X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Mychakruszyna mój mąż pracuje na GRP2.

Aniu, przez 21 lat mieszkałam w Gliwicach. Cztery lat temu wyniosłam się do męża, na wieś, do Pilchowic :)

Dzierzba, zobacz jak dużo daje nasze trzymanie kciuków- i Agatia i Malgorzalka będą mieć zdrowe bobasy. Za Twoją dwójkę też będziemy trzymać, więc możesz spać spokojnie ;)

Agatia gratuluję zdrowej córci. Teraz już byle do września :)
    No to my już bardzo blisko siebie mieszkamy ;) trzeba zorganizować kiedyś jakieś spotkanko przy kawce dla bab ze Śląska ;)

bbeczka91, Ania91 lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie:)
    Ciężka noc za mną. Nie wiem czemu mnie ten brzuch tak rwie. Właściwie to cała miednica. Ale jak wstanę to juz lepiej, boli tylko krzyż;) Jak nie urok....
    Jadę odwieźć syna do szkoły. Miłego dnia.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam mocno kciuki. Ja ze stresu nie mogę już oddechu złapać, a to dopiero jutro :(

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba jesteśmy z Toba ! :)

Witam się w 15 tygodniu :D

Co do śniegu to faktycznie poracha ale oglądałam pogodę więc bylam przygotowana:P jutro znów słońce ;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Witam sie:)
    Ciężka noc za mną. Nie wiem czemu mnie ten brzuch tak rwie. Właściwie to cała miednica. Ale jak wstanę to juz lepiej, boli tylko krzyż;) Jak nie urok....
    Jadę odwieźć syna do szkoły. Miłego dnia.

Mnie też rwie jakbym miała reumatyzm brzucha :P

Sabina lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Mnie też rwie jakbym miała reumatyzm brzucha :P
    Dobre ;)

I nas dziś bialutko. Trzeba choinkę ubierać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dzierzba jesteśmy z Toba ! :)

Witam się w 15 tygodniu :D

Co do śniegu to faktycznie poracha ale oglądałam pogodę więc bylam przygotowana:P jutro znów słońce ;)
    też niby wiedziałam o tym śniegu, ale miałam nadzieję że to jakaś pomyłka :(
    muszę na szybko podszykować jakiś obiadek do pracy...

a tak swoją drogą chciałabym już wiedzieć co w brzuszku siedzi, bo po wczorajszych zakupach wiem że jest mnóstwo ładnych rzeczy które są typowo dziewczęce a inne typowo chłopięce i są naprawdę urocze, a ja nadal szukam unisexów co jest w tym wszystkim chyba najtrudniejsze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:03

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam mocno kciuki za Ciebie i Bliźniaki. Trzymaj sie!!

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:27

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Dzierzba powodzenia Kochana. Wszystkie mocno trzymamy kciuki. Tutaj jak widzisz każda jest dla każdej, więc jak tylko będziesz miała potrzebę się wygadać czy wyżalić to pisz i myślę, że na pewno nie zepsujesz nikomu humoru.

Jeśli chodzi o śnieg to koło północy wstałam na siusiu a tu sypie... Wczoraj takie piękne słoneczko a dzisiaj biało. Pewnie zaraz to się roztopi i będzie ciapa. Nie lubię.

Miłego dnia mimo nie najlepszej aury pogodowej.
    Powodzenia dla wizytujących dzisiaj :)

Pozdrawiam

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIERZBA - zanim zrobisz NIFTY sprawdz maila.

• esmi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba 3mam mocno kciuki zobaczysz wszystko będzie dobrze :*

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra dawne czasy mialy cos w sobie. Wybor stwarza problem i nadmiar informacji też. Z jednej strony wiem ze dobrze ze mamy swiadomość z drugiej ile radości nam to odbiera?

Ja wiem ,że Dzierzba ma ciezki orzech do zgryzienia ale mnie moje 2.2 tez zalamuje.

Przypomnialo mi sie jak 26.01 jak bylam pp 1 wszym usg do gina na kontrole czekala mama z mal chlopcem z ZD i pomyslalam ze szacun ze ja bym nie dala rady.
    Moze przy pierwszym dziecku ale nie przy drugim kiedy niejako pokutuje tez Drowe.

Boje sie ze to byl znak ...

Co z dół.Mam juz wynik Pappa ale nie bede na nieho patrzec podam koperte lekarzowi. A nawet pp tym pappa pewnoaco zero i to nigdy bez inwazyjnych nawet przy prawidlowej diagnostyce 1 trym.

Załamka

Angela89 lubi tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    się w 14 tygodniu we czwartek mam wizyte ( prenatalne ) gratuluje dla wszystkich mam co znają płeć.
    U nas remont w toku mam dość tego dzisiaj jadę i sprzątać będę :)
    Dziewczyny słyszałam, że na święta ma być śnieg :(
    Mam zajady i metaliczny posmak w ustach ble !

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewniaczka 2 wrote:
    Masakra dawne czasy mialy cos w sobie. Wybor stwarza problem i nadmiar informacji też. Z jednej strony wiem ze dobrze ze mamy swiadomość z drugiej ile radości nam to odbiera?

Ja wiem ,że Dzierzba ma ciezki orzech do zgryzienia ale mnie moje 2.2 tez zalamuje.

Przypomnialo mi sie jak 26.01 jak bylam pp 1 wszym usg do gina na kontrole czekala mama z mal chlopcem z ZD i pomyslalam ze szacun ze ja bym nie dala rady.
    Moze przy pierwszym dziecku ale nie przy drugim kiedy niejako pokutuje tez Drowe.

Co z dół.Mam juz wynik Pappa ale nie bede na nieho patrzec podam koperte lekarzowi. A nawet pp tym pappa pewnoaco zero i to nigdy bez inwazyjnych nawet przy prawidlowej diagnostyce 1 trym.

Załamka
    Ale co Cię załamuje? Ja tez mam nt 2,2 i wszystko jest ok. To był 14+5 ale ciąża jest o tydzień większa.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewniaczka 2 wrote:

Załamka
    przepraszam miałam za cytować. Ja miałam 2.1 i lekarz powiedział że norma jest do2.5. Kosć nosowa jest widoczna i zmierzona. Inne parametry dobre I mimo że Z krwi ryzyko wyszło 1.379 to zrobiłam jeszcze 2 usg. Gdzie 2 różnych lekarzy powiedziało że usg jest dobre i według nich dziecko zdrowe. Nie robię innych testow.

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem spokojna pappa to statystyka i tego się trzymam. Mam zdrowe dziecko.

agatia, _izunia_, Aga_Andzia, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, trzymaj się- wierzę, że wszystko będzie dobrze! Życzę Wam dużo siły!!! Jestem z Wami!

mhsvi09k4211dm8g.png

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie jakie fajowskie- sama bym się pobujała http://natuli.pl/memola/

_izunia_ lubi tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    przepraszam miałam za cytować. Ja miałam 2.1 i lekarz powiedział że norma jest do2.5. Kosć nosowa jest widoczna i zmierzona. Inne parametry dobre I mimo że Z krwi ryzyko wyszło 1.379 to zrobiłam jeszcze 2 usg. Gdzie 2 różnych lekarzy powiedziało że usg jest dobre i według nich dziecko zdrowe. Nie robię innych testow.
    Mojemu dziecko wyszło 2,2. I też na razie nie mam zamiaru sie tym martwić ;)

‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ