WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Mychakruszyna mój mąż pracuje na GRP2.
Aniu, przez 21 lat mieszkałam w Gliwicach. Cztery lat temu wyniosłam się do męża, na wieś, do Pilchowic
Dzierzba, zobacz jak dużo daje nasze trzymanie kciuków- i Agatia i Malgorzalka będą mieć zdrowe bobasy. Za Twoją dwójkę też będziemy trzymać, więc możesz spać spokojnie
Agatia gratuluję zdrowej córci. Teraz już byle do wrześniatrzeba zorganizować kiedyś jakieś spotkanko przy kawce dla bab ze Śląska
bbeczka91, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Witam sie:)
Ciężka noc za mną. Nie wiem czemu mnie ten brzuch tak rwie. Właściwie to cała miednica. Ale jak wstanę to juz lepiej, boli tylko krzyżJak nie urok....
Jadę odwieźć syna do szkoły. Miłego dnia.
Mnie też rwie jakbym miała reumatyzm brzuchaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Dzierzba jesteśmy z Toba !
Witam się w 15 tygodniu
Co do śniegu to faktycznie poracha ale oglądałam pogodę więc bylam przygotowana:P jutro znów słońce
muszę na szybko podszykować jakiś obiadek do pracy...
a tak swoją drogą chciałabym już wiedzieć co w brzuszku siedzi, bo po wczorajszych zakupach wiem że jest mnóstwo ładnych rzeczy które są typowo dziewczęce a inne typowo chłopięce i są naprawdę urocze, a ja nadal szukam unisexów co jest w tym wszystkim chyba najtrudniejsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:03
-
Dzień dobry
Dzierzba powodzenia Kochana. Wszystkie mocno trzymamy kciuki. Tutaj jak widzisz każda jest dla każdej, więc jak tylko będziesz miała potrzebę się wygadać czy wyżalić to pisz i myślę, że na pewno nie zepsujesz nikomu humoru.
Jeśli chodzi o śnieg to koło północy wstałam na siusiu a tu sypie... Wczoraj takie piękne słoneczko a dzisiaj biało. Pewnie zaraz to się roztopi i będzie ciapa. Nie lubię.
Miłego dnia mimo nie najlepszej aury pogodowej.
Powodzenia dla wizytujących dzisiaj
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasakra dawne czasy mialy cos w sobie. Wybor stwarza problem i nadmiar informacji też. Z jednej strony wiem ze dobrze ze mamy swiadomość z drugiej ile radości nam to odbiera?
Ja wiem ,że Dzierzba ma ciezki orzech do zgryzienia ale mnie moje 2.2 tez zalamuje.
Przypomnialo mi sie jak 26.01 jak bylam pp 1 wszym usg do gina na kontrole czekala mama z mal chlopcem z ZD i pomyslalam ze szacun ze ja bym nie dala rady.
Moze przy pierwszym dziecku ale nie przy drugim kiedy niejako pokutuje tez Drowe.
Boje sie ze to byl znak ...
Co z dół.Mam juz wynik Pappa ale nie bede na nieho patrzec podam koperte lekarzowi. A nawet pp tym pappa pewnoaco zero i to nigdy bez inwazyjnych nawet przy prawidlowej diagnostyce 1 trym.
ZałamkaAngela89 lubi tę wiadomość
-
Witam,
się w 14 tygodniu we czwartek mam wizyte ( prenatalne ) gratuluje dla wszystkich mam co znają płeć.
U nas remont w toku mam dość tego dzisiaj jadę i sprzątać będę
Dziewczyny słyszałam, że na święta ma być śnieg
Mam zajady i metaliczny posmak w ustach ble ! -
Pewniaczka 2 wrote:Masakra dawne czasy mialy cos w sobie. Wybor stwarza problem i nadmiar informacji też. Z jednej strony wiem ze dobrze ze mamy swiadomość z drugiej ile radości nam to odbiera?
Ja wiem ,że Dzierzba ma ciezki orzech do zgryzienia ale mnie moje 2.2 tez zalamuje.
Przypomnialo mi sie jak 26.01 jak bylam pp 1 wszym usg do gina na kontrole czekala mama z mal chlopcem z ZD i pomyslalam ze szacun ze ja bym nie dala rady.
Moze przy pierwszym dziecku ale nie przy drugim kiedy niejako pokutuje tez Drowe.
Co z dół.Mam juz wynik Pappa ale nie bede na nieho patrzec podam koperte lekarzowi. A nawet pp tym pappa pewnoaco zero i to nigdy bez inwazyjnych nawet przy prawidlowej diagnostyce 1 trym.
Załamka
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyPewniaczka 2 wrote:Masakra dawne czasy mialy cos w sobie. Wybor stwarza problem i nadmiar informacji też. Z jednej strony wiem ze dobrze ze mamy swiadomość z drugiej ile radości nam to odbiera?
Załamka_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:przepraszam miałam za cytować. Ja miałam 2.1 i lekarz powiedział że norma jest do2.5. Kosć nosowa jest widoczna i zmierzona. Inne parametry dobre I mimo że Z krwi ryzyko wyszło 1.379 to zrobiłam jeszcze 2 usg. Gdzie 2 różnych lekarzy powiedziało że usg jest dobre i według nich dziecko zdrowe. Nie robię innych testow.