WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka_85 wrote:My też już mamy wózek!!!
)) Jeżdżę nim sobie po domu jak psychiczna, jak nikt nie widzi oczywiście
)
http://www.babyjogger.com/product/city-mini-gt/
jest rewelacyjny i baaardzo lekki! Podobno niezniszczalny
Fajny bardzo!Ile kosztuje?
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Co do Bellaband, ja kupiłam rozmiar 2, w Polsce noszę 40 w Solarze. Na razie jeszcze zapinam moje spodnie, wiec nie było próby generalnej. Mam raczej problem z bluzkami, biust moj i jakieś dziwne wałeczki z tyłu już sie w zwykle bluzeczki nie mieszczą.
Ja mam taki problem że jak mam bluzkę na ramiączka to mi cycki bokani wyłażą, a wszystkie inne bluzki zrobiły się przez nie za krótkie i wystaje brzuch. Do tego nad spodniami mam wałeczki. Ale jeszcze w większość ciuchów się mieszczę. -
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Ja mam taki problem że jak mam bluzkę na ramiączka to mi cycki bokani wyłażą, a wszystkie inne bluzki zrobiły się przez nie za krótkie i wystaje brzuch. Do tego nad spodniami mam wałeczki. Ale jeszcze w większość ciuchów się mieszczę.
-
alinka wrote:Ale super dokładne zdjęcie
ekstra, a dopiero 11 tydzień skończony u Ciebie
USG po wielkości pokazało 2 tyg starszą ciążę co jest niemożliwe, rośnie kawał bobaska chyba.
Małgorzatka ale się cieszę że wszystko dobrze, tyle kciukow musiało pomoc! -
nick nieaktualnyGumcia wrote:USG po wielkości pokazało 2 tyg starszą ciążę co jest niemożliwe, rośnie kawał bobaska chyba.
Małgorzatka ale się cieszę że wszystko dobrze, tyle kciukow musiało pomoc!
Będzie duuuuża dzidzia.u nas różnicy na prenatalnym było tydzień.
Gumcia lubi tę wiadomość
-
Witam mamuśki
Angela super brzusio
Małgorzatka ekstra wiadomości teraz pozostaje tylko się cieszyć
Gumcia śliczne maleństwo i jakie duże
Macioszczyczka leć do lekarza zanim bardziej Cie rozłoży...
Ja dzisiaj byłam u dentysty koło 13 i nadal czuję znieczulenie. Na szczęście do gin chodzę na NFZ bo zbankrutuje na dentystę. Znowu mam iść w czwartek na usunięcie korzenia. Nie lubię ale muszę no cóż...
Lecę się zdrzemnąć bo dzisiaj jak nigdy od 6 na nogach.
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:57
-
Dziewczyny mam problem a dopiero idę za tydzień do lekarza...zaczęliśmy z mężem od pewnego czasu współżyć ale czuje straszne pieczenie w środku szczególnie przy niektórych pozycjach
mam nadżerkę i nie wiem czy ona się jakoś reaktywowala, czy to wina może jakiś bakterii czy przez to że długo nie współżyliśmy...na dzień dzisiejszy czuje jakby mnie mąż rozdziewiczal za każdym razem
-
bbeczka91 wrote:Dziewczyny, jesteście lepsze niż prognoza pogody. Zawsze jak piszecie, że u Was słońce/deszcz to u mnie taka pogoda na drugi dzień. I tym razem też się sprawdziło-na śląsku pięknie świeci słońce
Niestety łeb mnie tak boli, jakbym wczoraj była na mocno zakrapianej imprezie... Mój mąż dziś pierwszy raz po dwóch miesiącach L4 poszedł do pracy, od kiedy wyszedł o 5:30 to tylko drzemałam i budziłam się co pół godziny, jakoś się martwię... cóż taki los żony górnika.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
Angela piękny brzusio taki jak mój widzę, ale to też u mnie druga ciąża, pewnie temu tak widać
Małgorzatka gratuluje tego wychodzącego słoneczka w końcu dobre wieści aż mam ochotę Cię wyściskać i ucałować :*
Mychakruszyna filmik świetny już go kiedyś widziałam
Macioszczyczka Ty pędem do lekarza bo to co teraz panuje to jest chore a panuje tak: grypa żołądkowa, ospa no i już się kończy tzw. "świńska grypa" AH1N1 więc nie zwlekaj z przeciwgorączkowych i przeciwzapalnych jak ktoś pisał tylko paracetamol 500mg (np. apap)
A teraz dziewczyny najważniejsze wiećści nowe warsztaty tylko trzeba się szybko zapisywać, bo mało miejsc, a następne dopiero na jesień:
http://www.mama-wie.pl/ u mnie niestety w Katowicach nie ma już miejsc
Ps. gratuluje wszystkim udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:29
-
nick nieaktualnyZaraz was nadrobię
Ja już po wizycie :-0
Wszystko jak w najlepszym porządku wymiary itd.../
Pobrano mi krew na test papa wyniki do 14 dni.
Gin mówi że napewno będą dobre bo usg rewelka
Bąbel bardzo fikał nie chciał współpracować nawet pomachał do nas
Mierzy już 6,79 cm!!!!!
Oto ono:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0116dca2a714.jpg
co do echa serca zostane wysłana na takie badanie bezpłatne do Wrocławia
Mam orzystać z przywilejów hihiji
Iiiiiii jestem szcześliwa mogę iść na basen, do dentysty, fryzjera i z mężem do łózka hahahahaha yupiiiiiiii
Mam korzystać bo potem pieluchami się zasypie jak to powiedział gin
A diablo mam się nie przejmować chyba mało wie na temat wad genetycznych!!!!!!
Mam tylko ilnować cukry i o każdej porze zawitać do gina czy zadzwonić jak mnie coś trapi!
No to kamień z sercaŻabcia_, Pysiaczek89, Malutka92, mychakruszyna, martta, AniaLewandowska, Behemottka, _izunia_, claudiuszek, bisacz, bbeczka91, violett, Cordy, Angela89, Anulka01, Sabina, Gumcia, Dzierzba, maluutka90, megg, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Żabka o jak fajnie
Kurde ja to zaraz zacznę się przejmować, że moje bobo w 13+6 miało 83 mm :o
Ja w 13+2 miałam 7.78cm więc mniej więcej podobnie rosna:) na siatce centylowej to po środku a więc książkowo
Zabka super ze wszystko dobrze poszłożabka04, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć mamuśki!
przede wszystkim Małgorzatka, super wiadomości! Gratuluje zdrowej córeczki! fantastycznie!
Gumcia śliczny bobo, jaki fotogeniczny
Żabka i bardzo dobrze teraz tylko dobre myśli w głowie!
Angela świetny brzuszek, ja niestety póki co zamiast ciążowo z brzuchem to czuje się grubbo jak Behemotka, brzuch już widać ale bardziej jakbym się porządnie objadłaale na wszystkich przyjdzie czas no nie
ja jestem zmartwiona i wkurzona, bo wczoraj wykrakałam mężowi chorobę po tym motorze, cholera od rana boli go gardło i już zaczyna smarkać i szlag mnie trafi, siedzimy po pracy w osobnych pokojach, ale i tak może mnie zarazić. Grrrrrr!!!!Sabina, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Żabcia super, gratuluję tak pozytywnych wiadomości
Jeśli chodzi o warsztaty to może te komuś podpasują: http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Ja idę jutro z mężem bo na szczęście są organizowane w Kielcach. Ciekawa jestem jak będzieżabka04 lubi tę wiadomość