WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym zjadła ser w ziołach mniam albo kurczaka złocistego czy jakoś tak a tak w ogóle z nowinek zrezygnowałam z wakacji dla tego:
http://whisbear.com/sklep/szczegoly/premium-whisbear-szumiacy-mis-crysensor-otulacz-gruby-26/wszystkie#galeria[2]/5/
Podobno jest to coś cudownego koleżanka rodziła w styczniu i napisała recenzje, same pochwały koniecznie wypróbuje -
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Też bym zjadła ser w ziołach mniam albo kurczaka złocistego czy jakoś tak a tak w ogóle z nowinek zrezygnowałam z wakacji dla tego:
http://whisbear.com/sklep/szczegoly/premium-whisbear-szumiacy-mis-crysensor-otulacz-gruby-26/wszystkie#galeria[2]/5/
Podobno jest to coś cudownego koleżanka rodziła w styczniu i napisała recenzje, same pochwały koniecznie wypróbujeżycie z nim było łatwiejsze.
Ania91 lubi tę wiadomość
-
O, fajny Whisbear:)
A ja już prawie szumisia zamówiłam, ale nie można płacić PayPal. Angela, a szumiś ma taki sam wykrywacz płaczu? Bo szumisie są takie fajne, z koślawym okiem, etc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:23
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Mychakruszyna mój mąż pracuje na GRP2.
Aniu, przez 21 lat mieszkałam w Gliwicach. Cztery lat temu wyniosłam się do męża, na wieś, do Pilchowic
Dzierzba, zobacz jak dużo daje nasze trzymanie kciuków- i Agatia i Malgorzalka będą mieć zdrowe bobasy. Za Twoją dwójkę też będziemy trzymać, więc możesz spać spokojnie
Agatia gratuluję zdrowej córci. Teraz już byle do wrześniaagatia, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:O, fajny Whisbear:)
A ja już prawie szumisia zamówiłam, ale nie można płacić PayPal. Angela, a szumiś ma taki sam wykrywacz płaczu? Bo szumisie są takie fajne, z koślawym okiem, etc.Behemottka lubi tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Zatoki najgorsze co może byc.Ja na nie tak cierpialam że z bólu to aż zwracalam.Robili funkcję i płukanie zatok i mam spokoj.A chłop jak chory to masakra.Najgorsze co może być.
wcześniej antybiotyki jeden za drugim i nic.. płakałam fixsin i woda morska inhalacje robiłam ale u mnie było już za późno i musiał być zabieg... Ale teraz czuję się super
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Ja nie wstałam bo się nie kładłam. Podjęliśmy decyzję o Nifty dziewczyny. Musimy wiedzieć i działać. Trzymajcie mocno kciuki za mnie i dzieciątka. Dziękuję,że jesteście. Nie będę się na razie udzielać. Nie chcę wam psuć humorów moimi problemami bo zasługujecie na szczęście, a pisać o innych sprawach i cieszyć się w obecnej sytuacji jakoś nie mogę. Dam znać co i jak mając wyniki. Buziaki dla was.
mychakruszyna, _izunia_, Angela89, martta, Behemottka, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja nie wstałam bo się nie kładłam. Podjęliśmy decyzję o Nifty dziewczyny. Musimy wiedzieć i działać. Trzymajcie mocno kciuki za mnie i dzieciątka. Dziękuję,że jesteście. Nie będę się na razie udzielać. Nie chcę wam psuć humorów moimi problemami bo zasługujecie na szczęście, a pisać o innych sprawach i cieszyć się w obecnej sytuacji jakoś nie mogę. Dam znać co i jak mając wyniki. Buziaki dla was.
Ale nie znikaj. Jesteśmy tu razem i razem będziemy się wspierać.
Trzymajcie się mocnomychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
No wiecie co śnieg mam za oknem a wczoraj tak pięknie słonko świeciło mocno wrrrr
Dzierzba słuszna decyzja ale nie wiejemy i zostajemy
Rozumiem że potrzebujesz teraz spokoju dla siebie ale miło nam będzie jeśli jednak się pokażesz i nawet będziesz smecic żale wylewa czy się śmiać.
Kochana po to tu jesteśmy przeżywamy razem ciaze.
Będzie dobrze nifty pokażą wszystko.
Życzę pozytywnych wyników (takie też będą bo lekarz mógł się pomylić przy usg) i żebyś odetchnela:-)
Udanych wizyt
Miłego dnia:-) -
nick nieaktualnyDzierzba trzymamy kciuki i badz tu z nami
Ja tez sie witam w dosc pochmurny dzien, cala noc mialam jakas ciezka, ciezkie sny, nie poszlam siku pierwszy raz od dawna, no i padal deszcz.
Milego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 07:38
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja nie wstałam bo się nie kładłam. Podjęliśmy decyzję o Nifty dziewczyny. Musimy wiedzieć i działać. Trzymajcie mocno kciuki za mnie i dzieciątka. Dziękuję,że jesteście. Nie będę się na razie udzielać. Nie chcę wam psuć humorów moimi problemami bo zasługujecie na szczęście, a pisać o innych sprawach i cieszyć się w obecnej sytuacji jakoś nie mogę. Dam znać co i jak mając wyniki. Buziaki dla was.
-
nick nieaktualny