WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Kładź się do łóżka otwórz okno świeże powietrze dobrze ci zrobi. I nogi do góry lekko. Ja też mam ciśnienie 80/50 i co wstaje ciemności widzę ale to chyba pogoda bo aż tak nigdy nie miałam jak ostatnie czasy...
-
nick nieaktualnyMąż mi kazał dzwonić do lekarza, bo to już trzeci dzień. Ale u mnie już jutro ma być lepsza pogoda, więc do jutra przeżyję
ratuje się kawą i spacerem
nigdy wcześniej pogoda nie dawała mi się tak we znaki... Jak tylko wstaje to szum w uszach taki ze hoho
-
inzynierka wrote:Znów mam mega niskie ciśnienie... Pulsujacy ból głowy i szum w uszach. Do tego jestem sama w domu i boję się, że zasłabnę.
Zwolniłam sie wcześniej, bo nie wyrabiałam i juz jestem w domu.
Jakaś masakra -
nick nieaktualnyMam podobnie, jak jestem w domu to w miarę ok, ale jak wybieram się do sklepu, albo jadę przepełnionym autobusem to dosłownie odpływam, mroczki przed oczami, duszno mi i słabo. Na szczęście jeszcze nie zdarzyło mi się jakieś omdlenie, ale tego się obawiam.
Już chcę wiosnę, na pewno będziemy się lepiej czuły jak będzie świeciło słoneczko i zdrowe spacery, musimy wytrzymać, mam nadzieję, że niedługo zrobi się ciepło -
violett wrote:Mam podobnie, jak jestem w domu to w miarę ok, ale jak wybieram się do sklepu, albo jadę przepełnionym autobusem to dosłownie odpływam, mroczki przed oczami, duszno mi i słabo. Na szczęście jeszcze nie zdarzyło mi się jakieś omdlenie, ale tego się obawiam.
Już chcę wiosnę, na pewno będziemy się lepiej czuły jak będzie świeciło słoneczko i zdrowe spacery, musimy wytrzymać, mam nadzieję, że niedługo zrobi się ciepłoNo dzisiaj gdyby nie pielęgniarki to bym padła bo już nic nie widziałam na oczy na szczęście wszystko dobrze się skończyło
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Też uwielbiam lato i burze
Wszyscy mnie straszą, że ciężko będzie znosić upały w zaawansowanej ciąży, a ja jak głupia nie mogę się doczekać
muszę się jakoś dzisiaj naładować więc idę na 16 na korektę pazurków i może wyproszę ją, by moje brwi ogarnęła też
Ps. strasznie mnie głowa boli chyba bez apapu się nie obejdzie brzuch też ostatnio mocniej doskwiera nie mówiąc o pachwinach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:38
-
Witam się
w 14tygodniu.II trymestrze ciąży jupiii
Zjadlam całego kurczaka i zaraz zasne.Dalej głodna jestem.
Zlapalam się dziś za głowę;( biustonoszu rozmiar 75K musialam kupić! Bo ten był w sam raz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:43
violett, bbeczka91, Sabina, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Witam sie!
Dzierzba - trzymam kciuki, kochana, nie znikaj nam. Oczywiście, zrozumiemy, jesli po prostu nie chcesz czytać o blachostkach. Ale wszystko bedzie dobrze, musi byc!
Dziewczyny, co do pajączków, to ja mam tendencję od zawsze. Maści z kasztanowca moze pomagają na siniaki, ale nie na pajączki ... Jedyne co można robić to zapobiegać. Polecam rajstopy przeciwżylakowe. Ja już nosze do pracy, kiedy stoję. Używam polskiej marki Veera. Wyglądają zupełnie normalnie, tyle, ze wyszczuplają nogi. Kolor solei jest jedynym który mi, bladej blondynce pasuje. Najtaniej na Allegro.
Poza tym nie siedzieć długo, nie stać długo, poruszać sie - to uruchamia pompę jakąśtam w kończynach dolnych i krew nie stoi, czyli nie robią sie pająki. Nie zakładać nogi na nogę (to dla mnie najtrudniejsze). Nie brać gorących kąpieli i unikać nagrzewania i podrażniania skóry nóg (sauna, gorący wosk, gorące okłady, koce elektryczne...).
Zapobieganie jest tanie, wierzcie mi -usuwanie kosztuje majątek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:59
Strazaczka1990, maluutka90, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Ja tez nie mialam mierzonej kosci nosowej ale lekarz nie widzial potrzeby, bo powiedzial, ze jest ladna i dobrze widoczna :p
Pamietacie moj przwiany leb? Dzis wylazla mi opryszczka...ku... boli... Smaruje czosnkiem, amolem, spirytem, bo co innego zostaje... (od razu mowie - mialam tendencje przy oslabieniu organizmu, ze mi wylazily, wiec to nie moja pierwsza i pewno nie ostatnia)
-
nick nieaktualnyA ja mam jakąś fobię jeśli chodzi o biustonosze teraz
Wchodzę w jeden, który kupiłam jakieś 13 kg temu chyba w Intimissimi, zaszalałam wtedy, ale był najwygodniejszy na świecie. Tylko że ledwo go ponoszę godzinę i mam dość.
Na szczęście jest zima i jak lecę do sklepu to spod kurtki nie widać, czy mam stanik, ale zaraz muszę się w coś zaopatrzyć.
Każde przymierzanie (na razie w Tesco i Pepco) doprowadza mnie do płaczu i odechciewa mi się kupować, nie pasują mi, cisną, albo są za małe, albo za duże, cholernie niewygodne
A wy gdzie kupiłyście ciążową bieliznę? -
nick nieaktualnyWitam się w 16 tygodniu ciąży.
Wczorajszy ból gardła zażegnany. Woda imbirowa z miodem i kołderka zdziałała cuda. Nie czuję się jeszcze zupełnie ok. Ale na bank lepiej niż wczoraj.
Musiałam dzisiaj jechać do Poznania na studia. I nie ogarnęłam zmian w tramwajach i szłam 5 km na PKS.. MASAKRA! Wszystko by było ok, żeby było cieplej. ;/
Dzierzba trzymaj się i nie znikaj.
Behemottka, Strazaczka1990, mychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Na rozstępy ja zaszalałam trochę i kupiłam olejek dla ciężarnych z Clarinsa. Ma wspaniały skład i świetne recenzje. Stosuje na brzuch, boki i piersi, po prysznicu, codziennie od 5 tygodnia. Już zużyłem niecałe 1/3 słoiczka, czyli pewnie kupie jeszcze raz. Mam 180cm ciałka, czyli dla niższych bedzie bardziej wydajne. Na resztę ciała organiczne produkty Mama Bee z Burt's Bees, ale tego chyba w Polsce nie ma.
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:A ja mam jakąś fobię jeśli chodzi o biustonosze teraz
Wchodzę w jeden, który kupiłam jakieś 13 kg temu chyba w Intimissimi, zaszalałam wtedy, ale był najwygodniejszy na świecie. Tylko że ledwo go ponoszę godzinę i mam dość.
Na szczęście jest zima i jak lecę do sklepu to spod kurtki nie widać, czy mam stanik, ale zaraz muszę się w coś zaopatrzyć.
Każde przymierzanie (na razie w Tesco i Pepco) doprowadza mnie do płaczu i odechciewa mi się kupować, nie pasują mi, cisną, albo są za małe, albo za duże, cholernie niewygodne
A wy gdzie kupiłyście ciążową bieliznę?
Ja mam dwa po pierwszej ciąży. I siostra odłożyła mi swoje za małe (ona ma rozmiar G teraz).
Do chodzenia po domu i pod kurtkę zaopatrzyłam się w sportowy z Pepco:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie w sportowych też mi źle, chyba będę musiała coś poszukać w końcu.
Dziewczyny, a jaką firmę wózków polecacie? Zaczęłam przeglądać Internet i totalnie się nie znam. Myślałam o x-lander, bo ładnie wyglądają, ale chyba ceny mają najwyższe, a to już nie jest fajne.