WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam was.
Ale się wyspalam!
Usnelam jak dziecko z Robertem:-)
On wstał że dwa razy na picie ale tej nocy jakoś mi to nie przeszkadzało
Wstałam o 7 reszta załogi ok 8:00.
Córka właśnie poprosiła o chleb z pasztetem więc raczej wraca na dobre tory.
Skali poszukaj w lumpie albo na ogłoszeniach typu olx czy allegro.
Też myślę że nie warto kupować nowej na ten krótki już czas.
Z resztą one są drogie, można by było rozejrzeć się za czymś nowym w sklepie jakieś takiej zwykłej komuś najwyżej można oddać w rodzinie (jak masz takich dużych).
Ajrin no pewnie w styczniu będą przeceny więc będziesz miała okazję.
Najwyżej sprzedasz albo lumpek zostaje.
Kamcia mi też się podoba fotka.
Peter jak stary maleńki założył te nogi hahaha wogole tak patrzę na niego to taki poważny.
Mów co chcesz on się robi podobny do ciebie.

Wczoraj wieczorem usypialam Roberta
Wziął sobie butle z piciem siedział na tyłku a że nie wiedział/umiał przechylic butelki żeby się napić położył się na poduszce i przechylil butelkę i pił!
Kiedyś mu pokazałem jak go przebieralam że można się napić na lezaco i chyba zapamiętał.
Ubaw miałam z niego.
A dziś rano nakrzyczal /klocil się z werka hahaha.
Patrzyłam na niego i aż się poplaklalam.
Taki mały szkła a krzyczy na siostrę po swojemu miny trzaskal
Wiecie za szybko ten czas leci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 07:13
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Skali
Zabka ma rację. Idź i poszukaj płaszczyka w seconda handzie. Znajdziesz coś na pewno i to za parę złotych.
Kamcia
Piotruś to już duży chłopak. Wow, tak dorosłe wygląda.
Zabka
Super, że się wyspałaś. No i Werce wrócił apetyt
extra 
Roberto już ustawia siostrę, dobrze
Piękne umiejętności ma Roberto
dzieci szybko zalapuja co i jak. Są jak gabka. I masz rację, czas szybko ucieka. Za szybko.
Dariah
Jak Zosia? Jak tam ta bostonka? Trzymajcie się jakoś?
Marta
Dobrze, że czujesz się świetnie. Wiadomo, z początku człowiek zmęczony ale super, że masz pomoc i opiekę. Możesz odpoczywać.
Ajrin
A jak tam u was zdrówko? Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi.
U nas noc spokojnie. Przespała cała noc bez pobudki. Dopiero nad ranem około 7:00 zaczął się kaszel i wstalysmy chwilę później.
Za chwilę na obiad będę robić gołąbki. Mam taką ochotę na te gołąbki.
Wkurzenia mi minęło trochę. Jutro żądz do lekarza i ustalimy dalszy plan działania. Jedynie niesmak mi pozostał bo po wczorajszej KONSULTACJI po USG mam taki niesmak, że szok.
No ale nie badał mnie mój prof bo nie miał wtedy dyżuru tylko jakaś głupia docent. Głupia baba. Masakra...ale nie nakręcam się już.
Pogoda dziś ładna więc pójdziemy z Amelka na spacer, D ma ostatnia popoludniowke więc dziś też będziemy same urzędować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 10:13
-
nick nieaktualnyNatko na pewno rozmowa z twoim lekarzem będzie inna, ustalić jakiś plan, leczenie i mam nadzieję że wrócisz nastawiona z nową nadzieja.
No a co robiłaś żeby polepszyć endometrium etc przy amelce? Czy tylko jakieś leki dostałaś?
Może poszukaj w necie jakieś sposoby: np wino czerwone byle nie słodkie, orzechy brazylijskie dalej nie pamiętam co tam pomagało.
Może czymś się wspomagaj na przyszły czy kolejny cykl.
Marta zapomniałam o tobie.
Przepraszam:-)
Fajnie zw masz pomoc i korzystaj kochana to ci się przyda teraz.
I wesoło będzie w domu oby tylko nie dokuczali hihi
Dariah no tak bostonke mialyscie.
Współczuję.
A jak dzisiaj ma się Calineczka?
U nas idą zęby i wyjść nie mogą.
Robert robi strasznie brzydkie kupy od tygodnia.
Na szczęście ich nie łapie zmieniłam pieluchy na rozm 6.
Zostały nam trzy szt 5 bo wymieniłem z torebki.
No ustawia sobie siostrę.
A co to będzie jak będą strasi?
Będą się lać! Omg!
Zastanawiam się czy choinkę w tym roku rozkładać.
Z jednej strony frajda dla dzieci a z drugiej strony boję się że Robert ja przewroci na siebie a po trzecie nie ma miejsca musiałabym zabawki wykurzyc z pokoju dużego a w małym nie ma miejsca.
A i mąż ambitnie walczy ze mną żebym wreszcie poszła spać do niego
A córce mam oddać pokój.
Jak mi tam dobrze.......
-
Zabka
Przy Amelce nic nie robiłam. Byłam stymulowana, dostawałam hormony i Endo urosło.
W tym cyklu robiłam wszystko, piłam czerwone wytrawne wino, jadłam orzechy brazylijskie, buraki etc i dupa. Nic nie rosło.
Dlatego będę naciskać by następnym razem podejść na cyklu sztucznym, ominąć owulację, nawet nie dopuścić do niej i mam nadzieję, że dostanę coś na wzrost Endo jakiś estrogen lub viagrę. Nie ważne co, ważne by mi pomogło. Szkoda mi czasu i kasy znów na podejście na cyklu naturalnym i stres czy rośnie, czy urosnie, czy będzie owulacja i w ogóle. -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane !!
U nas nocka całkiem, poszła spać o 19, o 22 pobudka i do 24nie spała bo katar No odciągnięte bo kasle itd. Potem zasnęła i spała do 7
Kamcia,
A wiesz ze o pieniądzach nawet nie pomyślałam. Bo ona jeśli chodzi o kasę to taka nie jest ale ona musi zawsze grać pierwsze skrzypce, mamusi świecić w towarzystwie i w ogóle hyc Perfect Housewife (przynajmniej tak maja ludzie myśleć). Wiec nie podoba jej się ze ktoś prze nią będzie ślubować w damym roku i ze nie daj Boże ktoś będzie na moim ślubie a na jej nie i jejnoe zobaczy w sukni itd itd
Taki typ...długo można by mówić...
Włazi mojej mamie w dupę jak nie winę bo wie ze u nas moja mama rządzi...mon stop jej się podlizuje i udaje najlepsza matkę i żonę...No ale
nie mój cyrk nie moje małpy 
zdjęcia Piotrusia piękne !!!!
Żabka,
Tez uważam ze na prawdę trzeb śmieć dużo odwagi żeby pracować pod ziemia i uważam ze takie osoby powinny zarabiać na prawdę dużo !
Dobrze ze Werka zaczęła jeść - wraca do formy
Oj zobaczysz jesCE trochę i będą kłótnie i bijatyki w domu hehe ale oni szybk rosną !!
Natka,
Na wizycie u Waszego prof na pewno będzie lepiej i ustali Wam plan działania
a już nie długo będziesz w ciąży !!!!
Zosieńka dobrze - bostonke do rze znosi bo w zasadzie dużo nie ma, głównie na pupie, ze dwa bąble na stopkach, 3 na rączce i tyle.
Jedynie co dajemy to Octanispt na bąble żeby zasuszyć i Niuepfen przeciwzapalnie.
Temperatury nie ma i jest w formie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyTo dobrze że z Zosia nie jest tak źle.
Ja robię obiad prawie zwymiotowalam.
Bozszzzzz niech już przyjdzie ta @!
Dodałam do oleju oleju kokosowego.
No tak mi śmierdzi że żołądek mnie boli.
Zjemy obiad i pójdę na spacer przy okazji na zakupy małe i po swierzaka córce jak znajdziemy -
Kamcia
Śliczne zdjęcia Piotrusia. A teraz leż i odpoczywaj bo po spacerze pewnie jesteś zmęczona.
Żabka
Twój Robercik pięknie sobie daje radę z piciem. I dobrze że córce wrócił apetyt.
Natka
Na wizycie z Twoim lekarzem na pewno będzie lepiej bo Cię zna, wymyśli plan działania i będzie dzidzia.
Dariah
Widzę że nocka nawet ok, oby teraz było lepiej i Zosia do końca wyzdrowiała.
U nas noc spokojna, bez żadnej pobudki, żel na dziąsła na pewno pomógł i to że wczoraj wyszła ta nieszczęsna trójka. teraz czekamy na kolejne bo też się szykują. Teraz Antoś jeszcze śpi, już prawie 2h więc ja leniuchuję.

-
Marta
Bardzo się cieszę, że noc przespaną. No i gratuluję ząbka.
Dziewczęta
My też mamy kolejnego zabka
Dolna dwójka. Widzę też, że druga dolna dwójka też w natarciu.
kamciaelcia, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam ze spaceru jeśli to można nazwać.
Wyszłam z klatki Robert usnal weszła do jednej biedronki nie ma mini swierzakow poszłam do lidla po zakupy poszliśmy do drugiej biedronki też nie ma swierzakow kobieta jakąś stała za nami i dała córce 4 naklejki ta szczęśliwa hihi
Potem po paczkę do paczkomatu i szybko do domku bo mi zimno i strasznie mnie żołądek boli wygodę jakoś dziwnie się czuje.
Czyżby mnie córka zarazila?
Mąż czekał w domu na nas pomógł wnieść wózek i Robert dosypia na balkonie a ja już gorąco gorzka herbatę.
Natka gratki
Kamcia odpoczywaj.
Skali też czekam na info.
Wzięłam gazetki z lidla więc obejrzę bo coś tam dla dzieci małych bedzie -
My właśnie wróciliśmy ze spaceru, Zosia nadal spi w wózku...już 2h....
Ja strasznie zmarzłam
na spacerze tego nie czułam ale jak weszliśmy do domu to poczułam
ehhh
Gorąca herbata i po koc !
Dzisiaj nie gotujemy, złożyłam meeeega zMowienie w sushi i D zaraz po nie jedzie
omomom !!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyMnie rozebralo mam gorączkę 38,7!

Trzęsie mną jakbym w iglo na golasa siedziała.
Córka się mną opiekuje jak to powiedziała ja się nią opiekowałam jak była chora szkoda ze nie mogę z nią pograć.
No odmowilam ręką nie mogę ruszyć tak mnie mięśnie bolą.
Mąż został w domu tyle dobrego.
Także ja jestem nie tomna i dziś was już opuszcze bo co chwila zasypiam.
Dobrej nocki i spokojnej cioteczki. -
Zabko
Zdrówka! Połóż się kochana.
Dariah
Masz rację, czasem trzeba sobie odpuścić gotowanie
Kamcia
U nas też kalendarz adwentowy
Amelka dostała od babci. Tylko jest mały problem
Jedna czekoladka dziennie??? Toż to rozbój w biały dzień
codziennie jest wojna o więcej
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość

[