X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym zjadła ser w ziołach mniam albo kurczaka złocistego czy jakoś tak a tak w ogóle z nowinek zrezygnowałam z wakacji dla tego:
    http://whisbear.com/sklep/szczegoly/premium-whisbear-szumiacy-mis-crysensor-otulacz-gruby-26/wszystkie#galeria[2]/5/

Podobno jest to coś cudownego koleżanka rodziła w styczniu i napisała recenzje, same pochwały koniecznie wypróbuje :D

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Też bym zjadła ser w ziołach mniam albo kurczaka złocistego czy jakoś tak a tak w ogóle z nowinek zrezygnowałam z wakacji dla tego:
    http://whisbear.com/sklep/szczegoly/premium-whisbear-szumiacy-mis-crysensor-otulacz-gruby-26/wszystkie#galeria[2]/5/

Podobno jest to coś cudownego koleżanka rodziła w styczniu i napisała recenzje, same pochwały koniecznie wypróbuje :D
    ja bardzo szumisia polecam :) życie z nim było łatwiejsze.

Ania91 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba głowa do góry musi być dobrze kochana. Już raz Cię nastraszyli podczas usg i za chwilę zmienili zdanie. Może faktycznie lepiej się skonsultuj z innym lekarzem. Trzymam kciuki!!!

Dobranoc :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, fajny Whisbear:)
    A ja już prawie szumisia zamówiłam, ale nie można płacić PayPal. Angela, a szumiś ma taki sam wykrywacz płaczu? Bo szumisie są takie fajne, z koślawym okiem, etc. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:23

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, trzymam za Was kciuki!

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychakruszyna mój mąż pracuje na GRP2.

Aniu, przez 21 lat mieszkałam w Gliwicach. Cztery lat temu wyniosłam się do męża, na wieś, do Pilchowic :)

Dzierzba, zobacz jak dużo daje nasze trzymanie kciuków- i Agatia i Malgorzalka będą mieć zdrowe bobasy. Za Twoją dwójkę też będziemy trzymać, więc możesz spać spokojnie ;)

Agatia gratuluję zdrowej córci. Teraz już byle do września :)

agatia, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    O, fajny Whisbear:)
    A ja już prawie szumisia zamówiłam, ale nie można płacić PayPal. Angela, a szumiś ma taki sam wykrywacz płaczu? Bo szumisie są takie fajne, z koślawym okiem, etc. ;)
    ten mój nie, ale teraz już mają. Muszę znaleźć dowód kupna i mogę kupić nowe urządzenie taniej.

Behemottka lubi tę wiadomość

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Zatoki najgorsze co może byc.Ja na nie tak cierpialam że z bólu to aż zwracalam.Robili funkcję i płukanie zatok i mam spokoj.A chłop jak chory to masakra.Najgorsze co może być.
    Ja w ubiegłym roku w styczniu musiałam mieć operowanie zatoki bo miałam wydolność 3% czyli praktycznie nie oddychalam przez nos ;) wcześniej antybiotyki jeden za drugim i nic.. płakałam fixsin i woda morska inhalacje robiłam ale u mnie było już za późno i musiał być zabieg... Ale teraz czuję się super :) :) :)

Behemottka lubi tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać dziewczyny wpadnę jutro to już będzie II trymestr? łał leci ten czas :D

bbeczka91, Behemottka, mychakruszyna, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Ja też mam grzybka :\ czekam na 30marca na wizytę by coś mi przepisala. Bo tamten w zastępstwie nic nie przepisał a kazał coś wziąć.A to jakies tabsy dopochwowe?
    Tak antybiotyk dowcipny 1×1.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja idę już spac. Kiedy u Was jest zmiana czasu? Głupio tak iść spac a tu jeszcze nikt nie wstanięty...

Dobranoc!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wstałam bo się nie kładłam. Podjęliśmy decyzję o Nifty dziewczyny. Musimy wiedzieć i działać. Trzymajcie mocno kciuki za mnie i dzieciątka. Dziękuję,że jesteście. Nie będę się na razie udzielać. Nie chcę wam psuć humorów moimi problemami bo zasługujecie na szczęście, a pisać o innych sprawach i cieszyć się w obecnej sytuacji jakoś nie mogę. Dam znać co i jak mając wyniki. Buziaki dla was.

mychakruszyna, _izunia_, Angela89, martta, Behemottka, Gumcia lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, trzymaj się! Musi być dobrze! Nie ma innej opcji.

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja nie wstałam bo się nie kładłam. Podjęliśmy decyzję o Nifty dziewczyny. Musimy wiedzieć i działać. Trzymajcie mocno kciuki za mnie i dzieciątka. Dziękuję,że jesteście. Nie będę się na razie udzielać. Nie chcę wam psuć humorów moimi problemami bo zasługujecie na szczęście, a pisać o innych sprawach i cieszyć się w obecnej sytuacji jakoś nie mogę. Dam znać co i jak mając wyniki. Buziaki dla was.
    Dobra decyzja.
    Ale nie znikaj. Jesteśmy tu razem i razem będziemy się wspierać.
    Trzymajcie się mocno <3

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    No wiecie co śnieg mam za oknem a wczoraj tak pięknie słonko świeciło mocno wrrrr

Dzierzba słuszna decyzja ale nie wiejemy i zostajemy :-)
    Rozumiem że potrzebujesz teraz spokoju dla siebie ale miło nam będzie jeśli jednak się pokażesz i nawet będziesz smecic żale wylewa czy się śmiać.
    Kochana po to tu jesteśmy przeżywamy razem ciaze.
    Będzie dobrze nifty pokażą wszystko.
    Życzę pozytywnych wyników (takie też będą bo lekarz mógł się pomylić przy usg) i żebyś odetchnela:-)

Udanych wizyt :-)
    Miłego dnia:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymamy kciuki i badz tu z nami :)

Ja tez sie witam w dosc pochmurny dzien, cala noc mialam jakas ciezka, ciezkie sny, nie poszlam siku pierwszy raz od dawna, no i padal deszcz.

Milego dnia dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 07:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Trzymaj sie Kochna!!! Ale nie znikaj, dziewczyny dobrze mówią! Odzywaj sie do nas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie znowu śnieg sypie, a wczoraj wiosna była, ciepło, słońce :(

‹‹ 379 380 381 382 383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ