WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas noc spokojna, Antonio całą przespał, chociaż wczoraj wieczorem marudził po przeniesieniu mu wszystkich zabawek do jego pokoju. Mąż skręcił regał więc namiot, mata z puzzli i pełno zabawek przełożyliśmy do Antosia. Chyba nie mógł się przyzwyczaić do zmiany ale da radę, dzisiaj rano już się bawił u siebie
Na śniadanko zjadł naleśnika, później kaszkę i spał tylko 1h 20 min, właśnie się obudził ale zdążyłam wypić kawę i zjeść ciacho. Teraz mąż się z nim pobawi.
-
U nas Igus tez spi ja zjadlam i pije herbate zaraz musze pranie ogarnac na weekend wyjezdzamy.
-
Ja sobie zakupiłam butki oczywiście Szymek się darl na cały sklep nie wiem jakieś takie dziwne krzyki ma nie ze się złości tylko tak po prostu widzi buta to musi go wziąć itp
Teraz jesteśmy u prababci izsraz jedziemy
M 3 raz rozwalił telefon ekran i znowu będzie musiał naprawiać dobrze że robi to sam tylko tyle co części czyli 50 zł a w komisie 200 zł Ale może w cigu miesiąca się to dzieje
Zmęczona jestem jutro siostra męża nas odwiedzi z synkiem w Szymka wieku ostatnio go darl z koszulkę zobaczymy jutro jak będzie miałam jechać do biedry po ciastka Ale już mi się nie chce
-
Dziś mały dał pospać
ale...
byla jedna pobudka, tak samo zaczęła się jak poprzednie
weszłam do małego, ułozyłam i zobaczyłam te otwarte oczy
od razu zrobiłam butlę mleka, zjadł sporo i poszedł spać! czyżby wrócił do nocnego jedzenia? ciekawe, czy o to chodzi?
dopiero wstaje
dziś 10:40 usg genetyczne
prosimy o kciuki -
Kacia u nas niestety gardło Igusia boli i jedzenie ciepłego mleka usmierza bol wiec dwa razy w nocy teraz je.
No ale wiem po sobie na bolace gardlo mi zawsze ciepłe mleko z miodem najlepiej pomagało w nocy wiec mu nie bronie. Bez choroby też je raz w nocy.
Kciuki oczywiście są daj znac poCiekawe czy bedzie znana płeć
och doczekać sie nie mogę
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
z płcią wątpię...po prostu dlatego, że ten lekarz nie uznaje "strzelania" przed 16 tc...ale cosik spróbuję podpytać
Piotrek na pewno zdrowy, ale u niego nocne jedzenie oznacza nadrabianie jedzenia zza dnia, ostatnio tak było po szczepieniu (w dzień mało, w nocy jadł)...
ale ja uważam, że jak potrzebuje to niech jepije dość dużo mm więc super
-
Kamcia trzymamy kciuki u nas noc udaną przesłał całą może dlatego że jego miejsce było wolne
Chvicuaz rano jak się na mleko obudził to już tylko drzemal i przed 8 pobodka także pewnie drzemka będzie wcześniej
Teraz czekamy na gości ja jeszcze muszę się ogarnąć śniadanie zjadłam
Pogoda pod psem nawet się z domu nie chce wychodzić
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Kciuki zaciśnięte!! &&&
Skali
U nas też kiepska pogoda, ale Mela w żłobku a ja w pracy.
Ajrin
Biedny Igusoby szybciutko mu minęło.
-
Kamcia u nas też nadrabia w nocy jak mało zje w dzień.
Ale nie zawsze mam cierpliwość wciskac jedzenie dziś póki co idzie ładnie zobaczymy dalej.
Zjadł dziś jaglanke na mleku kokosowym z jabłuszkiem tartym a teraz dogryzł pol bułki od babci z masłem. Nie wiem skąd babcia bułke miała ale mu na maksa smakowała bo on z tych co nie je pieczywa czasem skubnie bagietke czosnkowa ale to mały kawałek.
-
Kamcia jak tam?
-
Nieusłuchana ta nasza Emilka
oj nie
my już w domku
wszystko wygląda dobrze
ale absolutnie dzidzia nie współpracowala, tyle miałam usg i teraz sama widziałam, że nie jest super...leżała na boku, nie fikała, miała mało miejsca przez łożysko
udawało sie coś złapać jak lekarz przykładał sondę od strony zołądka (aż mi burczało)
lekarz jednak powiedział, ze to, co miał zobaczyć to widział, kość nosowa aż świeciła, nt mierzone 5x, w najszerszym miejscu 2mm (wahało się 1,2-2), fhr 153
nawet pokazał nam wyrostek płciowy (co mnie zdziwiło u tego lekarza) -zdjecia jednak nie mam do dalszej analizyoczywiście powiedział, ze teraz to LOTERIA
trudno
jak Piotruś usłyszał o braciszku zaczał się krzyk
a mąż tylko powiedział , ze jeszcze może to się zmienić
a więc loteryjnie chłopakokaze się pewniej na połówkowych
bo mi własnie ten lekarz przypomniał, ze usg 14-18 tc nie wypali bo wtedy dzidzia ma pionową pozycję siedzącą...odradził badanie za 4 tygodnie (ale z synem udało się to usg hihi i u niego własnie)
jak usłyszę podobne dobre wieści we wtorek, a za 1,5 tygodnia zobaczę dobre wyniki testu podwójnego, będę spokojniejsza i powiadomimy rodzinę (ale pomysł jak już jest)
wstępnie PATRYK
ale imię dla chłopca długo bedzie wymyślane -same wiecie
w dodatku Piotrek usnął w aucie , udało się wnieśc do domu , nakarmic i śpi dalej ufff
troszkę mi smutno , ze nie córaale ja tak coś czułam hehe
Skali89 lubi tę wiadomość
-
Kamcia to tak jak u mnie
lekki smutek jest ale z drugiej strony wazne, że zdrowe
Ja za 11 dni połówkowe może jedna będzie dziewczynka choć pogodziła się, że będzie chłopakkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Oczywiście gratulacje
-
nick nieaktualny
-
A to dzidzia. Pierwsze zdjęcie od strony żołądka a drugie od strony wstroby
flaki miałam pougniatane
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c0c53914e03.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bb985d1f374.jpgAJrin, żabka04, marta258, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka to szkoda ale dalej trzymamy kciuki.
Kamcia super fotki jeny ja juz za 11 dni się dowiem co i jak z moim maleństwem
Ale ja już nastawiona psychicznie na chłopaka ułatwi to chociaż by ciuszkowe sprawy
No i pokój póki co wspólny dziewczyna w niebieskim pokoju troche słabiej -
ja też widzę same logistyczne plusy
smutek pozostanie do końca życia, ale mimo wszystko, córcię miałam i była okazja na różę, sukieneczki i nawet spinki z gumeczkami
juz chociaż wiem-wspólny pokój, w przyszłości łózko pietrowe
zabko
działaj mimo wszystko
twój organizm pamięta ciążę, powinno być łatwiej
ale z drugiej strony wiesz, co robić-w końcu macie Roberta
nasze kciuki pomoga
już wiem-mam 4 testy LHwyślę na pewno
żabka04 lubi tę wiadomość