WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu mnie to już 2 ciąża może dlategoviolett wrote:Ja sie witam w 15 tygodniu

U mnie tez sloneczko, ale cos nie moglam sie dobudzic, a teraz zjadlam sniadanie i mnie mdli.
Glowa pobolewa od wczoraj, tez mam problem z niskim cisnieniem, masakra, bo nie do zycia wtedy jestem.
Kurcze tez mam movne mroczki przed oczami jak wstaje w nocy lub rano siku i zataczam sie na sciany, takze wspolczuje.
Angela, piekny brzusio! Taki okraglutki i typowo ciazowy
eh, czemu u mnie tak jeszcze nie widac? :p
mimo że trochę kg za dużo ładnie się już pokazuje brzuch w tej ciąży. No i kształt ma inny niż przy córce u nie rozlany był bardziej. Kształt brzucha w moim przypadku dał mi przypuszczenia że siedzi tam chłopak
-
Spróbuj sobie to piłką tenisową rozmasować. Piłkę kładziesz na ziemi i rolujesz pod stopą regulując nacisk. Pomaga.maluutka90 wrote:Czesc dziewczyny
Poznań melduje się ze słońcem!!! Pierwszy raz od tygodnia słońce za oknem, no jest szał...!!
Ja od wczoraj mam problem z nogą. Mam jakiś przykurcz w śródstopiu i wczoraj to ledwo chodziłam...
Przepraszam, za weekendową ciszę, ale w tygodniu praktycznie z mężem się nie widzę, więc w weekend staramy się nadrobić zaległości
w czwartek mamy prenatalne i trochę się martwię czy wszystko jest dobrze.. Bo objawy jakby trochę ustały, albo ja już się do nich przyzwyczaiłam...
ktoś skróci co działo się w weekend? miłego dnia dziewczynki 
maluutka90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie było... mam w domu remont codziennie koczuje u teściów do 20:30 wieczorami sprzątam i padam na noc.
Syn ma jakiś skok dwulatka bo łazi ze mną i chce być tylko ze mną
Wyrywkowo wyczytałam , że już troszkę maluszków się ujawniło więc gratuluje dla MAM :*
Prenatalne mam we czwartek więc 3majcie kciuki, że będzie wszystko dobrze.
i dopiszcie do pierwszej strony odnośnie wizyt.
Przed wizytą idę do kosmetyczki na regulacje brwi i henne wraz z rzęsami aby umilić sobie przed wizytą. Muszę jeszcze zrobić stan czystości i badania dodatkowe.
Postaram się zaglądać częściej ale mam nadzieje, że wybaczycie że rzadko się odzywam.
Czuje się lepiej niż było ponieważ strasznie mnie mdliło. -
nick nieaktualnyNo to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.
Potrzebuje tylko od Was pomocy - musze isc na NFZ do ginekologa zeby dostac skierowanie na echo serca, jak ja mam to zrobic? Nigdy nie bylam u lekarza na NFZ, chyba ze w szpitalu. Gdzie sie idzie/dzwoni? Umawia sie na wizyte?
Ja prdl... 3 tygodnie zycia w bagnie. I w koncu widze slonce...
Dzierzba, nick nieaktualny, bbeczka91, nick nieaktualny, mychakruszyna, Pysiaczek89, kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sophia, nick nieaktualny, Anulka01, Bee85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, claudiuszek, megg, maluutka90, Behemottka, Skali89, Pauka, _izunia_, Kasia1987., Malutka92, Madziuuuula, anesska, martta, nick nieaktualny, Broszka, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:u mnie to już 2 ciąża może dlatego
mimo że trochę kg za dużo ładnie się już pokazuje brzuch w tej ciąży. No i kształt ma inny niż przy córce u nie rozlany był bardziej. Kształt brzucha w moim przypadku dał mi przypuszczenia że siedzi tam chłopak
Jak byłam w pierwszej ciąży stara babcia w poczekalni u ginekologa powiedziała mi że będę miała syna bo mam okrągły brzuch i taki wystający. Teraz na razie to bardziej sadełko przypomina. -
nick nieaktualny
-
malgorzalka, pisałam ci, ze ten poslizg z drugim pobraniem krwi to tylko dobry znak
cieszę sie razem z toba
ja chodze na nfz i mam skierowanie na echo serca...
a powiedz , skad u ciebie takie wskazanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:31
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:No to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.
Potrzebuje tylko od Was pomocy - musze isc na NFZ do ginekologa zeby dostac skierowanie na echo serca, jak ja mam to zrobic? Nigdy nie bylam u lekarza na NFZ, chyba ze w szpitalu. Gdzie sie idzie/dzwoni? Umawia sie na wizyte?
Nawet nie wiesz jak się ciesze!! Super aż mi ciary przeszły! Tak musiało być! -
angela, twój brzuszek jest prawie jak mój...mój ciut większy
i tak patrzę, patrzę, ale ja po tobie nie widzę tej 9 z przodu 
tez mam brzuszek - piłeczkę, tak samo miałam z córcią . o wszystko brzuchem zahaczałam, a jak chcialam go oszczędzic, siniaki na tyłku miałam
nick nieaktualny, _izunia_, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHIHIkamciaelcia wrote:angela, twój brzuszek jest prawie jak mój...mój ciut większy
i tak patrzę, patrzę, ale ja po tobie nie widzę tej 9 z przodu 
tez mam brzuszek - piłeczkę, tak samo miałam z córcią . o wszystko brzuchem zahaczałam, a jak chcialam go oszczędzic, siniaki na tyłku miałam
No niestety 9 z przodu jest nie da się tego zmienić, ciesze się że tego po prostu aż tak nie widać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:No to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.
Jejku Malgorzatka to cudowne wieści!!!! Gratulacje
mimo że się nie znamy to nawet nie wiesz jak się cieszę!!!
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Bbeczka jak się nazywa twój lekarz?
Dr Paweł Juraszek. Przyjmuje w Angeliusie w Katowicach.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje Wam dziewczyny BARDZO BARDZO BARDZO !
Kamcia - przy duzym NT (jak u mnie) oprocz wad genetycznych jest tez ryzyko choroby serca - stad musze sie wybrac na echo. Mam jedno w miejsce w ktore chce isc i moge albo zaplacic 450 PLN (bez komentarza) albo dostac skierowanie na NFZ (ktore mi sie prawnie nalezy) i nie zaplacic NIC... Wiec musze sie wybrac do lekarza.
Tylko nie wiecie czy jak nie mam karty ciazy na NFZ to lekarz wystawi?
Bratek lubi tę wiadomość

[