X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka_85 wrote:
    My też już mamy wózek!!! ;))) Jeżdżę nim sobie po domu jak psychiczna, jak nikt nie widzi oczywiście ;))

http://www.babyjogger.com/product/city-mini-gt/

jest rewelacyjny i baaardzo lekki! Podobno niezniszczalny :)

Fajny bardzo! :) Ile kosztuje?

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Co do Bellaband, ja kupiłam rozmiar 2, w Polsce noszę 40 w Solarze. Na razie jeszcze zapinam moje spodnie, wiec nie było próby generalnej. Mam raczej problem z bluzkami, biust moj i jakieś dziwne wałeczki z tyłu już sie w zwykle bluzeczki nie mieszczą.

Ja mam taki problem że jak mam bluzkę na ramiączka to mi cycki bokani wyłażą, a wszystkie inne bluzki zrobiły się przez nie za krótkie i wystaje brzuch. Do tego nad spodniami mam wałeczki. Ale jeszcze w większość ciuchów się mieszczę. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    ebe3074bdfb5153bmed.jpg

Dzień dobry mamusie

Ale super dokładne zdjęcie :) ekstra, a dopiero 11 tydzień skończony u Ciebie

Gumcia lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja mam taki problem że jak mam bluzkę na ramiączka to mi cycki bokani wyłażą, a wszystkie inne bluzki zrobiły się przez nie za krótkie i wystaje brzuch. Do tego nad spodniami mam wałeczki. Ale jeszcze w większość ciuchów się mieszczę. ;)
    Wlasnie tak! Biust i wałeczki nad spodniami...

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Ale super dokładne zdjęcie :) ekstra, a dopiero 11 tydzień skończony u Ciebie

USG po wielkości pokazało 2 tyg starszą ciążę co jest niemożliwe, rośnie kawał bobaska chyba.

Małgorzatka ale się cieszę że wszystko dobrze, tyle kciukow musiało pomoc!

uwo943r8sc6b8ien.png
  • esmi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia Piękne zdjęcie.
    Małgorzatka gratulacje córeczki :-)

Gumcia lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    USG po wielkości pokazało 2 tyg starszą ciążę co jest niemożliwe, rośnie kawał bobaska chyba.

Małgorzatka ale się cieszę że wszystko dobrze, tyle kciukow musiało pomoc!

Będzie duuuuża dzidzia. ;) u nas różnicy na prenatalnym było tydzień.

Gumcia lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki :)

Angela super brzusio :)

Małgorzatka ekstra wiadomości teraz pozostaje tylko się cieszyć :)

Gumcia śliczne maleństwo i jakie duże :)

Macioszczyczka leć do lekarza zanim bardziej Cie rozłoży...

Ja dzisiaj byłam u dentysty koło 13 i nadal czuję znieczulenie. Na szczęście do gin chodzę na NFZ bo zbankrutuje na dentystę. Znowu mam iść w czwartek na usunięcie korzenia. Nie lubię ale muszę no cóż...
    Lecę się zdrzemnąć bo dzisiaj jak nigdy od 6 na nogach.

Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące :)
    Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:57

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:27

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem a dopiero idę za tydzień do lekarza...zaczęliśmy z mężem od pewnego czasu współżyć ale czuje straszne pieczenie w środku szczególnie przy niektórych pozycjach :/ mam nadżerkę i nie wiem czy ona się jakoś reaktywowala, czy to wina może jakiś bakterii czy przez to że długo nie współżyliśmy...na dzień dzisiejszy czuje jakby mnie mąż rozdziewiczal za każdym razem :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Dziewczyny, jesteście lepsze niż prognoza pogody. Zawsze jak piszecie, że u Was słońce/deszcz to u mnie taka pogoda na drugi dzień. I tym razem też się sprawdziło-na śląsku pięknie świeci słońce :) Niestety łeb mnie tak boli, jakbym wczoraj była na mocno zakrapianej imprezie... Mój mąż dziś pierwszy raz po dwóch miesiącach L4 poszedł do pracy, od kiedy wyszedł o 5:30 to tylko drzemałam i budziłam się co pół godziny, jakoś się martwię... cóż taki los żony górnika.

Miłego dnia i powodzenia na wizytach :)
    Mój jest też górnikiem i też czasem mam wrażenie, że zejdę na zawał robi na Piaście w Bieruniu a Twój? Podobno nie jedyny tam u siebie zostanie tatą dlatego pytam :P

Angela piękny brzusio taki jak mój widzę, ale to też u mnie druga ciąża, pewnie temu tak widać ;)

Małgorzatka gratuluje tego wychodzącego słoneczka w końcu dobre wieści aż mam ochotę Cię wyściskać i ucałować :*

Mychakruszyna filmik świetny już go kiedyś widziałam :D

Macioszczyczka Ty pędem do lekarza bo to co teraz panuje to jest chore a panuje tak: grypa żołądkowa, ospa no i już się kończy tzw. "świńska grypa" AH1N1 więc nie zwlekaj z przeciwgorączkowych i przeciwzapalnych jak ktoś pisał tylko paracetamol 500mg (np. apap)

A teraz dziewczyny najważniejsze wiećści nowe warsztaty tylko trzeba się szybko zapisywać, bo mało miejsc, a następne dopiero na jesień:
    http://www.mama-wie.pl/ u mnie niestety w Katowicach nie ma już miejsc :(

Ps. gratuluje wszystkim udanych wizyt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:29

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz was nadrobię:-)

Ja już po wizycie :-0
    Wszystko jak w najlepszym porządku wymiary itd.../
    Pobrano mi krew na test papa wyniki do 14 dni.
    Gin mówi że napewno będą dobre bo usg rewelka :-)
    Bąbel bardzo fikał nie chciał współpracować nawet pomachał do nas :-)
    Mierzy już 6,79 cm!!!!!

Oto ono:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0116dca2a714.jpg

co do echa serca zostane wysłana na takie badanie bezpłatne do Wrocławia :-)
    Mam orzystać z przywilejów hihiji

Iiiiiii jestem szcześliwa mogę iść na basen, do dentysty, fryzjera i z mężem do łózka hahahahaha yupiiiiiiii
    Mam korzystać bo potem pieluchami się zasypie jak to powiedział gin :-)

A diablo mam się nie przejmować chyba mało wie na temat wad genetycznych!!!!!!
    Mam tylko ilnować cukry i o każdej porze zawitać do gina czy zadzwonić jak mnie coś trapi! :-)

No to kamień z serca :-)

Żabcia_, Pysiaczek89, Malutka92, mychakruszyna, martta, AniaLewandowska, Behemottka, _izunia_, claudiuszek, bisacz, bbeczka91, violett, Cordy, Angela89, Anulka01, Sabina, Gumcia, Dzierzba, maluutka90, megg, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:46

Gumcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:46

mychakruszyna, żabka04 lubią tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też na Krk ale nie wiem czy mój się zgodzi nienawidzi jeździć po tym mieście:/

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku, jestem wykończona, ale zrobiłam pierwsze zakupy dla bobo! kupiłam trzy pajace, dwa bodziaki i jedną bluzeczkę, zapłaciłam 68 zł :)

mychakruszyna, Ania91, _izunia_, claudiuszek, Mama _byc_, mmargol lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Żabka o jak fajnie :) Kurde ja to zaraz zacznę się przejmować, że moje bobo w 13+6 miało 83 mm :o

Ja w 13+2 miałam 7.78cm więc mniej więcej podobnie rosna:) na siatce centylowej to po środku a więc książkowo :)

Zabka super ze wszystko dobrze poszło :)

żabka04, mmargol lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za Kciuki :-)
    Mam ochotę na pizze ale się boje cukrów hihi

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mamuśki!
    przede wszystkim Małgorzatka, super wiadomości! Gratuluje zdrowej córeczki! fantastycznie! :)
    Gumcia śliczny bobo, jaki fotogeniczny ;)
    Żabka i bardzo dobrze teraz tylko dobre myśli w głowie!
    Angela świetny brzuszek, ja niestety póki co zamiast ciążowo z brzuchem to czuje się grubbo jak Behemotka, brzuch już widać ale bardziej jakbym się porządnie objadła :) ale na wszystkich przyjdzie czas no nie :)
    ja jestem zmartwiona i wkurzona, bo wczoraj wykrakałam mężowi chorobę po tym motorze, cholera od rana boli go gardło i już zaczyna smarkać i szlag mnie trafi, siedzimy po pracy w osobnych pokojach, ale i tak może mnie zarazić. Grrrrrr!!!!

Sabina, Gumcia lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia super, gratuluję tak pozytywnych wiadomości :)

Jeśli chodzi o warsztaty to może te komuś podpasują: http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html

Ja idę jutro z mężem bo na szczęście są organizowane w Kielcach. Ciekawa jestem jak będzie :)

żabka04 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ