WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah
Normalnie takie histerie nie pasują mi do słodkiej Zosienki...
Skali
Wyprawka dla dziewczynki po synku latwiejsza po chłopcu a nie na odwrótzawsze coś się znajdzie dla Poli
A nadzieja na Małgosię oczywiście że jest
U nas aż takich histerii nie ma żeby się rzucał czy coś. Ale krzyk na zawolanie. Łzy na zawołanie. Cisza nagła na zawolanie
I czuje się jak wyrodna matka...kiedy mówię takim stanowczym glosem "nie", nie wolno" "halo" to Piotrek podkowka, zaslania się a nawet płacze...tata powie nie to się śmieje wręcz. Wiem że trzeba czasem stanowczo ale to takie przykre -
Dariah
Nie tylko Twoja Zosia robi histerię, jak mój Antoś coś bardzo chce a mu nie pozwalam to też się kładzie na podłogę i potrafi nawet uderzać głową. Rzadko to się zdarza ale jednak.
Skali
Po szczepieniu jak narazie ok i mam nadzieję że tak zostanie, nie ma gorączki ani wysypki chociaż to podobno dopiero po tygodniu albo dwóch.
-
Witam sie rocznicowo
Pierwsza noc poza domem bez Igusia spałam cała nic raz sie na sekundę przebudzilam ale zaraz zasnęłam. Vhyba pierwsza moja przespana nocka
I takie widoki z łóżka mnie budzą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49c8fd1e4871.jpgkamciaelcia, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dzieci pospaly i ja też wstawiamy o 7:15!
Mały się budził w nocy na picie jak zawsze.
Mąż jeszcze spi tylko Robert mu nie daje bo włącza muzykę w arce i tancuje.
Ja już rosołu wstawiłem.
Ajrin wszystkiego najlepszego.
A co to za rocznica przoczylam?
Super ze pospalas nareszcie:-)
Kamcia jakiś prezent masz?
Masz męża w wieku mojego
Zdrowia dla męża:-) -
Witamy się w sobotę
Właśnie bawimy się z Amelka masa solnamiały być ozdoby na choinkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b61a6988ee5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fccf4952bf8e.jpgkamciaelcia, Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Mela też próbuje włożyć do buzinon stop liże
ale dusi, rozgniata, kula a to ważniejsze niż to, że sobie rączki polize
szczególnie, że ona nadal troszkę brzydzi się takich zabaw więc cieszę się tym bardziej
Dobrze, że D w pracy bo jakby widział ten bałagan to by na zawał zszedł -
Witajcie po bardzo udanej nocce
Zosia zasnęła koło 19:30 i obudziła się raz koło 1 i wstała o 7
Al wsie wysłałam !!!
Pogoda straszna wiec marne szanse na spacermo ale zobaczymy
Skali,
A przeszło temu synkowi brata ? Czy po prostu zmienił formę histerii ..?
Zosia zaczęła się rzucać jął zasnęła siadać chyba..tak mi się wydaje...już nawet niepamiętam. Ona nie robi tego za każdym razem gdy się denerwuje, zwykle poprostu krzyczy... wszystko przed Szymkiem albo i niemoże nie będzie taki histeryk jak Zosia
oby!!
Kamcia,
Wszystkiego najlepszego dla mężaskoro nie zasłużył to prezentu nie ma !
hihi
Oj tak łzy i krzyk na zawołanieskąd ja to znam...
Ajrin,
A gdzie to takie piękne widoki za oknem ?
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Marta
Ok te charakterki dzieci... Zosia się tez czasami tak rzuca na ziemie na brzuch..ale to w zasadzie tylko przy mnie j Żanetka ukradkiem czy patrzę...
Ale histerie jej bardzo ładnie wychodzą...aktorka zawodowa
Natka,
Jak pięknie Melka się bawi !!! I tak jak mówi Kamcia - jak dla mnie to jest meeeega porządek09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Dobrze, że się wyspałaśnależy się
Amelka też histeryczka. O matulu co ona robi jak się denerwuje: tupie, krzyczy, rzuca się na podłogę. A jak mówię "nie" to potrafi w sekundę zrobić podkówkę i płakać na zawolanie.
A zdjęcia robione tak by nie było widać co dzieje się wokół
Ja właśnie wyciągam masę solna z dywanuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 11:11
-
Marta u nas już minęło ponad 14 dni od szczepienia i odpukac jest ok
Daria nie wiem teraz ma już 7 lat i się nie rzuca więc chyba przeszło
My byliśmy zobaczyć paradę bo miały być konie Ale nie było i szybko wróciliśmy bo okropnie zimno a nie miałam spiworka
Kamcia urodziny raz w roku nadal ci ksywka pani generałkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
skali
myślę, ze już możesz być spokojna, jeśli chodzi o szczepienie
natka
ja zrobiłam dziś "siii" kiedy Piotrek wyciągnął rękę do mojego kubka i obrazony-głowa w dól, podkówka, płacz (taki żal)
zrobiłam drugi raz"siii"-to samo
tata zrobił "siii"-Piotrek miał to w d...
zaczęło się śniadanie, tylko eeee i eee, mały od taty wymusza
wkurzyłam się i mówię do męża wyjdz...poszedł do ubikacji...nagle cisza, spokój, zjadł, posiedział, przyszedł mąż i znów eeeee
nosz kurcze...ja sobie nie wymyslam, ze Piotrek od taty wymusza, on juz z nim w inny sposób nawet nie komunikuje się
czy my tak musimy dzień zaczynać?
mąż widział, że jak nie było go w zasięgu wzroku Piotrka, było cicho
wtedy nie znaczy nie i już...
oby mąż się w końcu nauczył
szkoda mi dziecka...bo nawet fajnej atmosfery nie ma
a ja robię się ta gorsza dla dziecka
i jak są (były) histerie, ja dosłownie wychodzę, czy odwracam się plecami do małego
żeby nawet zaakcentować, ze nie zwróce uwagi...to działa...jak jesteśmy sami i my we dwoje histerii nie przechodzimy
czasem łapie małego, sadzam koło zabawek i juz-nagle cicho, bawi się i jest radosny (tak miewam na korepetycjach w domu) -
AJrin
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
Natka
Amelka pięknie się bawi, jak uśmiechnięta tzn że jej się podoba.
Dariah
Super że noc udana i nareszcie się wyspałaś.
Skali
Jak u Was minęły już 2 tyg od szczepienia to na pewno nic już nie będzie.
Kamcia
Musisz przywołać męża do porządku żeby był stanowczy tak samo jak Ty, bo inaczej Piotruś wejdzie mu na głowę i zawsze będzie wymuszał, jak mama na coś nie pozwoli to pobiegnie do taty a tak nie może być.
U nas noc też udana, bez pobudek tylko Antoś obudził się wcześnie bo już o 6:40 ale bawił się w łóżeczku a później mąż do niego wstał więc pospałam sobie do 9. Teraz mały śpi a ja zaraz wypiję sobie kawkę. A popołudniu idę do koleżanki na pogaduchy więc trochę odpocznę od dzieckaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dzięki za zyczenia my dzis mamy pierwsza rocznice ślubu i spędzamy ja w apartamencie w drzewach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0341ebd2c90e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 12:31
kamciaelcia, Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ajrin,
Ah widziałam to !!! I jak !! Zastanawiałam się nad tym
Hihi super opcja !!!
Kamcia,
Oj u nas tez wymuszanie ale zdecydownie bardziej w moim kierunku...od D tak nie wymusza i histerii nie robi...
Ale u nas tez kwestia cyca..wie ze jak jest mega histeria itd to dostanie cyca...ehhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny