WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:I właśnie okazało się że moj dr dojedzie dopiero na 12. Wizyta sie przeklada na czwartek bo na 10 musze byc w pracy. Zajebiscie.
Fajnie, że mnie w recepcji poinformowała...
-
Anulka01 wrote:Oj miałam ciężka noc... O 23 wstałam na siku i zemdlałam. Pierwszy raz w życiu. Okropieństwo. Dzisiaj sie czuje jakbym wczoraj flaszkę obaliła:( miałam jechać po zakupy a tu dupa.
Miłego dnia Wam życzę:* -
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Specjalnie moze nie,ale na dole miej porządek
zebys nie miala psikusa,ze dowcipne usg ci zrobi jak dzieciatka nie beda współpracować,a pomiary trzeba zrobic
U mojego gina w enel medzie są takie zielone spódniczki, żeby z gołym tyłkiem nie łazić, ciekawe jak w Pregmedzie będzie.
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Hahah porządek robię co rano także będę przygotowana
U mojego gina w enel medzie są takie zielone spódniczki, żeby z gołym tyłkiem nie łazić, ciekawe jak w Pregmedzie będzie.
Ja jak ide do mojego w spodniach to w torebce mam spódnice materiałową, albo pareo ;P
-
Macioszczyczka wrote:Drugi raz. ;/ Nie omieszkam tego w czwartek skomentować.
Też dobry pomysł z tym pareo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:22
-
Dziewczyny, jesteście lepsze niż prognoza pogody. Zawsze jak piszecie, że u Was słońce/deszcz to u mnie taka pogoda na drugi dzień. I tym razem też się sprawdziło-na śląsku pięknie świeci słońce
Niestety łeb mnie tak boli, jakbym wczoraj była na mocno zakrapianej imprezie... Mój mąż dziś pierwszy raz po dwóch miesiącach L4 poszedł do pracy, od kiedy wyszedł o 5:30 to tylko drzemałam i budziłam się co pół godziny, jakoś się martwię... cóż taki los żony górnika.
Miłego dnia i powodzenia na wizytachSabina, mychakruszyna, _izunia_, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Dziewczyny, jesteście lepsze niż prognoza pogody. Zawsze jak piszecie, że u Was słońce/deszcz to u mnie taka pogoda na drugi dzień. I tym razem też się sprawdziło-na śląsku pięknie świeci słońce
Niestety łeb mnie tak boli, jakbym wczoraj była na mocno zakrapianej imprezie... Mój mąż dziś pierwszy raz po dwóch miesiącach L4 poszedł do pracy, od kiedy wyszedł o 5:30 to tylko drzemałam i budziłam się co pół godziny, jakoś się martwię... cóż taki los żony górnika.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
Też tak miałam w pierwszej ciąży ale teraz już się przyzwyczaiłam:-)
Jak jest w pracy a jest wstrząs to wtedy dostaje jobla że strachu o męża:-(
A na dodatek chce iść się uczyć żeby być strzałowym hmmmm dopiero na zawał walne że strachu i jeszcze dwójka dzieci.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka, ja już nie świrowałam, tylko mój mąż miał L4 z powodu wypadku w pracy. A w kwietniu idzie właśnie na kurs strzałowego... Pamiętam jak się na początku poznaliśmy, i miał wyłączony telefon pomimo tego, że powinien już wyjechać z dołu, to wszystkie serwisy regionalne przeglądałam, żeby sprawdzić czy jakiegoś wypadku na kopalni nie było. Głupia ja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychcecie trochę golizny ?
Jak nie chcecie to i tak dostaniecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:24
maluutka90, żabka04, mychakruszyna, violett, Macioszczyczka, Dzierzba, AniaLewandowska, bbeczka91, kamciaelcia, Sabina, Żabcia_, megg, mysza0406, Behemottka, _izunia_, Kasia1987., anesska, martta, bisacz, Broszka, YvonnElizabeth, mmargol lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Poznań melduje się ze słońcem!!! Pierwszy raz od tygodnia słońce za oknem, no jest szał...!!
Ja od wczoraj mam problem z nogą. Mam jakiś przykurcz w śródstopiu i wczoraj to ledwo chodziłam...
Przepraszam, za weekendową ciszę, ale w tygodniu praktycznie z mężem się nie widzę, więc w weekend staramy się nadrobić zaległości
w czwartek mamy prenatalne i trochę się martwię czy wszystko jest dobrze.. Bo objawy jakby trochę ustały, albo ja już się do nich przyzwyczaiłam...
ktoś skróci co działo się w weekend? miłego dnia dziewczynki
-
nick nieaktualnyJa sie witam w 15 tygodniu
U mnie tez sloneczko, ale cos nie moglam sie dobudzic, a teraz zjadlam sniadanie i mnie mdli.
Glowa pobolewa od wczoraj, tez mam problem z niskim cisnieniem, masakra, bo nie do zycia wtedy jestem.
Kurcze tez mam movne mroczki przed oczami jak wstaje w nocy lub rano siku i zataczam sie na sciany, takze wspolczuje.
Angela, piekny brzusio! Taki okraglutki i typowo ciazowyeh, czemu u mnie tak jeszcze nie widac? :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:13
Robotka1, bbeczka91, Skali89 lubią tę wiadomość