WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie w ciąży włosy się poprawiły chociaż zawsze miałam gęste i dużo. Po porodzie jakoś po 4 miesiącach zaczęły mi lecieć głównie przy czesaniu i przy myciu. Ale już wróciły do normy i nadal mam ich dużo. No i paznokcie też mi się poprawiły w ciąży ale to chyba dlatego że nie chodziłam do pracy i miałam wolne.
Dzisiaj Antoś ładnie spał w nocy, nad ranem się obudzi ale szybko smoczek i spal dalej do 8. Na śniadanie wsunął całą miskę kaszki, gdybym zrobiła więcej to też pewnie by zjadł. Przed drzemką coś marudził więc dostał owoce i poszedł spać. Jak go położyłam do łóżeczka to od razu przytulił się do podusi i usnął. Ja podszykowałam nasze obiady, będzie rybka a teraz przerwa na kawę i pączka.
-
Szymek taki marudny dopiero padł byliśmy w sklepie to masakra ślę kupiłam mu buty zimowe na zmianę jeszcze muszę dobrze zmierzyć usnal w drodze przełożyłam do łóżeczka obudził się i dopiero padł ślę dohrzslam że prawa trójka się przebiła widać czubek ciekawe jak pozostałe
Może dlatego nie chciał śniadania zupy jeszcze nie jadł jak się obudzi powinien być mega głodny zobaczymy a narazie muszę bo włożyć do łóżeczka ale czekam aż zasnie twardym snem
-
Skali
Mało wód to mi się jedynie kojarzy z kiepską pracą nerek
Dzidzia nie rośnie przez przeplywy. Ale bezposrednio nigdy nie spotkalam się z takim problememsmutne
bo rozumiem że jest na podobnym etapie jak ty? Wcześniej na usg nic nie działo się?
-
nick nieaktualnySkali nie słyszałam.
Ale leżała że mną dziewczyna i miała słabe przepływy pewnego dnia po usg przepływy były tragiczne i gin zlecił cc już.
Co się okazało pepowina była związana na supel aż lekarz przeklnal.
Dziecko żyje jest wczesniakiem.
Wyszłam na dwór.
Robert zasnął w 5 min spał godzinę.
Tak zimno że wróciłam do domu mąż zszedł po niego wniósł na górę a ten się obudził. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aja jutro połówkowe proszeo kciuki
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Kciuki zaciśnięte!!
Kamcia
Zapewne jutro wychodziszwięc spokojnie, jak to u nas mówią "nerwy w tytke i na nitkę"
Zabka.o ludzie! Co z telefonu włosami się dzieje? Ja też po ciąży zgubiłam dużo, baaaardzo dużo. Aż miałam takie prześwity. Na szczęście po odstawieniu piersi zaczęły mi powolutku odrastać i tak mam na głowie teraz takie króciutkie niekiedy
Marta
Super, że wypad do znajomych się udał -
A ja miałam super dzień.
Spóźniłam się na auto do pracy bo nie wzięłam okularów z domu. Ale to pal licho, znajomi, więc poczekali za mną aż się wrócę.
Potem w pracy stuklam swój kubek po tym jak na uspokojenie chciałam sobie zrobić melisy bo powitaliśmy dzień z 4 zagubionymi przesyłkami. I ni CH...j nie wiadomo gdzie są. A i jeszcze nasłuchałam się jacy to my okropni itd a to pomine.
Więc jak szłam z kuchni po tym jak to sprzątałam resztki po swoim kubku i rozlanej herbacie to złamał mi się obcas w moich ulubionych szpilkach. Cholera, już myślałam, że nic więcej nie może się stać. No bo co?
A jednak, w domu czekała na mnie zepsuta lodówka i dziecko co wymiotuje na zęby i jak kaszle. Ale tylko wieczorem. Standardowo zostałam obzygana. Także dziewczyny, ja to się boje położyć by mnie czasem dziś szlag jakiś nie trafił. -
Kamcia
Będzie na pewno czysto i jutro wrócisz do domku.
AJrin
Kciuki mocno zaciśnięte.
Natka
Ale miałaś pechowy dzień, dobrze że już się skończył. Jutro będzie lepiej.
Dzisiaj popołudniu byliśmy z Antoniem w ccc i kupiliśmy mu buty na zimę. Chyba mu się spodobały bo biegał w nich po całym sklepie i obserwował jak inne dzieci przymierzają, nawet dał się pogłaskać starszej dziewczynce.