WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:To trzeba koniecznie spełnić marzenie
on wcale nie jest taki drogi, a wygląda rewelacyjnie
Będę spełniała na pewno.nie wiem czy teście czegoś nie kombinują, bo kazali mężowi wstrzymać się do urodzenia.
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgorzatka świetne wieści!
Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło!!! i napewno urodzisz śliczną i zdrową córeczkę
Angela śliczny brzusio - ja mam taki na wieczór po łakomstwiehihi. I powoli z mężem dostrzegamy tą kreseczkę na brzuchu...
Dzierzba - czyli młody już zdrowy, że do szkoły poszedł. Nareszcie! Bo przecież ile można chorowaćdzięki za radę z piłeczką tenisową
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Młody zadowolony, ładnie pracował na lekcjach ale rozwalił sobie nos na wf. Krew leciała, cały siny teraz... Na szczęście nie złamany, a w czwartek laryngolog kontrolny po migdale... Ciekawe co powie. Normanie moje dziecko wygląda jak żul po spotkaniu III stopnia z chodnikiem.
Sabina, mychakruszyna, żabka04, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie !
Byłam odcieta od interneta cały weekend ale obiecuje nadrobić! tym czasem zdaje relacje z badania : dzidzia ma 6 cm, nóżki, rączki i nosek na swoim miejscu, przeziernosc w porządku, Pani Dr powiedziała że uważa że wszystko jest dobrze ale jednak troszkę za szybko się umowilysmy i mam iść na jeszcze jedno dla potwierdzenia do medicoveru już za darmo. Tatuś był że mną pierwszy raz i uslyszelismy razem serduszko - 160 pukniec. potwierdził jedno "zdjęcia to nic" ...ohh dziewczyny wspaniałe uczucie zobaczyć w sobie taką już malutką, ksztaltna osobkeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:06
staraczka_85, Dzierzba, mychakruszyna, Angela89, Pysiaczek89, żabka04, Strazaczka1990, Behemottka, KasicaLisica, AISAK, Anulka01, alinka, _izunia_, Macioszczyczka, violett, Kasia1987., AniaLewandowska, Sabina, claudiuszek, Ania91, Żabcia_, Malutka92, martta, bisacz, YvonnElizabeth, Aga_Andzia, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
malgorzalka wrote:No to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.
Potrzebuje tylko od Was pomocy - musze isc na NFZ do ginekologa zeby dostac skierowanie na echo serca, jak ja mam to zrobic? Nigdy nie bylam u lekarza na NFZ, chyba ze w szpitalu. Gdzie sie idzie/dzwoni? Umawia sie na wizyte?
Ja prdl... 3 tygodnie zycia w bagnie. I w koncu widze slonce...
Super, super, wspaniałe !!!!!!
Jejku jak sie cieszę. Gratuluje zdrowej córeczki. Teraz już bądź z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka - bede, bede, chociaz zdecydowanie wracam do reala. Ostatnie 3 tygodnie spedzilam czytajac wszystko co tylko bylo w necie nt chorob genetycznych.
Pamietam, ze pisalas o jakims pasie, ktory mozna zalozyc na spodnie. Przypomnialabys nazwe?
Ps. Twoj nick jest od Mistrza czy od Nergala? -
malgorzalka wrote:Behemottka - bede, bede, chociaz zdecydowanie wracam do reala. Ostatnie 3 tygodnie spedzilam czytajac wszystko co tylko bylo w necie nt chorob genetycznych.
Pamietam, ze pisalas o jakims pasie, ktory mozna zalozyc na spodnie. Przypomnialabys nazwe?
Ps. Twoj nick jest od Mistrza czy od Nergala?
Pas nazywa sie Bellaband - http://www.ingridandisabel.com/1011-bellaband?gclid=CJ2IjOikwMsCFYGFaQod5esAeA, ja sobie kupiłam z eBaya, bo tam ponad polowe tańszy.
Nick mój stary jest, bo chyba już jedenastoletni. No i wtedy z Mistrza, ale w zasadzie to tez z sufitu i trochę bez związku z niczym, bo ja mam raczej psią naturę - taki sobie uśmiechnięty człapcioch co sie łatwo do ludzi sie przywiązuje -
Macioszczyczka wrote:Rano bolało mnie gardło i głowa. Teraz już mnie rozbiera totalnie: gorączka, katar i ból kości. A jeszcze 4 godziny w pracy. ;(
Kochana, nie stresuj się, gorączka powyżej 3 dni jest szkodliwa dla dziecka, także do tego czasu ją zbijesz. Paracetamol 500 możesz brać. U mnie lepiej, ale jeszcze walczę z katarem i gardłem, gorączki nie miałam.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Co do Bellaband, ja kupiłam rozmiar 2, w Polsce noszę 40 w Solarze. Na razie jeszcze zapinam moje spodnie, wiec nie było próby generalnej. Mam raczej problem z bluzkami, biust moj i jakieś dziwne wałeczki z tyłu już sie w zwykle bluzeczki nie mieszczą.