WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:moja córcia miała wadę serduszka, wykryta po urodzeniu, a jej NT wynosiło 0,6 mmm. Zatem się nt nie martw, bo nie ma reguły. U mnie jest tak, ze ja do gin zawsze chodziłam regularnie i ten sam prowadzi mi druga ciążę(na nfz). Zanim podjęliśmy decyzję o drugim dzidziusiu, byłam w poradni ginekologicznej, dowiedzieć sie co i jak...więc przed ciąża już wiedziałam, gdzie kierują na nfz. Nie pomogę zatem w sytuacji, ze chodzisz tylko prywatnie. Ale to też początek ciązy i nikogo nie powinien dziwić na ttym etapie wybór innego lekarza.
A 450 zł to zdecydowanie za dużo. Ja w razie "W" miałam na oku kardiologa prywatnego z Poznania (pracuje na Szpitalnej) i on bierze 150 zł...tez mi brak słow
echo powinno sie wykonać około 20tc, więc masz trochę czasu na poszukiwania. Ja mam wizytę umówioną w 19 tc
ale życzę ci dużo spokoju, bo nt o niczym nie przesądza
Kamcia dzieki! Umowilam sie juz do Dudarewicza w Lodzi w 20 tyg, 19.04.2016, a jak dostane skierowanie na NFZ to pojde jeszcze do innego w Warszawie.
Nauczona doswiadczeniem juz nie zaufam 1 lekarzowi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:Kamcia dzieki! Umowilam sie juz do Dudarewicza w Lodzi w 20 tyg, 19.04.2016, a jak dostane skierowanie na NFZ to pojde jeszcze do innego w Warszawie.
Nauczona doswiadczeniem juz nie zaufam 1 lekarzowi.
Ooo ja właśnie w środę idę na prenatalne do dr Dudarewicza. Cena za samo usg prenatalne 300 zl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
mychakruszyna, mysza0406, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:
Filmik genialny uśmiałam się strasznietaki mały brzdąc a wszystko rozumiał niczym dorosły
-
hej
malgorezatka super wiesci! gratulacje
agnela super brzusio:)
piekne ciuszki juz kupujecie
ja sie jeszcze wstrzymuje aby an 100% potw dziewczynke, ale juz wymyslilam ze kacik dzieciaczkowi urzadze w kolorach zolto bialo szarych
dzis u nas slonce:) wkonu! zaraz biore sie za mycie okien
milego dniaAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Ja dla pierwszego dziecka kupiłam taki wózeczek. Jestem z niego mega zadowolona, robi wrażenie. Fajny biały stelaż
Dla drugiego myślę o dostawce z siedzeniem i oparciem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:30
mychakruszyna, inzynierka, Strazaczka1990, _izunia_, Kasia1987., mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:
Jest bardzo ładny właśnie moj typ:)ja jadę zobaczyć taki dzis http://serwer1351314.home.pl/aukcje%20caly%20swiat/PL/EURO-CART/durango/3v1/k/19.png -
nick nieaktualny