WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Dzierzba: jestem myślami z Tobą, wierzę z całego serca, że wszystko będzie dobrze...Zasługujesz na trochę wytchnienia. Mam nadzieję, ze te Wasze 3 anioły stróże dadzą znać o sobie i wszystko się wyjaśni:)
Ja cieszę się, że teraz są możliwości tak szczegółowych badań, przeraża mnie to, ze nie wszędzie lekarze informują o konieczności choćby USG prenatalnego w I trym. Tak było u kuzynki- nikt ( a leczyła się w Elblągu) nie wysłał jej na to badanie podobnie jak mojej przyjaciółki. Niestety w pierwszym przypadku skończyło się tragicznie i dzieciątko zmarło. Prof. w Gdańsku stwierdził, że jeśli wcześniej miałaby szczegółowe badanie dziecko dałoby się leczyć dużo wcześniej i szanse byłyby nieporównywalne.
A jeśli o mnie chodzi to odkąd znów biorę leki- jednak luteina a nie duphaston, nie dałam rady żyć na nim:/- jestem padnięta. W nocy budzę się kilka razy i nie mogę spać. Dodatkowo remont i wszystko porozwalane, zastawione a mnie trafia...Na szczęście mąż szybko się uwija meble do sypialni przyjadą do końca tygodnia a stare wylecą i będzie porządek:)
Dziewczyny jak u Was z naczynkami i krwawieniem z nosa? Mam całe nogi w pajączkach i zakrwawione chusteczki bez przerwy.
Powodzenia wizytującym
Ja również mam całe nogi w pajaczkach. A o czerwonych chusteczkach nie mówię, na twarzy moje żyłki stały się mocno widoczne, na piersiach też są pajaczki. -
nick nieaktualnySabina wrote:Mojemu dziecko wyszło 2,2. I też na razie nie mam zamiaru sie tym martwić
Ja przy córce tej magicznej pappy w ogóle nie robiłam, jak się okazało nawet doktorka nie mierzyła długość kości nosowej. Teraz mam wszystko pomierzone posprawdzane i jest dobrze i tego się trzymam. Każda z nas ma zdrowe dziecko i tak będzie!
Dzierzba trzymam kciuki za wyniki, ale wiem że wszystko dobrze ! -
Dzierzba trzymaj się kochana, wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji
i smec ile chcesz.
Mąż wrócił od lekarza, oczywiście wirus i podstawowe leki plus zwolnienie do końca tygodnia. Podział na inne pokoje lekarka w tej sytuacji pochwalila i tyle. Zobaczymy, mam nadzieję że mu szybko przejdzie. Ja dzisiaj też miałam kiepską noc, często się budzilaam, a dzis dziwnie kluje mnie brzuch, ale to pewnie od stresu trochę. Rety a do wizyty jeszcze tyle czasu, 5 kwietnia przybywaj... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja siedzę i płacze że szczęścia????
Od trzech godzin wiszę na telefonie to z mamą, koleżanka,szwagierka i bratem wszyscy się cieszą a ja płacze:-(
Chyba hormony albo ciśnienie że mnie schodzi:-)
Ale to łzy szczęścia:-)))
Pełniąca świrujesz!!!!!!
Uspokoj się matka!!!
Widzisz ile nas ma takie nt i jest ok lekarz wie co gada!!!!!
Zabcia może idź do apteki po plasterki żeby to dziadostwo gdzieś indziej nie przeszło?!
Muszę obiad zrobić i iść po chusteczki dziecko mi cały kartonik zuzylo hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:A plasterki mozna? Bo plasterki tez mam... Mowie, ze ja mialam caly asortyment zawsze w zapasie
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim
A ja dziś miałam iść na warsztaty Mamo to ja, ale tak baaardzo mi sie nie chce, jeszcze zrobili na sam wieczór i trwają do 20:30 i chyba zrezygnuję. Pójdę w sobotę na Planetę dziecko
Leniwa jestem
Żabcia a jest taki preparat w kulce (żółta etykietka) tam są olejki eteryczne w większości na opryszczkę, mi zawsze pomaga, ale nie jestem na 100% pewna, że to typowo dla naszego obecnego stanu (na pewno lepsze niż wszystkie vratizoliny i zowiraksy - pod kątem składu leku)_izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
Już razem
-
Witam się w 15 tygodniu!
Dzierzba, trzymam kciuki i nie puszczam, aż do otrzymania Twoich wyników
Ja też używam Bio-oil od tygodnia, wg zaleceń producenta. Smaruje nim prawie całe ciało, bo mam skłonności do rozstępów. Na wizażu ma dużo pozytywnych opinii. Ma delikatny, przyjemny zapach, łatwo się aplikuje i szybko wchłania. Na ocenę efektów jest dużo za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:56
Angela89, _izunia_, maluutka90, violett, Strazaczka1990, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami w z początkiem 14 tygodnia czyżbym zaczęła II trymestr? Jupii nie mogłam się doczekać ale od rano ze mną jest źle wczoraj wieczorem ustawiłam budzik na 7:50 zamiast na 6:50 przez co zaspałam pojechałam na zajęcia do Siemianowic na oparzeniówkę na Anestezjologie i co? 2 razy zasłabłam tak aż II razy za drugim razem było już kiepsko bo nic na oczy nie widziałam na szczęście pielęgniarki mnie do dyżurki zaprowadziły dały wodę i zimny okład na czoło poczułam się lepiej przeprosiłam prowadzącą, powiedziała, że mam się nie przejmować, bo ona też ma 2 dzieci zapisała mi obecność i odesłała mnie do domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 12:53
Sabina, mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Cordy wrote:Dzień dobry Wszystkim
A ja dziś miałam iść na warsztaty Mamo to ja, ale tak baaardzo mi sie nie chce, jeszcze zrobili na sam wieczór i trwają do 20:30 i chyba zrezygnuję. Pójdę w sobotę na Planetę dziecko
Leniwa jestem
Ja idę dzisiaj na te warsztaty z mężem -
inzynierka wrote:Znów mam mega niskie ciśnienie... Pulsujacy ból głowy i szum w uszach. Do tego jestem sama w domu i boję się, że zasłabnę.
Kładź się do łóżka otwórz okno świeże powietrze dobrze ci zrobi. I nogi do góry lekko. Ja też mam ciśnienie 80/50 i co wstaje ciemności widzę ale to chyba pogoda bo aż tak nigdy nie miałam jak ostatnie czasy...Ania91 lubi tę wiadomość