WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas reż nocka okropna.
O 1:30 Robert postanowił wstać bo się wyspal!
Dałam pić dałam jeść i dupa
On zasnął koło 3 a ja o 4!
A o 7:00 pobudka córka do przedszkola.
Na szczęście mąż zawiozl autem teraz się szykuje na kurs.
Ja muszę ją odebrać i zawieść na zajęcia gimnastyczne.
Jak mi się niechce.
Ale raczej autem pojadę.
Chatę już posprzatalam mąż odkurzyl mały jeczy.
Mamy wszystkie ząbki dwójki
Skali współczuję tych tekstów.
Ale uzbrojenie w cierpliwość ci pomoże a jak możesz a nawet trzeba to teściowej powiedz co myślisz lub męża poprosc.
One zawsze muszą swoje 5gr wsadzić.
Dariah dobrze mówi kiedyś tak robili poduchy obkladali czy do chodzika wkladali i to była ich metoda dziś się mówi że nie zdrowa!
Więc wiesz......
Macie fizjo Szymek jest pod opieką i wiesz co robisz dajesz z siebie wszystko żeby y go kontrolować.
Najwidoczniej Szymek potrzebuje czasu jak mój Robert czy inne dzieci.
Tak kamcia ma rację pokrzywa więc kup i popijaj.
Słodycze słodyczami może woda ci się zbiera w organizmie.
A słodycze na bok bo jeszcze problemu sobie narobisz.
Nie ze zabraniam tylko oszczędzaj
Natka, dariah współczuje nocek.
Natka ty jeszcze chora:-(
Dzisiaj wolne masz?
Idę jakies zupki zagrzeje robertowi bo koj rosół jest dla niego nie smaczny? Zje kilka łyżeczek i ma dość.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Natka współczuje choroby dobrze, że zostałaś w domu, zdrówka.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czuję się tak wyprana, że szok
A jeszcze dziś późnym popołudniem mam wizytę u mojego prof więc proszę was o kciuki!AJrin, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Natka kciuki za wizyte
-
Natka o ktorej masz wizyte?
-
Natka
Dużo zdrówka, obyś szybko się wykurowała. Kciuki za wizytę mocno zaciśnięte.
Skali
Szymuś ma jeszcze czas z chodzeniem, jak już sam stoi to sukces a niedługo zacznie Wam biegać i nie nadążycie za nim.
Żabka
Na spokojnie pójdź do lekarza i wtedy starajcie się o Henia. Mąż będzie spokojniejszy że jesteś przygotowana. A z ciążą na pewno będzie dobrze, przeszłaś już najgorsze więc teraz może być tylko lepiej.
Dariah
Współczuję ciężkiej nocy, oby Zosi szybko przeszło.
U nas coś spokojniej więc chyba na zęby nadal czekamy. Noce dobre chociaż dzisiaj Antoś obudził się wyspany o 6, gugał i śpiewał sobie ale za pół godziny usnął i spał do 8:30 więc chyba jednak brakowało mu snu, a my wstaliśmy wyspani. Apetyt też ok więc nie mam co narzekać. Teraz śpi a ja piję kawkę i zajadam bułeczkę.
Sobotę miło spędziłam u koleżanki, nagadać się nie mogłyśmy bo ostatnio widziałyśmy się miesiąc temu, popiłyśmy winko i się objadłyśmy pizzą, tego było mi trzebaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka trzymamy kciuki.
Kamcia dobrze mówisz 13-ty!
Mnie prześladuje pozytywnie Wien natka musi być dobrze.
Czekamy na wieści.
Oczywiście że ucieszyła się z natkowego kosmitka
Ja zdążyłam pranie powiesić już drugie, zjeść Robert mi usnal co mnie cieszy nakarmić i pójdziemy po córkę do przedszkola.
Muszę iść do notariusza na odrzucenie spadku bo wyrok się uprawomocnil i nie na rękę mi wyjazd autem!
Marta super ze wypad z koleżanką udany.
Zazdroszczam pozytywnie
Oby częściej takie wypady:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 12:59
-
Wizytę mam na 17:00 i wtedy zapadnie decyzja czy jest zielone swiatlo na dalsze działania i dostanę plan co dalej, kiedy itd.
Denerwuje się tak samo jak jechałam po zielone światło w związku z całą procedura a przecież większe wtedy stresy były. Teraz chce wrócić tylko po moje śnieżynki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie.
Rysa zrobiona, zielone światło jest
Teraz czekam na @ i wracamy po nasze śnieżynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 19:18
kamciaelcia, żabka04, AJrin, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka super wieści
A ja kupiłam wózek 3 do kolekcji haha:D
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość