WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabcia_ wrote:Ratujcie, bo juz nie moge. Leb peka mi od rana Apap nie pomogl, juz nie wiem co robic, a boli do porzygu, ze nawet na oczy patrzec nie moge
Żabcia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Ubieram się teraz, a tu klops. Garderoba mi się kończy. Cyc opięty jak u ciotki Telimeny, z przodu brzuch, z tyłu jakieś wałki (a przytyłam niecały kilogram tylko!). Ciążowe ubrania mam takie z marszczeniami z przodu, na nie za wcześnie... Chyba muszę większe rozmiary kupić??? Nie wyglądam w ciąży! Wyglądam gruuuboooo.....
Nie martw się ja też.Behemottka lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Dzięki kobitki. Cholera wie co to było. Poczekamy zobaczymy, myślę, że jakby był to objaw poronienia to coś bym czuła jeszcze tym bardziej, że to było w południe.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Żabcia_ wrote:Ratujcie, bo juz nie moge. Leb peka mi od rana Apap nie pomogl, juz nie wiem co robic, a boli do porzygu, ze nawet na oczy patrzec nie moge
Żabciu, na migrenę, jak już jest, to raczej apap nie pomoże. Połóż się w chłodnym, cichym, ciemnym pokoju. Możesz spróbować chłodny okład na czoło, albo akupresurę (dwa punkty między łukami brwiowymi i dwa na karku, u podstawy czaszki - znajdziesz, bo od razu będzie ulga). Czasem też pomaga masaż wokół oczu, jak przy drenażu limfatycznym.
Ja miewam migreny z aurą, wtedy zanim się ból zacznie biorę apap x2+kawa, ale w ciąży, odpukać, jeszcze nie było.Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Ubieram się teraz, a tu klops. Garderoba mi się kończy. Cyc opięty jak u ciotki Telimeny, z przodu brzuch, z tyłu jakieś wałki (a przytyłam niecały kilogram tylko!). Ciążowe ubrania mam takie z marszczeniami z przodu, na nie za wcześnie... Chyba muszę większe rozmiary kupić??? Nie wyglądam w ciąży! Wyglądam gruuuboooo.....Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Pocieszy Cię fakt, ze nie jesteś sama? Jutro jadę szukać ciążowej bielizny i legginsów bo juz patrzeć na siebie nie mogę. Wszystko sie na mnie roluje i opina. Okropnie sie czuje:(
Ja też okropnie. Już chcę mieć brzuch ciążowy, przynajmniej będzie tak z ameykańska "cute", a teraz to jest gruba klucha. -
Anulka01 wrote:Niektóre leki dopochwowe zostawiają po sobie tzw. szkielet, ktory po czasie wylatuje. Znam to z autopsji:) Spokojnie to na pewno po tabletce. Sprawdź ulotkę czy czasami nie ma tam takiej informacji.
-
Dzierzba wrote:Kochana czytałam i nie ma. Może faktycznie to to, no bo co innego?
Ja juz tak wyraźnie czuję ruchy dzidziola, ze wzięłam detektor i... jak zaczęła w niego kopać to myślałam ze ogluchnę
Super:) w życiu nie spodziewałam sie ze tak szybko ja poczuję! Kacpra dopiero ok 20 tyg!
Żabcia strasznie Ci współczuje. Żeby to chociaż zasnąć było mozna:(Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Tyyy a może jak jestem nieużywana, nieścierana to mi się robi takie coś jak na piętach jak się o nie nie dba
Nie wiem... Będzie co ma być.
Buhahahaha!!!!
Dobrej nocki dziewczynkibo mnie coś muli, a niedawno pochwalałam sie Wam, ze już jest super. Aczkolwiek znalazłam chyba winowajcę - pomidor! Bo dokładnie tak samo czułam sie przedwczoraj, właśnie po pomidorze zjedzonego do kolacji.
-
nick nieaktualny
-
Zgłaszam się że żyje i zaraz uciekam spać byłam dziś rekreacyjnie na basenie ale strasznie mnie wszystko ciągnie od środka maluszek się rozpycha
Co do jakuzzi u nas mają one temperaturę około 32 stopni i lubię w nich siedzieć, przecież ja się kąpie w 38-39 stopniach to nie mają tam dużej temperatury no i się tak nad tym dziś zastanawiam, bo piszą, że lepiej nie i wgl a woda przecież nie jest tam gorąca co myślicie? -
Ania91 wrote:Zgłaszam się że żyje i zaraz uciekam spać byłam dziś rekreacyjnie na basenie ale strasznie mnie wszystko ciągnie od środka maluszek się rozpycha
Co do jakuzzi u nas mają one temperaturę około 32 stopni i lubię w nich siedzieć, przecież ja się kąpie w 38-39 stopniach to nie mają tam dużej temperatury no i się tak nad tym dziś zastanawiam, bo piszą, że lepiej nie i wgl a woda przecież nie jest tam gorąca co myślicie?.