WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałabym skonsultować z wami.
Czy któraś z was zauważyła u jakiegoś dziecka coś takiego, bądź wie co to może być?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2210711a0b0.jpg
Jest to tylko w jednym miejscu.
Na dekolcie.
Jedyne co mi przychodzi do głowy źle wyprawa odzież lub cytrusy bo jadł.
Ale cytrusy naprawdę mało podobne.
Czym można to posmarować?
Smarowalam kremem dla AZS, linomagiem a+e, i cortimazolem.
Do dermatologa nie ma miejsc.
Pediatra nie mam pojęcia czy mi coś poradzi. -
Dzięki co do miejsca jest cudnie.
Rano koszyk ze sniadaniem miejsce boskie no i sami Iguś u dziadków więc taki naprawde weekend dla nas.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9d167b8e399.jpg
Zabka nie mam pojecia co to a jest zaaognione krostka czy poprostu jakas zmiana tupu bedzie pieprzyk?
Jak nie zniknie to dermatolog może?
Kamcia normalni3 blondynek pierwsze co pomuslalam bardzo sie zmienił nadal uroczykamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miałam miły telefon od znajomej z pracy
spytała, czy pokątnie prawde mówią, ze przy nadziei jestem
po całych tych gratulacjach spytała, czy teraz one (z druga koleżanką z dyzuru)moga dalej plotki siać
a ja dodałam, ze tak, ze mam dla nich najnowszego newsa do siania, ze prawdopodobnie chłopak
AJrin, żabka04, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ajrin gratulacje
No kamcia jak nie Piotruś takie jasne włosy
My dziś cały dzień u mojej babci byliśmy bo m dopiero przyjechał wieczorem
Muszę przestać jeść słodycze bo czuję że puchne od jutra koniec bo mnie wykończyć to może
Jutro mamy w planach figoland i muszę zrobić ciasto na piernik dlugodojrzewahacy w zeszłym roku robiłam i był super oby w tym też wyszedł
-
nick nieaktualnyMój Robert usnal.
Ja idę do wanny polezec.
Pewnie szybko się znudze hihi
Dziś miałam rozmowę z mężem.
Przyznał się że się boi żebym znowu nie miała ciąży pozamacicznej żeby mnie nie ratowali etc chyba to przeżył.
Chciałby aby się przygotować do henia przede tak jak do Roberta.
Zostaje mi się udać do gina tak jak pisałam wcześniej.
Mówiłam mu ze nie ma żadna kobieta wpływu na ciążę pozamaciczna.
Co ma być do będzie.
Ale on czuje się bezpieczny jak przygotuję organizm tak jak do Roberta.
Szkoda że się nie udało w tych cyklach ostatnich problem byłby z głowy.
No cóż.
Idę do wanny.
Dobrej nocki cioteczki
Skali jakiś przepis poproszęNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie dałam Szymkowiak mleko a wcześniej paracetamol bo pół nocy się rzucał nie płakał ślę cały czas z boku na bok więc chyba mu tę żeby dokuczsjs idą mu 3 mam nadzieję że mu nie zaszkodzi teraz śpi to zobaczymy ogólnie dobrze znosi tylko palca cały czas w buzi więc chyba kupię ten dentinox bo mam anaftin ale on no nie daje
-
Witamy się i my po w miarę dobrej nocy
Zabko
Na spokojnie udaj się do gin, zaplanujcie wszystko, przygotuj się i uda się! Będzie Henio.
Mąż się obawia cp, to fakt i mu się nie dziwie ale tak jak mu tłumaczyłam na to nie da się przygotować to wypadek lodowy jest.
Skali
Współczuję nockitrójki to ponoć najgorsze żeby i najbardziej bolą
trzymam kciuki by szybciutko wyszły.
Kamcia
Piękny Piotruś! No cudowny!
Ajrin
Świetna rocznica ślubu! Jakie widoku, zazdroszczę
Dariah
Wy już chyba nie chodzicie na rehabilitację co? Tak mi się przypomniało, że przecież Zosia uczęszczała. Teraz to z niej niezły brzdąc jest
Marta
Wasze nocki coraz lepsze, dobrze, dobrzeto aż cieszy
oby każde takie ładne i ładniejsze były
-
nick nieaktualnyU nas też super nocka.
Tych standardowych pobudek na picie nie liczę z resztą dziś były 2?
Wiem tzn pamiętam obudziłam się o 2:46! Czułam się wyspana ale jakoś usnelam.
Zjemy rosolek za jakiś czas i pójdziemy na spacer co by Robert drzemke zaliczył.
Na śniadanie zjadł 1 jajko smażone i troszkę chleba z masłem.
Natka on się bardziej boi że mnie nie uratuja lekarze.
Tak jak było ostatnim razem dużo nie brakowało.
Ale to dzięki mojemu dyrektorowi bo miałam druga zmianę i niechcial mnie puścić do domu.
Ja nie wiedziałam że jestem w ciąży.
Tlumaczylam mężowi ale strach jednak jest większy.
Ja bardziej się boję że mi się odechce tego Henia
Bo znając moje szczęście znajdę pewnie pracę.
Ale zobaczymy co los da.
Nie ma co się nakręcac.
Skali współczuję.
Ratujcie się lekami bo szymka na pewno boli a ty trochę lżej to przejdziesz razem z nim.
Miłej niedzieli. -
Witajcie,
U nas nocka całkiem całkiem ale taka przestawiona trochę bo zamiast o 19:30-20 poszła spać o 23...za późno zrobiła drzemka i do tego ja piłam kawę zebyzobaczyc czy reaguje...
Do tego złapała trochę katar...tzn albo złapała katar albo jakiś ząb idzie - dzisiaj jak ja karmiłam to jak otwierała buzie widziałam na 4 lib 5 na dole takie czerwone mega wiec albo to ząbek albo afta??? Ale afta jest biała chyba nie ?? Już nie pamietam.. ale to byłoby tez dziwne ze afta akurat w miejscu gdzie normalnie przebija się ząbek...tak wiec kolorowo ..
Żabka,
Z pomocą giną na pewno będzie Henio !!
A Twojemu mężowi wcale się nie dziwie ze się boi i martwi o robię !
Kamcia,
Piotruś piękny ! Ale faktycznie się zmienił !! I jaki blondynek na tym zdjęciu
Natka,
Wiesz co już nie chodzimy ba rehabilitacje jako taka ale chodzimy na kontrole. Byliśmy na kontroli jak zaczęła raczkować, stawać a teraz jak już chodzi mamy się zgłosić tez. Pan sprawdza po kolei etapy czy dobrze raczkowała, czy dobrze stawała (stopki od) i teraz tez sprawdzi stopki, kolana itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 12:17
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka nie wiem sama pospal godzinę i wstał na pewno mu idą ale czy dlatego się tak orzekreca ? Trzy noce nie było m zobaczę dziś może chodzi o miejsce ze śpi w środku a nie od ściany ? Dziś zacznie od łóżeczka o zobaczymy no ale palec cały czas w buzi
Teraz śpi bo po kosciele usnal a jesteśmy u teściowej bo o 2 mamy iść do tego figolandu a przed musi jeszcze zjeść
-
Przeziębiłam się na maksa
boli gardło, boli głowa, z nosa leci. Do tej pięknej trójki brakuje mi tylko temperatury
Właśnie grzeje się w wannie, jak tylko Melka pójdzie spać to i ja pójdę.
Oby mi przeszło szybciutko.