WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabcia_ wrote:Gumcia fajny bobasek
Co do warsztatów, zapisałam się na te w Krk 16 ale nie dam rady byći na te nawet gdyby były miejsca to też bez szans
eeeeeee ;/ ja planowałam iść na te 16.03, ale mam wtedy dentystę i nie wiem czy zdąże. Zapisałam się przed chwilą na te 19.03- może na te uda mi się pójść. A myślałam, że się zderzymy brzuszkami_izunia_ lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Dziewczyny mam problem a dopiero idę za tydzień do lekarza...zaczęliśmy z mężem od pewnego czasu współżyć ale czuje straszne pieczenie w środku szczególnie przy niektórych pozycjach
mam nadżerkę i nie wiem czy ona się jakoś reaktywowala, czy to wina może jakiś bakterii czy przez to że długo nie współżyliśmy...na dzień dzisiejszy czuje jakby mnie mąż rozdziewiczal za każdym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:15
-
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:Mój jest też górnikiem i też czasem mam wrażenie, że zejdę na zawał robi na Piaście w Bieruniu a Twój? Podobno nie jedyny tam u siebie zostanie tatą dlatego pytam
Mój mąż pracuje w Knurów-Szczygłowice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:28
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewniaczka 2 wrote:Hej Małgorzalko! Serdeczne gratulacje i ciesz sie kazdym dniem!
Mam prosbe choc wiem ze Ty chcesz o rltym juz zapomniec jakie mialas to NT? Bo ja swiruje z kozaki im 2.2 opisu do pappa nie ma od tygodnia ech...
Ja mam nt 2.1 gin powiedział że jest ok nie może być większa tzn do 3.5.
Kiedy byłaś na usg? -
Hej Dziewczynki. Gratuluje wszystkim dobrych wieści
Wpadłam się pochwalić - będziemy mieli chłopczykaNa dzisiejszej wizycie pięknie się ułożył i lek. powiedziała, że na więcej niż 80% chłopak. Wszystko poza tym jest w porządku, mam odstawić duphaston i w końcu dostaliśmy zielone światło na serduszkowanie (jupii!! bo już normalnie wytrzymać nie mogę ;P)
Dostałam ostatnio tuzin ciuszków od koleżanki, kocyki, rożki i inne, są takie malutkie i takie słodkie, nawet mój Małż się rozczulił nad nimi
żabka04, kamciaelcia, claudiuszek, martta, mychakruszyna, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Sabina, Gumcia, Żabcia_, violett, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Malutka92, Dzierzba, YvonnElizabeth, bisacz, Behemottka, bbeczka91, A_n_k_a_80, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
Już razem
-
malgorzalka wrote:Kamcia dzieki! Umowilam sie juz do Dudarewicza w Lodzi w 20 tyg, 19.04.2016, a jak dostane skierowanie na NFZ to pojde jeszcze do innego w Warszawie.
Nauczona doswiadczeniem juz nie zaufam 1 lekarzowi.
Malgorzalka-bardzo dobry wybór
Doktor jest bardzo znany w Łodzi i bardzo przez wszystkich chwalony! -
mychakruszyna wrote:Żadnych uplawow żadnych innych objawów...też wydaje mi się ze to ta nadżerka bo szczególnie w jednym miejscu boli. Czy to może oznaczać ze znów jej stan się pogorszył?
dawniej nie piekło tak
-
Cordy wrote:Hej Dziewczynki. Gratuluje wszystkim dobrych wieści
Wpadłam się pochwalić - będziemy mieli chłopczykaNa dzisiejszej wizycie pięknie się ułożył i lek. powiedziała, że na więcej niż 80% chłopak. Wszystko poza tym jest w porządku, mam odstawić duphaston i w końcu dostaliśmy zielone światło na serduszkowanie (jupii!! bo już normalnie wytrzymać nie mogę ;P)
Dostałam ostatnio tuzin ciuszków od koleżanki, kocyki, rożki i inne, są takie malutkie i takie słodkie, nawet mój Małż się rozczulił nad nimiCordy lubi tę wiadomość
-
Czołem dziewczęta
Późno się witam, bo dziś miałam spacerowy dzień, a do tego padł mi gniazdo zasilacza w lapku i chwilowo zostałam bez komputera. A z komórki nie lubię pisać, poza tym ledwo widzę te malutkie literki:P
U mnie weekend bardzo imprezowy. W sobotę całodniowa parapetówka u szwagra, w niedziele 80tka babci męża i jakby nie odpoczęłam sobie, ale chociaż pojadłam.
Szybko leci mi czas:) W piatek juz mam usg genetyczne. Fajnie byloby się dowiedzieć płci, ale to chyba za szybko:)
Miłego wieczorku!Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Czołem dziewczęta
Późno się witam, bo dziś miałam spacerowy dzień, a do tego padł mi gniazdo zasilacza w lapku i chwilowo zostałam bez komputera. A z komórki nie lubię pisać, poza tym ledwo widzę te malutkie literki:P
U mnie weekend bardzo imprezowy. W sobotę całodniowa parapetówka u szwagra, w niedziele 80tka babci męża i jakby nie odpoczęłam sobie, ale chociaż pojadłam.
Szybko leci mi czas:) W piatek juz mam usg genetyczne. Fajnie byloby się dowiedzieć płci, ale to chyba za szybko:)
Miłego wieczorku!