WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Super, że udało się sprzedać mieszkanie. Wiadomo, sentyment jest ale kasa się przyda by dom wykończyć.
Zabka
W domu je. Przychodzimy ze żłobka, trochę się z nią bawię, wsadzam do krzesełka (identyczne mają w żłobku) i karmię.
Mogę jedynie zrzucić to ma karb tego że dotychczas karmiłam ja tylko ja. D robił to bardzo, bardzo rzadko a jeśli zostawiałam ja z cioteczkami czy babciami to zawsze nakarmiona.
No i w skórę daje jej jednak rozłąka. Położyłam ja ale płacze co chwilę i woła mama
Zabko, trzymam kciuki by szybko wam ten ząb wyszedł. -
nick nieaktualnyNatka to jeśli jest problem w karmieniu przez inną osobę to się przelamie.
Potrzebuję czasu.
Oby ten ząb/zęby szybko wyszły.
Ajrin super wieści.
Również się dokładam do życzeń imieninowych.
Wszystkiego najlepszego:-)
Wiecie po wizycie matki jestem jakoś ztruta.
Źle działają na mnie spotkania to już trwa tak od kłótni z nimi.
Ale nie wzięłam tabletek mam zamiar napić się lampkę wina (teściowa dała urodzinowe).
Dzieci kładę spać i do wanny
Hahaha marzy mi się mam nadzieję że pójdą szybko dziś spać
-
Dzięki dziewczyny. Niestety kasa noe dla nas bo to mieszkanie rodziców. Moi rodzice przeprowadzili sie do warszawy 5 lat temu aby być blisko wnuczek sa na emeryturze i tu idalo im soe znalesc prace wiec sobie dorabiaja ale niestety zyja na wynajetym mieszkaniu. Wiec z bratem i rodzicami stwierdzilismy, że lepiej sprzedac i kupic w warszawie immoeszkanie ale niestetu starczy tylko na połowę mieszkania. Bo jednak 3 pokoje w Grudziadzu to nawetniw kawalerka w Warszawie. Więc przyszlosciowo będzie mieszkanie poki co musimy dopłacić.
-
Melduje się !!!
Jestem i żyje !! Ale czasu brak na pisanie
W pracy dobrze - jeszcze przyszły tydzień wdrażania się i potem jestem już sama bo poprzednik odchodzi...
Zosieńka w żłobku bardzo dobrze - nie płacze ranią j wyciąga raczki, pięknie się bawi i wcina jak szalona wszystko co się nie rusza. Chyba ma jakiś rozwój teraz bo je i je i wraca ze żłobka i znów je i je i je..
Natka,
Nie przejmuj się tym ze Amelka rzuca się na Ciebie jak przychodzisz po nią. U nas bulo tak sama przed pierwszy tydzień? Może 1,5 tygodnia i teraz jak na początku października nie buła przed tydzień to jak wróciła do żłobka to przez 3 pierwsze dni tez rak było znowu a potem znoś wróciło do normy czyli jak nas widzi to biegnie fo nas
Ajrin,
No przyznam ze mi tez trochę brakowało jedna pracy i kontaktu z ludźmi i takiej satysfakcji z samej się je
I nawet ta korpo gadka tak nie przeszkadza mi
Gratuluje sprzedaży mieszkania !! Pewne se jest sentyment ale kasa potrzebna
No j wszystkiego najlepszegonasza Zosieńka ma na drugie Irena
Kamcia,
Hehe Piotruś odkrywca zakamarków !!!
Piękna Małgosianajważniejsze ze wszystko dobrze ! I serduszko ładnie bije
A jak Ty się czujesz ?
Żabka,
No t widzę ze temat Henia cały czas powracahihi
Oj akurat o to czy Ty ogarniesz trójkę to bym się nie martwiła bo ogarniasz dwójkę wspaniałe a masz jeszcze zapas czasu na gołąbki pierogi i milion innych rzeczy !!!
Skali,
A jak Ty się czujesz w ciąży ? Mam nadzieje ze wszystko dobrze
Kiedy podglądanie Maluszka ? Płeć już jest potwierdzona?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin,
Teraz doczytałamNo tak niestety ceny w Grudziądzu czy innym małym mieście o nie to co Warszawa
Ale nawet jeśli małe mieszkanie kupią to zawsze będzie własne i kiedyś będzie Wasze
Najważniejsze ze udało się sprzedać
Natka ,
A co do nie jedzenia.. myśle ze tak odreagowuje stres.. jak się bardziej oswoi ze żłobkiem to powinna zacząć jeśćtak mi się wydaje bo dziewczynka z grupy Zosia (która mieszka na przeciwko) tez tak miała i jej mama się martwiła ze nic nie ale zaczęła ładnie jeść po jakimś tygodniu
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
dariah
czuję się bardzo dobrze
trzecia ciąża, w której brak zasadniczych objawów
mogę jedynie narzekać na zadyszkę kiedy wchodzę na 3.pietro i takie ogólne "nie chce mi sie"
narazie nic więcej nie moge dodac
zarazem brak objawów cieszy, ale i martwi-dzis jednak widok bijącego serduszka przywrócił zadowolenie ze brak objawów
super że w pracy się wiedzie
i czekamy jak Zoska wagowo Piotrusia bedzie gonić -
Daria dzięki czuję się dobrze już wszydtkie dolegliwości ustały z pierwszego trynestru tylko plecy bolą od noszenia
Dziś byłam u endo wyniki ok kolejna wizyta dopiero w grudniu
Daria niby chłopiec Ale nie chciał się pokazać w środę mam wizytę u nowego gina to moze sie wykaże a jak nie to 28 mam usg 2 trymestru więc wtedy już powinno być widać
W miejscowość b obok był atak nozownika w galerii handlowej masakra a zamówiłam sobie rzeczy dla szynka do smyka w tej galerii dobrze że odbiór nie dziś
-
Kamcia,
Oj to super ze dobrze się czujesz i bezobjawowo !nie martw się ! Małgosia ma się dobrze i serduszko pięknie bije
No właśnie co ciekawe ona tak je już od miesiąca a wagowo nie przybiera za bardzo - może jakieś 200 g.. teraz ma jakiś 8200 g..
Ale za to zaczęła chodzići już tak z 4-5 m przejdzie sama a zdarzy się i więcej
i pięknie sobie radzi
wiec myśle ze dlatego tez nie przybiera za dużo traz mimo ze je dużo bo ma dużo wysiłku plus zlobek gdzie tez cały czas coś robi i sie rusza ..
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Skali,
To super ze dolegliwości minęły
Wstydliwy Maluszek
Słyszałam właśnie o tym ataku !!! Masakra !! Jeśli dobrze pamietam to jedna osoba nie żyje
Całe szczęście ze dzisiaj ne było odbioru w Smyku !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Natka, Amelka w końcu będzie jadła w żłobku, może rzeczywiście nie je bo to nie mama karmi tylko inne ciocie.
Sakli, czekamy na usg i drugiego chłopca.
AjJrin, super że udało się sprzedać mieszkanie, szkoda tylko że nie wystarczy kasy ale Warszawa to ceny zdecydowanie wyższe niż w innych mniejszych miastach.
Kamcia, dziękuję ale już mam testy owulacyjne, zamówiłam 10 szt przez internet i jeszcze w zestawie są 2 ciążowe. Jak narazie owulacji brak ale starania trwająJak mi się skończą testy a ciąży nie będzie to się do Ciebie zgłoszę po odkupienie.
U Antosia poprawa z apetytem na obiady, kaszki cały czas wcina, owoce też lubi. Noce też spokojne więc mam nadzieję że to oznaka poprawy.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Nasza Królewna przed pójściem spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 22:20
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Marta,
Kciuki forumowa zaciśnięta - tak jak mówi Kamciaj nie długo będziesz kolejna w ciąży na naszym forum
hihi
I Antoś będzie mieć braciszka albo siostrzyczkę09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Marta
Super, że u was z apetytem się poprawiło
Trzymam kciuki za starania o rodzeństwo &&
Dariah
Zosia jest cuuuuuuduowna i te śliczne słodkie uśmiechyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 00:07
-
Dziewczyny
Przede mną ostatnia niedziela.
Mogę powiedzieć, że jutro pierwszy raz idę do pracy po takiej przerwie.
Boje się jak diabli.
Spać tez nie mogę -
u nas kolejna nocka w miarę dobra, dziś nawet synuś dal pospać do 9:30
ale kolejna noc, kiedy to 2x płakał przez sen...obstawiam zęby...na noc dostał viburcol, ale o 22 dostał przez sen apap, płakanie było po 3...
z apetytem też średnio, ale nie ukrywam, że przy 12 kg masy taki stan raz na jakiś czas cieszy
4 dni też jest taki "inny"
dziś piąty dzień, więc zobaczymy...nawet spacer męczy-bo w wózku jęczy
dziś pada, więc w domu -
Kamcia
Dobrze, że dziś nocka w miarę udana i ile spałaś!! Woooow! Ja od ponad roku nie spałam do 9:30pozytywnie zazdroszczę