WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia phil and teds explorer używany ale w dobrym stanie i z dużą ilością dodatków.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c580de607a96.jpgkamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Natka,
Gratulacje !!!! Super !!! To teraz czekamy na @
A co sobie marzysz druga dziewunie czy chłopczyka?hihi
Ajrin?
U nas babeczka na osiedlu ma ten wózek
Zosia już spioby dzisiaj lepiej...
Jutro mój D znów jedzie do Wrclawia i wraca w piątek. Ale w środę pewnie moja ma do nas przyjedzie to nie będziemy same09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia według opisu producenta nadaje się dla noworodka ma taka wyjmowana mała twarda gondole. Z wszystkimindodatkami zapasowymi 2 dentkami i opona, spiworek adapter, spiworek i gondola plus 2 siedzenie zaplacilam 600 zlotych, nowy taki zestaw wart kolo 4 tysi. Wiadomo używany po 2 dzieci troche tu i tam zarysowany i na raczkach wytarty ale sprawny w 100 %zwinny i wazy 14 kilo wiec nie ma tragedii
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny
Ostudzcie swój entuzjazm
@ ma przyjść za około tydzień a transfer planowany jest wstępnie ok 16-17dnia cyklu więc jeszcze się naczekacie
Poza tym zarodki są gorszej jakości niż ten, z którego jest Mela więc ja się raczej nastawiam na nie uda się niż uda. -
Ajrin,
No to cena faktycznie super ! Jeśli planowała kupić taki wózek to na prawdę okazja super !!
Natka,
Oj na pewno się uda !!!! Oh czyli już za miesiąc niecały hihi
A jeśli mogę zapytać, przepraszam, co to znaczy ze zarodki s gorszej jakości?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
cena fajna
trochę głupio zadałam pytanie z tym noworodkiemmyślałam, ze już wypróbowałaś wszelkie opcje i widziałaś jak to razem na poczatku mogłoby funkcjonować
tzn na poczatku to gondolka najważniejsza a potem trzeba wsadzić Igusia
ja narazie wstrzymuję się z taka decyzja bo naprawdę nie umiem rozgryżć Piotrusianarazie stanęło na opcji żer rozbudowujemy crosswalka tzn możliwe że dokupimy gondolkę (ale tę transporter, żeby na leżaco wozić dziecko w aucie w gondoli)...a Piotruś albo w drugi wózek (czyli w carerę bo większa) -opcja na dwoje rodziców
- albo dostawka do crosswalka...
ale finansowo nawet drożej jak twój zakup... -
Ja planowałam jak już to ten wozek bo super sie prowadzi i jest zwrotny. Plus rozmiary ma spoko i wagowo też ok.
Nie wiem czy Igi bedzie wozkowy ale za ta cene zaryzukuje jakoś trzeba funkcjonowC z dwoma szkrabami a w domu uwieziona latem nie chce być. Plus mamy gdzie trzymac wózek wiec tez nie peoblem a sprzedam go potem pewnie w podobnej cenie. -
nick nieaktualnyNatka uda się uda.
Ciotki trzymają kciuki i czekają.
Poczekaja nawet wieki żartowałem.
Co to znaczy gorszej jakości?
W czym problem?
Dadzą radę
Ajrin super okazja.
Nie widziałam takiego wózka nawet nie wyobrażam sobie maluszka tam na dole.
No ale ważne że obraz wkleilas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 21:01
-
Ajrin
Wózek bardzo ładny i jeśli taka okazja to extra
Dariah
Upraszczając teoretycznie w 3dobie po zapłodnieniu zarodki powinny podzielić się na 6-8blastomerow. Najlepsze to te klasy A, jeśli jest klasa B tzn że jest częściowa fragmentacja (coś złego zaczyna się dziać), klasa Co to duża fragmentacja a klasa D to praktycznie za chwilę się rozpadnie.
My mamy 4zarodki: jeden 6A (ten dobrze rokujący), drugi 5A, trzeci 4A i czwarty 5C. Czyli jeden osiągnął podział na 6blastomerow czyli tak jak teoretycznie.powinno być.
Amelka jest z zarodka 8A czyli ideal.
Tylko los bywa przewrotny i czasem dobre zarodki ciąży nie dają a te bardzo kiepskie tak. To loteria jest.
Kamcia
Będziemy mieć podawane 2zarodki właśnie że względu na to, że są gorszej jakości i ciąża bliźniacza jest mało prawdopodobna.
Widziałam też moja macicę w 3D i prof stwierdził, że wygląda jak u zakonnicy cokolwiek miało to znaczyć
Potem mówił, że blizna jest bardzo niewielka, prawie niewidoczna, że ślicznie się zrosla i to plus jakoś zarodków = możliwość ryzyka podania 2 zarodków. -
nick nieaktualnyNatka to trzymamy kciuki za bliźniaki zakonnicy.
Oby były grzeczne bo jak pójdą w ślady Amelka kosmitki to ja ci współczuję.
Dasz radę która jak nie ty.
Ja uciekam na film do męża i córki.
Robert śpi i niech śpi cała noc muszę odespac
Dobrej nocki cioteczki
-
Haha szansa na bliźniaki to trzymamy wszystkie kciukasy
Natka a ty mialas cesarke czy sn? -
Natka trzymamy kciuki
Ajrin ty wiesz że ja zapomnislsm o wózku ? Jakiś mi wylecialo i chyba zdecyduje po porodzie i tak pierwszy miesiąc to krótkie spacery to może przetrwam jakoś
Wróciliśmy o 18 jednak lekarze mają inny pomysł i za miesiąc m będzie miał wycinane to dziadostwo pojedzie do dalszych badań czy to nspewno Chloniak plus badania czy nie ma przerzutow dziś przynajmniej jacyc kompetentni lekarze byli i główna pani profesor
Jutro mamy rehabilitację więc musimy mieć wcześniej drzemkę dziś długo spał i kolacje jadł o 1930 więc później uznał ślę butle zjadł
-
Ja miałam cesarkę. Ogólnie to odradza się transfer dwóch zarodków po CC ale my mamy akurat taka sytuacje, że można podjąć ryzyko
Zabko
Hihino Mela dała mi taką szkole życia, że nic mnie nie wzruszy już
Miłego seansu
U nas meczwięc zaraz ja zmykam do łóżka dotrzymać Amelce towarzystwa
Jutro D idzie z Amelia do pediatry. Kaszel jest coraz gorszy tzn przestał być mokry, jest suchy i duszący. Albo przechodzi albo wczoraj tym wspólnym leżeniem w łóżku ja zaraziłam. Oby nie to drugie.
Ja jutro niby idę do pracy. Temp mi zeszła (ba!nawet w chwili obecnej mam 36,0) został przeogromny ból zatok, katar i żyletki w gardle. Zaraz wciągnę wicks, herbatę i idę czytać książkę do łóżka