WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Ja sie witam w 15 tygodniu
U mnie tez sloneczko, ale cos nie moglam sie dobudzic, a teraz zjadlam sniadanie i mnie mdli.
Glowa pobolewa od wczoraj, tez mam problem z niskim cisnieniem, masakra, bo nie do zycia wtedy jestem.
Kurcze tez mam movne mroczki przed oczami jak wstaje w nocy lub rano siku i zataczam sie na sciany, takze wspolczuje.
Angela, piekny brzusio! Taki okraglutki i typowo ciazowyeh, czemu u mnie tak jeszcze nie widac? :p
mimo że trochę kg za dużo ładnie się już pokazuje brzuch w tej ciąży. No i kształt ma inny niż przy córce u nie rozlany był bardziej. Kształt brzucha w moim przypadku dał mi przypuszczenia że siedzi tam chłopak
-
maluutka90 wrote:Czesc dziewczyny
Poznań melduje się ze słońcem!!! Pierwszy raz od tygodnia słońce za oknem, no jest szał...!!
Ja od wczoraj mam problem z nogą. Mam jakiś przykurcz w śródstopiu i wczoraj to ledwo chodziłam...
Przepraszam, za weekendową ciszę, ale w tygodniu praktycznie z mężem się nie widzę, więc w weekend staramy się nadrobić zaległości
w czwartek mamy prenatalne i trochę się martwię czy wszystko jest dobrze.. Bo objawy jakby trochę ustały, albo ja już się do nich przyzwyczaiłam...
ktoś skróci co działo się w weekend? miłego dnia dziewczynki
maluutka90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie było... mam w domu remont codziennie koczuje u teściów do 20:30 wieczorami sprzątam i padam na noc.
Syn ma jakiś skok dwulatka bo łazi ze mną i chce być tylko ze mną
Wyrywkowo wyczytałam , że już troszkę maluszków się ujawniło więc gratuluje dla MAM :*
Prenatalne mam we czwartek więc 3majcie kciuki, że będzie wszystko dobrze.
i dopiszcie do pierwszej strony odnośnie wizyt.
Przed wizytą idę do kosmetyczki na regulacje brwi i henne wraz z rzęsami aby umilić sobie przed wizytą. Muszę jeszcze zrobić stan czystości i badania dodatkowe.
Postaram się zaglądać częściej ale mam nadzieje, że wybaczycie że rzadko się odzywam.
Czuje się lepiej niż było ponieważ strasznie mnie mdliło. -
nick nieaktualnyNo to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.
Potrzebuje tylko od Was pomocy - musze isc na NFZ do ginekologa zeby dostac skierowanie na echo serca, jak ja mam to zrobic? Nigdy nie bylam u lekarza na NFZ, chyba ze w szpitalu. Gdzie sie idzie/dzwoni? Umawia sie na wizyte?
Ja prdl... 3 tygodnie zycia w bagnie. I w koncu widze slonce...Dzierzba, inzynierka, bbeczka91, Macioszczyczka, mychakruszyna, Pysiaczek89, kamciaelcia, Angela89, violett, Sophia, żabka04, Anulka01, Bee85, AniaLewandowska, Sabina, Żabcia_, claudiuszek, megg, maluutka90, Behemottka, Skali89, Pauka, _izunia_, Kasia1987., Malutka92, Madziuuuula, anesska, martta, bisacz, Broszka, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:u mnie to już 2 ciąża może dlatego
mimo że trochę kg za dużo ładnie się już pokazuje brzuch w tej ciąży. No i kształt ma inny niż przy córce u nie rozlany był bardziej. Kształt brzucha w moim przypadku dał mi przypuszczenia że siedzi tam chłopak
Jak byłam w pierwszej ciąży stara babcia w poczekalni u ginekologa powiedziała mi że będę miała syna bo mam okrągły brzuch i taki wystający. Teraz na razie to bardziej sadełko przypomina. -
nick nieaktualny
-
malgorzalka, pisałam ci, ze ten poslizg z drugim pobraniem krwi to tylko dobry znak
cieszę sie razem z toba
ja chodze na nfz i mam skierowanie na echo serca...
a powiedz , skad u ciebie takie wskazanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:31
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:No to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.
Potrzebuje tylko od Was pomocy - musze isc na NFZ do ginekologa zeby dostac skierowanie na echo serca, jak ja mam to zrobic? Nigdy nie bylam u lekarza na NFZ, chyba ze w szpitalu. Gdzie sie idzie/dzwoni? Umawia sie na wizyte?
Ja prdl... 3 tygodnie zycia w bagnie. I w koncu widze slonce...
Nawet nie wiesz jak się ciesze!! Super aż mi ciary przeszły! Tak musiało być! -
angela, twój brzuszek jest prawie jak mój...mój ciut większy
i tak patrzę, patrzę, ale ja po tobie nie widzę tej 9 z przodu
tez mam brzuszek - piłeczkę, tak samo miałam z córcią . o wszystko brzuchem zahaczałam, a jak chcialam go oszczędzic, siniaki na tyłku miałamAngela89, _izunia_, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela, twój brzuszek jest prawie jak mój...mój ciut większy
i tak patrzę, patrzę, ale ja po tobie nie widzę tej 9 z przodu
tez mam brzuszek - piłeczkę, tak samo miałam z córcią . o wszystko brzuchem zahaczałam, a jak chcialam go oszczędzic, siniaki na tyłku miałamNo niestety 9 z przodu jest nie da się tego zmienić, ciesze się że tego po prostu aż tak nie widać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:No to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.
Ja prdl... 3 tygodnie zycia w bagnie. I w koncu widze slonce...
Jejku Malgorzatka to cudowne wieści!!!! Gratulacjemimo że się nie znamy to nawet nie wiesz jak się cieszę!!!
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Bbeczka jak się nazywa twój lekarz?
Dr Paweł Juraszek. Przyjmuje w Angeliusie w Katowicach.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje Wam dziewczyny BARDZO BARDZO BARDZO !
Kamcia - przy duzym NT (jak u mnie) oprocz wad genetycznych jest tez ryzyko choroby serca - stad musze sie wybrac na echo. Mam jedno w miejsce w ktore chce isc i moge albo zaplacic 450 PLN (bez komentarza) albo dostac skierowanie na NFZ (ktore mi sie prawnie nalezy) i nie zaplacic NIC... Wiec musze sie wybrac do lekarza.
Tylko nie wiecie czy jak nie mam karty ciazy na NFZ to lekarz wystawi?Bratek lubi tę wiadomość