X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Jest bardzo ładny właśnie moj typ:)ja jadę zobaczyć taki dzis http://serwer1351314.home.pl/aukcje%20caly%20swiat/PL/EURO-CART/durango/3v1/k/19.png

podobny :) bardzo ładny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    fajna ta dostawka

Co prawda nie jest tania :( ale funkcjonalna, siedzonko można zdjąć i dziecko może stać później :)
    trzeba szukać używaną :P

megg lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    To trzeba koniecznie spełnić marzenie :) on wcale nie jest taki drogi, a wygląda rewelacyjnie :)

Będę spełniała na pewno. ;) nie wiem czy teście czegoś nie kombinują, bo kazali mężowi wstrzymać się do urodzenia.

Kornelia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małemu zamiast dostawki kupie łyżwowrotki i będzie się trzymał i jechał. ;P

Kornelia85, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka świetne wieści! :) Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło!!! i napewno urodzisz śliczną i zdrową córeczkę :)

Angela śliczny brzusio - ja mam taki na wieczór po łakomstwie ;) hihi. I powoli z mężem dostrzegamy tą kreseczkę na brzuchu...

Dzierzba - czyli młody już zdrowy, że do szkoły poszedł. Nareszcie! Bo przecież ile można chorować :) dzięki za radę z piłeczką tenisową :)

Angela89 lubi tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    5b9224d8e53c71f1med.jpg

Ja dla pierwszego dziecka kupiłam taki wózeczek. Jestem z niego mega zadowolona, robi wrażenie. Fajny biały stelaż :)
    Dla drugiego myślę o dostawce z siedzeniem i oparciem.

My będziemy mieć identyczny w grafitowym kolorze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wózek już mamy - po małej :) Jeden wiekszy wydatek odpada :)

Aga_Andzia, mmargol lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody zadowolony, ładnie pracował na lekcjach ale rozwalił sobie nos na wf. Krew leciała, cały siny teraz... Na szczęście nie złamany, a w czwartek laryngolog kontrolny po migdale... Ciekawe co powie. Normanie moje dziecko wygląda jak żul po spotkaniu III stopnia z chodnikiem.

Sabina, mychakruszyna, żabka04, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • staraczka_85 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też już mamy wózek!!! ;))) Jeżdżę nim sobie po domu jak psychiczna, jak nikt nie widzi oczywiście ;))

http://www.babyjogger.com/product/city-mini-gt/

jest rewelacyjny i baaardzo lekki! Podobno niezniszczalny :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

ckai43r875tbq03c.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ebe3074bdfb5153bmed.jpg

Dzień dobry mamusie !
    Byłam odcieta od interneta cały weekend ale obiecuje nadrobić! tym czasem zdaje relacje z badania : dzidzia ma 6 cm, nóżki, rączki i nosek na swoim miejscu, przeziernosc w porządku, Pani Dr powiedziała że uważa że wszystko jest dobrze ale jednak troszkę za szybko się umowilysmy i mam iść na jeszcze jedno dla potwierdzenia do medicoveru już za darmo. Tatuś był że mną pierwszy raz i uslyszelismy razem serduszko - 160 pukniec. potwierdził jedno "zdjęcia to nic" ...ohh dziewczyny wspaniałe uczucie zobaczyć w sobie taką już malutką, ksztaltna osobke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:06

staraczka_85, Dzierzba, mychakruszyna, Angela89, Pysiaczek89, żabka04, Strazaczka1990, Behemottka, KasicaLisica, AISAK, Anulka01, alinka, _izunia_, Macioszczyczka, violett, Kasia1987., AniaLewandowska, Sabina, claudiuszek, Ania91, Żabcia_, Malutka92, martta, bisacz, YvonnElizabeth, Aga_Andzia, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    No to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.

Potrzebuje tylko od Was pomocy - musze isc na NFZ do ginekologa zeby dostac skierowanie na echo serca, jak ja mam to zrobic? Nigdy nie bylam u lekarza na NFZ, chyba ze w szpitalu. Gdzie sie idzie/dzwoni? Umawia sie na wizyte?

Ja prdl... 3 tygodnie zycia w bagnie. I w koncu widze slonce...

Super, super, wspaniałe !!!!!!
    Jejku jak sie cieszę :). Gratuluje zdrowej córeczki. Teraz już bądź z nami :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano bolało mnie gardło i głowa. Teraz już mnie rozbiera totalnie: gorączka, katar i ból kości. A jeszcze 4 godziny w pracy. ;(

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka zbieraj się do lekarza!! Póki nie zaszkodzisz wam. W pracy dają radę.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Macioszczyczka zbieraj się do lekarza!! Póki nie zaszkodzisz wam. W pracy dają radę.

Będę szła na pewno.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka - bede, bede, chociaz zdecydowanie wracam do reala. Ostatnie 3 tygodnie spedzilam czytajac wszystko co tylko bylo w necie nt chorob genetycznych.

Pamietam, ze pisalas o jakims pasie, ktory mozna zalozyc na spodnie. Przypomnialabys nazwe?

Ps. Twoj nick jest od Mistrza czy od Nergala? :)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :D
    Malgorzatka Cieszę się ! :*

Mój S dziś gotuje ją się opirdzielam i jem ciągle leżąc na hamaku bo u Nas 13stopni i słonko ;)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Rano bolało mnie gardło i głowa. Teraz już mnie rozbiera totalnie: gorączka, katar i ból kości. A jeszcze 4 godziny w pracy. ;(
    Kochana maszeruj do lekarza

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Behemottka - bede, bede, chociaz zdecydowanie wracam do reala. Ostatnie 3 tygodnie spedzilam czytajac wszystko co tylko bylo w necie nt chorob genetycznych.

Pamietam, ze pisalas o jakims pasie, ktory mozna zalozyc na spodnie. Przypomnialabys nazwe?

Ps. Twoj nick jest od Mistrza czy od Nergala? :)

Pas nazywa sie Bellaband - http://www.ingridandisabel.com/1011-bellaband?gclid=CJ2IjOikwMsCFYGFaQod5esAeA, ja sobie kupiłam z eBaya, bo tam ponad polowe tańszy.

Nick mój stary jest, bo chyba już jedenastoletni. No i wtedy z Mistrza, ale w zasadzie to tez z sufitu i trochę bez związku z niczym, bo ja mam raczej psią naturę - taki sobie uśmiechnięty człapcioch co sie łatwo do ludzi sie przywiązuje :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:

Kochana, nie stresuj się, gorączka powyżej 3 dni jest szkodliwa dla dziecka, także do tego czasu ją zbijesz. Paracetamol 500 możesz brać. U mnie lepiej, ale jeszcze walczę z katarem i gardłem, gorączki nie miałam.

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Bellaband, ja kupiłam rozmiar 2, w Polsce noszę 40 w Solarze. Na razie jeszcze zapinam moje spodnie, wiec nie było próby generalnej. Mam raczej problem z bluzkami, biust moj i jakieś dziwne wałeczki z tyłu już sie w zwykle bluzeczki nie mieszczą.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ