X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj miałam ciężka noc... O 23 wstałam na siku i zemdlałam. Pierwszy raz w życiu. Okropieństwo. Dzisiaj sie czuje jakbym wczoraj flaszkę obaliła:( miałam jechać po zakupy a tu dupa.
    Miłego dnia Wam życzę:*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty:)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Kobitki czy do prenatalnych to trzeba się jakoś specjalnie przygotować?

Niee raczej niee.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I właśnie okazało się że moj dr dojedzie dopiero na 12. Wizyta sie przeklada na czwartek bo na 10 musze byc w pracy. Zajebiscie. :/ Fajnie, że mnie w recepcji poinformowała...

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    I właśnie okazało się że moj dr dojedzie dopiero na 12. Wizyta sie przeklada na czwartek bo na 10 musze byc w pracy. Zajebiscie. :/ Fajnie, że mnie w recepcji poinformowała...
    Ty już chyba kolejny raz masz tą wizytę przełożoną? Dobrze pamiętam? Ale bym się wku***ła.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Oj miałam ciężka noc... O 23 wstałam na siku i zemdlałam. Pierwszy raz w życiu. Okropieństwo. Dzisiaj sie czuje jakbym wczoraj flaszkę obaliła:( miałam jechać po zakupy a tu dupa.
    Miłego dnia Wam życzę:*
    Nie bierze cię choróbsko jakieś? Wypocznij w łóżeczku bidulko.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ty już chyba kolejny raz masz tą wizytę przełożoną? Dobrze pamiętam? Ale bym się wku***ła.

Drugi raz. ;/ Nie omieszkam tego w czwartek skomentować.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Specjalnie moze nie,ale na dole miej porządek :-P zebys nie miala psikusa,ze dowcipne usg ci zrobi jak dzieciatka nie beda współpracować,a pomiary trzeba zrobic :-)
    Hahah porządek robię co rano także będę przygotowana :P U mojego gina w enel medzie są takie zielone spódniczki, żeby z gołym tyłkiem nie łazić, ciekawe jak w Pregmedzie będzie.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Hahah porządek robię co rano także będę przygotowana :P U mojego gina w enel medzie są takie zielone spódniczki, żeby z gołym tyłkiem nie łazić, ciekawe jak w Pregmedzie będzie.

Ja jak ide do mojego w spodniach to w torebce mam spódnice materiałową, albo pareo ;P

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Drugi raz. ;/ Nie omieszkam tego w czwartek skomentować.
    I masz rację. Czas marnujesz tylko, a przecież masz pracę i nie możesz sobie tak biegać co chwilę. Nie wkurzaj się, żeby sobie nie zaszkodzić.
    Też dobry pomysł z tym pareo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:22

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jesteście lepsze niż prognoza pogody. Zawsze jak piszecie, że u Was słońce/deszcz to u mnie taka pogoda na drugi dzień. I tym razem też się sprawdziło-na śląsku pięknie świeci słońce :) Niestety łeb mnie tak boli, jakbym wczoraj była na mocno zakrapianej imprezie... Mój mąż dziś pierwszy raz po dwóch miesiącach L4 poszedł do pracy, od kiedy wyszedł o 5:30 to tylko drzemałam i budziłam się co pół godziny, jakoś się martwię... cóż taki los żony górnika.

Miłego dnia i powodzenia na wizytach :)

Sabina, mychakruszyna, _izunia_, Ania91 lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak szłam to z nerwów łzy mi leciały. Straciłam godzinę, którą jeszcze mogłam wykorzystać na odpoczynek przed pracą. Ale już mi przeszło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Dziewczyny, jesteście lepsze niż prognoza pogody. Zawsze jak piszecie, że u Was słońce/deszcz to u mnie taka pogoda na drugi dzień. I tym razem też się sprawdziło-na śląsku pięknie świeci słońce :) Niestety łeb mnie tak boli, jakbym wczoraj była na mocno zakrapianej imprezie... Mój mąż dziś pierwszy raz po dwóch miesiącach L4 poszedł do pracy, od kiedy wyszedł o 5:30 to tylko drzemałam i budziłam się co pół godziny, jakoś się martwię... cóż taki los żony górnika.

Miłego dnia i powodzenia na wizytach :)

Też tak miałam w pierwszej ciąży ale teraz już się przyzwyczaiłam:-)
    Jak jest w pracy a jest wstrząs to wtedy dostaje jobla że strachu o męża:-(
    A na dodatek chce iść się uczyć żeby być strzałowym hmmmm dopiero na zawał walne że strachu i jeszcze dwójka dzieci..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mąż jeździ w delegacje na montaż to mimo, że nic niebezpiecznego to martwię się, żeby nie miał wypadku, albo coś. Taki nasz los.:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też dziś głowa boli, ale to że stresu bo w środę mamy badania prenatalne i już przeżywam. I kurczę mimo tylu opinii nadal nie wiem czy robić to pappa :( chyba decyzję w ostatniej chwili podejmę. Ale to jeszcze 50h stresu :(

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, ja już nie świrowałam, tylko mój mąż miał L4 z powodu wypadku w pracy. A w kwietniu idzie właśnie na kurs strzałowego... Pamiętam jak się na początku poznaliśmy, i miał wyłączony telefon pomimo tego, że powinien już wyjechać z dołu, to wszystkie serwisy regionalne przeglądałam, żeby sprawdzić czy jakiegoś wypadku na kopalni nie było. Głupia ja.

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skasowalo mi posta wrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcecie trochę golizny ?:P Jak nie chcecie to i tak dostaniecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:24

maluutka90, żabka04, mychakruszyna, violett, Macioszczyczka, Dzierzba, AniaLewandowska, bbeczka91, kamciaelcia, Sabina, Żabcia_, megg, mysza0406, Behemottka, _izunia_, Kasia1987., anesska, martta, bisacz, Broszka, YvonnElizabeth, mmargol lubią tę wiadomość

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) Poznań melduje się ze słońcem!!! Pierwszy raz od tygodnia słońce za oknem, no jest szał...!! :) Ja od wczoraj mam problem z nogą. Mam jakiś przykurcz w śródstopiu i wczoraj to ledwo chodziłam... :/ Przepraszam, za weekendową ciszę, ale w tygodniu praktycznie z mężem się nie widzę, więc w weekend staramy się nadrobić zaległości :) w czwartek mamy prenatalne i trochę się martwię czy wszystko jest dobrze.. Bo objawy jakby trochę ustały, albo ja już się do nich przyzwyczaiłam... ;) ktoś skróci co działo się w weekend? miłego dnia dziewczynki :)

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie witam w 15 tygodniu :)
    U mnie tez sloneczko, ale cos nie moglam sie dobudzic, a teraz zjadlam sniadanie i mnie mdli.
    Glowa pobolewa od wczoraj, tez mam problem z niskim cisnieniem, masakra, bo nie do zycia wtedy jestem.
    Kurcze tez mam movne mroczki przed oczami jak wstaje w nocy lub rano siku i zataczam sie na sciany, takze wspolczuje.

Angela, piekny brzusio! Taki okraglutki i typowo ciazowy :) eh, czemu u mnie tak jeszcze nie widac? :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:13

Robotka1, bbeczka91, Skali89 lubią tę wiadomość

‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ