mi tsh nie zlecil i znowu będą mnie kłuć.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Suwaczek piękny
Co do TSH to nawet gin ci wypisze euthyrox ten najniższy, bo to ciąża jest.
Jak będziesz dzwonić do Endo to powiedz, że jesteś w ciąży i to początek a wynik TSH jest bardzo wysoki. Chwalić się nie musisz jaki dokładniepowinni cię wcisnąć gdzieś. A tak to spokojnie kochana, spokojnie. Pamiętaj, że tarczyca stresu nie lubi
Przeczytałam aż 21stron!! Kawa wypita. Amelia wstała. Za chwilę rozpoczynamy walkę od tytułem obiadkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
z tym endo na nfz jutro podziałam
prywatnie już zarejestrowana na 29 września (jedna ma urlop, a drugi naukowe zobowiązania)
lekarka ma tytul dr n.med.
pracuja na polnej w Poznaniu
na wizycie mogę tez mieć usg ciązy...
i tak sobie myślę, że gdyby się sprawdziła, to tam zostanę prywatnie (zamiast gorzowa), czyli jak z Piotrusiem-na nfz plus prywatnie
cena podstawowa 120 zł z usg -
Kamcia,
Super Beata !! Pięknie przyrasta❤️❤️
Dobrze ze się zarejestrowałas do endo !
No i piękny suwaczek !!!
Zośka wróciła ze żłobka, nie płakała jął ja odbierałamładnie zjadła, nie ma temperatury
Pani pawiedziala ze ładnie się bawi z dziećmi, ale najczęściej bawi się sama i obserwuje. Ale jął się bawi z innymi to się ładnie dzieli zabawkami i ładnie się bawi
A teraz od prawie godziny spi na mnie..❤️Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️