WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cioskaa92 wrote:Dzisiaj z mezem bylismy na usg sprawdzic czy z nasza dzidzia wszystko ok. Dzieki Bogu rozwija sie prawidlowo
mieszkamy obecnie w Irlandii takze na dokladniejsze badania niestety musimy chodzic prywatnie... To moja pierwsza ciaza i oczywiscie bardzo wyczekiwana;) Jestem ciekawska, mialam nadzieje ze poznamy juz plec jednak lekarz stwierdzil ze to za wczesnie no i dalej bede zyc w niepewnosci... przynajmniej wiem ze wszystko z malenstwem jest w porzadku
to jest najważniejsze
Tutaj nikt nie naciska zechcesz to dodasz -
nick nieaktualny
-
Kobitki ratujcie! Po wizycie w kibelku coś mi z pochwy wypadło. Białe, wielkości małego paznokcia u dłoni, płaskie, sztywne jak skóra, bez zapachu. Cóż to może być? Dodam, że przedwczoraj aplikowałam gynalgin. Może coś tam sobie w szyjce złuszczyłam bo nie używana, brak tarcia itp.? Nic w necie nie ma na ten temat. Z macicy nie wypadło przecież bo jest czop śluzowy a na czop śluzowy nie wyglądało. Nic mnie nie boli, nie leci. Jutro mam usg i się porządnie tym zmartwiłam.
-
Malutka92 wrote:Ja kawalek od Zamoscia
Lublin
ktory tydzien u ciebie
super,ze wszystko wpprzadku z dzidzia,to jest najwaznieksze,a reszta to tylko dopelnienie
) nie moge sie juz doczekac... ach
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Ciosska twój wynik glukozy to 95 ale musisz patrzeć na normy u siebie. W różnych krajach są różne wytyczne. U nas 95 w ciąży to za dużo ale nam też ciągle normy zmieniają (z tendencja obniżania ich )
-
nick nieaktualnyDzierzba nie pomoge bo nie wiem co to.
Obserwuj się może faktycznie coś się zluszczylo ale takie sztywne?
Dziwne!
Dobrze że już jutro poniedziałek i masz wizytęwytrzymasz.
Nie martw się na pewno wszystko ok mam nadzieję że gin będzie umiał ci odp co to było.
Ja uciekam dobranoc:-) -
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Ratujcie, bo juz nie moge. Leb peka mi od rana Apap nie pomogl, juz nie wiem co robic, a boli do porzygu, ze nawet na oczy patrzec nie moge
Żabcia, to pewnie migrena i z tego co wiem to w ciąży niewiele z tym mozna zrobić... Moze zadzwon do gina, moze sa jakies leki bezpieczne w ciąży...ja tez to miałam przez kilka dni, po prostu jakos starałam sie przetrwać -
Dzierzba wrote:Kobitki ratujcie! Po wizycie w kibelku coś mi z pochwy wypadło. Białe, wielkości małego paznokcia u dłoni, płaskie, sztywne jak skóra, bez zapachu. Cóż to może być? Dodam, że przedwczoraj aplikowałam gynalgin. Może coś tam sobie w szyjce złuszczyłam bo nie używana, brak tarcia itp.? Nic w necie nie ma na ten temat. Z macicy nie wypadło przecież bo jest czop śluzowy a na czop śluzowy nie wyglądało. Nic mnie nie boli, nie leci. Jutro mam usg i się porządnie tym zmartwiłam.
Dzierzba, może ten gynalgin, nie do końca się rozpuścił? Ja bym się nie martwiła. Nie boli, nie krwawisz. Taka niegroźna zagadka. Jutro Ci się wyjaśni u lekarza -
Behemottka wrote:Dzierzba, może ten gynalgin, nie do końca się rozpuścił? Ja bym się nie martwiła. Nie boli, nie krwawisz. Taka niegroźna zagadka. Jutro Ci się wyjaśni u lekarza
Nie wiem... Będzie co ma być.
AniaLewandowska, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Ubieram się teraz, a tu klops. Garderoba mi się kończy. Cyc opięty jak u ciotki Telimeny, z przodu brzuch, z tyłu jakieś wałki (a przytyłam niecały kilogram tylko!). Ciążowe ubrania mam takie z marszczeniami z przodu, na nie za wcześnie... Chyba muszę większe rozmiary kupić??? Nie wyglądam w ciąży! Wyglądam gruuuboooo.....