X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Jest bardzo ładny właśnie moj typ:)ja jadę zobaczyć taki dzis http://serwer1351314.home.pl/aukcje%20caly%20swiat/PL/EURO-CART/durango/3v1/k/19.png

podobny :) bardzo ładny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    fajna ta dostawka

Co prawda nie jest tania :( ale funkcjonalna, siedzonko można zdjąć i dziecko może stać później :)
    trzeba szukać używaną :P

megg lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    To trzeba koniecznie spełnić marzenie :) on wcale nie jest taki drogi, a wygląda rewelacyjnie :)

Będę spełniała na pewno. ;) nie wiem czy teście czegoś nie kombinują, bo kazali mężowi wstrzymać się do urodzenia.

Kornelia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małemu zamiast dostawki kupie łyżwowrotki i będzie się trzymał i jechał. ;P

Kornelia85, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka świetne wieści! :) Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło!!! i napewno urodzisz śliczną i zdrową córeczkę :)

Angela śliczny brzusio - ja mam taki na wieczór po łakomstwie ;) hihi. I powoli z mężem dostrzegamy tą kreseczkę na brzuchu...

Dzierzba - czyli młody już zdrowy, że do szkoły poszedł. Nareszcie! Bo przecież ile można chorować :) dzięki za radę z piłeczką tenisową :)

Angela89 lubi tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    5b9224d8e53c71f1med.jpg

Ja dla pierwszego dziecka kupiłam taki wózeczek. Jestem z niego mega zadowolona, robi wrażenie. Fajny biały stelaż :)
    Dla drugiego myślę o dostawce z siedzeniem i oparciem.

My będziemy mieć identyczny w grafitowym kolorze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wózek już mamy - po małej :) Jeden wiekszy wydatek odpada :)

Aga_Andzia, mmargol lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody zadowolony, ładnie pracował na lekcjach ale rozwalił sobie nos na wf. Krew leciała, cały siny teraz... Na szczęście nie złamany, a w czwartek laryngolog kontrolny po migdale... Ciekawe co powie. Normanie moje dziecko wygląda jak żul po spotkaniu III stopnia z chodnikiem.

Sabina, mychakruszyna, żabka04, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • staraczka_85 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też już mamy wózek!!! ;))) Jeżdżę nim sobie po domu jak psychiczna, jak nikt nie widzi oczywiście ;))

http://www.babyjogger.com/product/city-mini-gt/

jest rewelacyjny i baaardzo lekki! Podobno niezniszczalny :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

ckai43r875tbq03c.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ebe3074bdfb5153bmed.jpg

Dzień dobry mamusie !
    Byłam odcieta od interneta cały weekend ale obiecuje nadrobić! tym czasem zdaje relacje z badania : dzidzia ma 6 cm, nóżki, rączki i nosek na swoim miejscu, przeziernosc w porządku, Pani Dr powiedziała że uważa że wszystko jest dobrze ale jednak troszkę za szybko się umowilysmy i mam iść na jeszcze jedno dla potwierdzenia do medicoveru już za darmo. Tatuś był że mną pierwszy raz i uslyszelismy razem serduszko - 160 pukniec. potwierdził jedno "zdjęcia to nic" ...ohh dziewczyny wspaniałe uczucie zobaczyć w sobie taką już malutką, ksztaltna osobke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:06

staraczka_85, Dzierzba, mychakruszyna, Angela89, Pysiaczek89, żabka04, Strazaczka1990, Behemottka, KasicaLisica, AISAK, Anulka01, alinka, _izunia_, Macioszczyczka, violett, Kasia1987., AniaLewandowska, Sabina, claudiuszek, Ania91, Żabcia_, Malutka92, martta, bisacz, YvonnElizabeth, Aga_Andzia, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    No to ja juz moge napisac, ze sa wyniki Harmony i jest wszystko w porzadku. Bede miala corke. ZDROWA.

Potrzebuje tylko od Was pomocy - musze isc na NFZ do ginekologa zeby dostac skierowanie na echo serca, jak ja mam to zrobic? Nigdy nie bylam u lekarza na NFZ, chyba ze w szpitalu. Gdzie sie idzie/dzwoni? Umawia sie na wizyte?

Ja prdl... 3 tygodnie zycia w bagnie. I w koncu widze slonce...

Super, super, wspaniałe !!!!!!
    Jejku jak sie cieszę :). Gratuluje zdrowej córeczki. Teraz już bądź z nami :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano bolało mnie gardło i głowa. Teraz już mnie rozbiera totalnie: gorączka, katar i ból kości. A jeszcze 4 godziny w pracy. ;(

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka zbieraj się do lekarza!! Póki nie zaszkodzisz wam. W pracy dają radę.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Macioszczyczka zbieraj się do lekarza!! Póki nie zaszkodzisz wam. W pracy dają radę.

Będę szła na pewno.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka - bede, bede, chociaz zdecydowanie wracam do reala. Ostatnie 3 tygodnie spedzilam czytajac wszystko co tylko bylo w necie nt chorob genetycznych.

Pamietam, ze pisalas o jakims pasie, ktory mozna zalozyc na spodnie. Przypomnialabys nazwe?

Ps. Twoj nick jest od Mistrza czy od Nergala? :)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :D
    Malgorzatka Cieszę się ! :*

Mój S dziś gotuje ją się opirdzielam i jem ciągle leżąc na hamaku bo u Nas 13stopni i słonko ;)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Rano bolało mnie gardło i głowa. Teraz już mnie rozbiera totalnie: gorączka, katar i ból kości. A jeszcze 4 godziny w pracy. ;(
    Kochana maszeruj do lekarza

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Behemottka - bede, bede, chociaz zdecydowanie wracam do reala. Ostatnie 3 tygodnie spedzilam czytajac wszystko co tylko bylo w necie nt chorob genetycznych.

Pamietam, ze pisalas o jakims pasie, ktory mozna zalozyc na spodnie. Przypomnialabys nazwe?

Ps. Twoj nick jest od Mistrza czy od Nergala? :)

Pas nazywa sie Bellaband - http://www.ingridandisabel.com/1011-bellaband?gclid=CJ2IjOikwMsCFYGFaQod5esAeA, ja sobie kupiłam z eBaya, bo tam ponad polowe tańszy.

Nick mój stary jest, bo chyba już jedenastoletni. No i wtedy z Mistrza, ale w zasadzie to tez z sufitu i trochę bez związku z niczym, bo ja mam raczej psią naturę - taki sobie uśmiechnięty człapcioch co sie łatwo do ludzi sie przywiązuje :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:

Kochana, nie stresuj się, gorączka powyżej 3 dni jest szkodliwa dla dziecka, także do tego czasu ją zbijesz. Paracetamol 500 możesz brać. U mnie lepiej, ale jeszcze walczę z katarem i gardłem, gorączki nie miałam.

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Bellaband, ja kupiłam rozmiar 2, w Polsce noszę 40 w Solarze. Na razie jeszcze zapinam moje spodnie, wiec nie było próby generalnej. Mam raczej problem z bluzkami, biust moj i jakieś dziwne wałeczki z tyłu już sie w zwykle bluzeczki nie mieszczą.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ