WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Czołem dziewczęta
Późno się witam, bo dziś miałam spacerowy dzień, a do tego padł mi gniazdo zasilacza w lapku i chwilowo zostałam bez komputera. A z komórki nie lubię pisać, poza tym ledwo widzę te malutkie literki:P
U mnie weekend bardzo imprezowy. W sobotę całodniowa parapetówka u szwagra, w niedziele 80tka babci męża i jakby nie odpoczęłam sobie, ale chociaż pojadłam.
Szybko leci mi czas:) W piatek juz mam usg genetyczne. Fajnie byloby się dowiedzieć płci, ale to chyba za szybko:)
Miłego wieczorku!Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:wszystko zależy od sprzętu lekarza i od chęci dziecka czy pokaże co ma między nogami
Dokładnie. Dziś nasza lek. na pytanie Małża czy jest szansa, że dziś zobaczymy kto to, stwierdziła, że może być za wcześnie, ale ledwo zaczęła usg, to nasz Skarbek się tak pięknie ujawniłNóżki szeroko i siusiak
mmargol lubi tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyNam Babel nie chciał pokazać. Gin tam całował poprawial dzidziusia i dupa nie pracował.
Przez chwilę gin się przyglądał ja już gotowa że usłyszę sisiorek a on ze nie będzie strzelał bo dzidziuś nie chce się ujawniać!
Trudno następnym razem może się uda:-)
Ale ulga mówię wam......mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBylam w 13+1 wedlug CRL wedlug OM 13.0 no i przy CRL 68.9 NT 2.2 w porownaniu z usg corki rok wczesniej widE ze nie ma w opisie uwidocznionego pecherza . Hmm wlasnie dzwonili z kloniki jest juz opis do Pappy a to dopoero moze nakićkać ...
jutro mam juz 14 tydzien i o 18 w koncu wizyte u mojego prowadzacego.zaraz wstawie wam USG na dowod mojej reaktywacji
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!
Witam sie z wami po malutkiej przerwieJakos nie mialam ostatnio czasu ani ochoty na siedzenie w iternecie... U nas juz prawie wiosna i korzystalam z pieknej slonecznej pogody
weekend tez spedzilam oczywiscie z mezem i synkiem i wracam do was
Nie jestem w stanie was nadrobic ale gratuluje wszystkich udanych wizyt, potwierdzonych plci no i ciesze sie ze u malgorzatki wszystko dobrze sie skonczylo! Ja juz powoli nastawiam sie psychicznie na przyszly poniedzialek:) Moze i ja dowiem sie kto tam we mnie zamieszkuje
Milego wieczoru!AniaLewandowska, Ania91, _izunia_, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:46
violett, Angela89, żabka04, mychakruszyna, Strazaczka1990, kamciaelcia, Pysiaczek89, Sophia, Malutka92, alinka, Dzierzba, Ania91, KasicaLisica, YvonnElizabeth, Żabcia_, Aga_Andzia, bisacz, Madziuuuula, Anulka01, martta, Behemottka, Sabina, megg, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, A_n_k_a_80, Broszka, Cordy, mmargol, Gumcia, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Więc tak. Ryzyko trisomi 21 1:86, trisomi 13 1:24. Czekamy na wyniki pappa, potem nifty lub amnio. Przezierność bliźniaka 1 3,4mm, bliźniaka 2 2,9 mm. Reszta parametrów prawidłowa, kości nosowe są, przepływy ok, komory sercowe, kości. Oba łobuzy mają 7,1 cm już. Zostałam bardzo nastraszona trisomią 13, wyboru co do robienia pappy mi nie dano. Szok, łzy a teraz spokój i co dziwne pozytywne myśli i pewność, że wszystko będzie dobrze. Taką samą pewność miałam trafiając do szpitala na początku. Miałam złe przeczucia odnośnie dzisiejszego badania i się potwierdziło. Trzymajcie kciuki dziewczyny, wyniki pappy po weekendzie.