X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Gumcia fajny bobasek :)

Co do warsztatów, zapisałam się na te w Krk 16 ale nie dam rady być :( i na te nawet gdyby były miejsca to też bez szans :(

eeeeeee ;/ ja planowałam iść na te 16.03, ale mam wtedy dentystę i nie wiem czy zdąże. Zapisałam się przed chwilą na te 19.03- może na te uda mi się pójść. A myślałam, że się zderzymy brzuszkami ;-)

_izunia_ lubi tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dziewczyny mam problem a dopiero idę za tydzień do lekarza...zaczęliśmy z mężem od pewnego czasu współżyć ale czuje straszne pieczenie w środku szczególnie przy niektórych pozycjach :/ mam nadżerkę i nie wiem czy ona się jakoś reaktywowala, czy to wina może jakiś bakterii czy przez to że długo nie współżyliśmy...na dzień dzisiejszy czuje jakby mnie mąż rozdziewiczal za każdym razem :P
    A masz jakies uplawy?do tego? Jeśli nie to ,to nadzerka .Ja mam to samo też pieczę po stosunku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:15

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na te z mamo to ja idę 19 maja do Katowic z mężem :) szkoda że tak mało tego jest.

_izunia_ lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 14 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych uplawow żadnych innych objawów...też wydaje mi się ze to ta nadżerka bo szczególnie w jednym miejscu boli. Czy to może oznaczać ze znów jej stan się pogorszył? :( dawniej nie piekło tak :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Małgorzalko! Serdeczne gratulacje i ciesz sie kazdym dniem!
    Mam prosbe choc wiem ze Ty chcesz o rltym juz zapomniec jakie mialas to NT? Bo ja swiruje z kozaki im 2.2 opisu do pappa nie ma od tygodnia ech...

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Mój jest też górnikiem i też czasem mam wrażenie, że zejdę na zawał robi na Piaście w Bieruniu a Twój? Podobno nie jedyny tam u siebie zostanie tatą dlatego pytam :P

Mój mąż pracuje w Knurów-Szczygłowice ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:28

Ania91 lubi tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:46

claudiuszek lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Żabka Żabka
    Mówiłam ci przecież, wadami przy cukrzycy się nie martw a z rozszerzonej diagnostyki i to na nfz korzystaj ile się da

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 14 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Mój mąż pracuje w Knurów-Szczygłowice ;)

Hehe moj też :) a na jakim oddziale? Bo jeszcze się okaże ze się znają :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie gotuję wodę imbirową. Wypije zaraz z miodem. Mam apap w pogotowiu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewniaczka 2 wrote:
    Hej Małgorzalko! Serdeczne gratulacje i ciesz sie kazdym dniem!
    Mam prosbe choc wiem ze Ty chcesz o rltym juz zapomniec jakie mialas to NT? Bo ja swiruje z kozaki im 2.2 opisu do pappa nie ma od tygodnia ech...

Ja mam nt 2.1 gin powiedział że jest ok nie może być większa tzn do 3.5.
    Kiedy byłaś na usg?

• Cordy Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki. Gratuluje wszystkim dobrych wieści :)

Wpadłam się pochwalić - będziemy mieli chłopczyka :) Na dzisiejszej wizycie pięknie się ułożył i lek. powiedziała, że na więcej niż 80% chłopak. Wszystko poza tym jest w porządku, mam odstawić duphaston i w końcu dostaliśmy zielone światło na serduszkowanie (jupii!! bo już normalnie wytrzymać nie mogę ;P)

Dostałam ostatnio tuzin ciuszków od koleżanki, kocyki, rożki i inne, są takie malutkie i takie słodkie, nawet mój Małż się rozczulił nad nimi :):):)

żabka04, kamciaelcia, claudiuszek, martta, mychakruszyna, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Sabina, Gumcia, Żabcia_, violett, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Malutka92, Dzierzba, YvonnElizabeth, bisacz, Behemottka, bbeczka91, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość

Już razem <3
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin powiedział że tak naprawdę nt 4-5 mm może świadczyć o wadzie bo to juz jest spore karczycho. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • ggohaa Znajoma

Wysłany: 14 marca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Kamcia dzieki! Umowilam sie juz do Dudarewicza w Lodzi w 20 tyg, 19.04.2016, a jak dostane skierowanie na NFZ to pojde jeszcze do innego w Warszawie.

Nauczona doswiadczeniem juz nie zaufam 1 lekarzowi.

Malgorzalka-bardzo dobry wybór :)
    Doktor jest bardzo znany w Łodzi i bardzo przez wszystkich chwalony!

• martta Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy gratulacje:)

Cordy lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Na te z mamo to ja idę 19 maja do Katowic z mężem :) szkoda że tak mało tego jest.
    No ja na te akurat zapisałam się do Bielska :)

mychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png

Wysłany: 14 marca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Żadnych uplawow żadnych innych objawów...też wydaje mi się ze to ta nadżerka bo szczególnie w jednym miejscu boli. Czy to może oznaczać ze znów jej stan się pogorszył? :( dawniej nie piekło tak :/
    Wątpie.Mnie też w jednym miejscu pieczę jak jest pochwa to na dole.Ale nie zawsze.

Wysłany: 14 marca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy wrote:
    Hej Dziewczynki. Gratuluje wszystkim dobrych wieści :)

Wpadłam się pochwalić - będziemy mieli chłopczyka :) Na dzisiejszej wizycie pięknie się ułożył i lek. powiedziała, że na więcej niż 80% chłopak. Wszystko poza tym jest w porządku, mam odstawić duphaston i w końcu dostaliśmy zielone światło na serduszkowanie (jupii!! bo już normalnie wytrzymać nie mogę ;P)

Dostałam ostatnio tuzin ciuszków od koleżanki, kocyki, rożki i inne, są takie malutkie i takie słodkie, nawet mój Małż się rozczulił nad nimi :):):)
    Gratuluje same sisiorki jak na razie :D

Cordy lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem dziewczęta :) Późno się witam, bo dziś miałam spacerowy dzień, a do tego padł mi gniazdo zasilacza w lapku i chwilowo zostałam bez komputera. A z komórki nie lubię pisać, poza tym ledwo widzę te malutkie literki:P

U mnie weekend bardzo imprezowy. W sobotę całodniowa parapetówka u szwagra, w niedziele 80tka babci męża i jakby nie odpoczęłam sobie, ale chociaż pojadłam. ;)

Szybko leci mi czas:) W piatek juz mam usg genetyczne. Fajnie byloby się dowiedzieć płci, ale to chyba za szybko:)

Miłego wieczorku!

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Czołem dziewczęta :) Późno się witam, bo dziś miałam spacerowy dzień, a do tego padł mi gniazdo zasilacza w lapku i chwilowo zostałam bez komputera. A z komórki nie lubię pisać, poza tym ledwo widzę te malutkie literki:P

U mnie weekend bardzo imprezowy. W sobotę całodniowa parapetówka u szwagra, w niedziele 80tka babci męża i jakby nie odpoczęłam sobie, ale chociaż pojadłam. ;)

Szybko leci mi czas:) W piatek juz mam usg genetyczne. Fajnie byloby się dowiedzieć płci, ale to chyba za szybko:)

Miłego wieczorku!
    haneczka wydaje mi się, że nie za szybko ja mam prenatalne w sobote i też liczę na poznanie płci ;)

w57vikgnszqgz528.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ