WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja kupiłam sobie kurtkę w pepco za 80 zł jestem zadwolona bo jest oversize i dam ja mamie za rok ale oczywiście zakochałam się w butach z ccc ale nie było rozmiary u muszę jutro jechać do miasta obok ś padły mi wycieraczki a i kupiłam sukienkę na wigilię też ładna także szaleństwo
Żabka kuruj siękamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :), marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Skali no to super
My dziś byliśmy kupowac z rana prezenty.
Igi szalał w centrum i w sklepie zabawkowym, potem drzemka w domu i pojechaliśmy do rodziców ukochanej Igusia. -
Kamcia słodkie fotki i stópki
Natka dzieki ze pytasz u nas zdrowie jako tako aleM dopiwro jutro idziez wynikami do lelarza morfo ma mocno rozjechana CRP ok no o te zmiany w plucach ach sama nie wiem sie stresuje bardziej niz on.
A Iguś katar i lekki kaszel ale jeszcze bez dramatku to chyba standardowa Infekcja zlobkowa i ten katar bedzie pewniw do wakacji
Ja mam sie ok jedynie co to zajad mi sie zrobił od 2 tygodni walcze z nim a ten coraz większy.
-
Skali
Gratuluję udanych zakupów, super że tyle udało się kupić.
Żabka
Zdrówka dla Ciebie, kuruj się.
Natka
Gratuluję kolejnego ząbka.
Dzisiaj Antoś był grzeczny, ładnie się bawił, apetyt też dopisuje. W porze obiadowej był mój tata, później przyszła mama więc miałam pomoc przy Antosiu i nie musiałam go dźwigać. No i zabawiali wnuka więc ja mogłam trochę poleżeć i odpoczywać bo jednak brzuch momentami mnie pobolewa.żabka04 lubi tę wiadomość
-
U nas w domu szpital ;(
D wrócił z pracy z jelitowka.
Jakieś 30min temu miałam akcje wymioty w domu z Amelia. Wymiotowała na maksa.
I mi jest niedobrze. Czuję ciężar na żołądku, mdli mnie ;( -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
Robert nie śpi od 3:30!
Ma chłopak wyczucie!
A prosiłam robul śpimy śpimy do rana to nie.
Właśnie zasypia a ja spać nie mogę bo się wybudziłam.
Wieczór to był dla mnie horror.
Dawno ja tak chora nie byłam jak dobrze pamiętam to jakieś że 4 lata temu.
Leżałam cały wieczór, zasypialam co chwila ale mąż z córką dobrze się spisali zabawiali Roberta, pezynosili mi leki picie super.
Dzięki miały frajdę bo mogły piłki od basenu wrzucać za łóżko hmmm mąż potem sprzatal i krzyczał kto takiego synu narobił hahha faceci.
Na tą chwilę nie mam gorączki, poce się jak szczur, głowa boli, mięśnie mniej.
Fajnie będzie jak mi przejdzie.
Natka życzę dużo zdrówka.
Skali super ze ustrzelilas kurtkę.
Wycieraczki kupisz w markecie czy jakimś motoryzacyjnym.
Męża wyślij hihi
Idę może usne.
Robert oczy ma jeszcze otwarte.
-
Oj współczuje Natka my to przerabialiśmy jedyna ja się uchowałam chyba dlatego, że brałam ten enterol właśnie.
Więc ja polecam enterol plus rozgazowana cola. Jak będą mega kupy to możesz dać smecte.
Ważne aby podawać elektrolity czy cokolwiek do picia po łyżeczce bo za dużo na raz zwymiotuje.
Zdrówka oby szybko przeszło u nas na szczęście Igi bardzo szybko stanał na nogi i apetyt miał tego samego dnia dawałam mu kleik na wodzie, a rano już dostał kleik z gruszką ale taką ze słoiczka nie surową.
Daj znac jak noc przeżyliście.
Żabka no to poległaś dla Ciebie też zdrówka. Dobrze, że się opiekują Tobą, spróbowali by nie!
Kacia tak to brak B2 jak byłam u Gina pytałam sie co moge brać bo w aptece panie nie chciały nic sensownego wydać więc on przepisał jakąś maść ale po niej jest tylko gorzej. Więc kupiłam witaminy dla kobiet w ciaży takie co maja wszystkie B w 100% dawce i od tygodnia biore i smaruje sudocremem aby wysuszyć jest ciut lepiej, po tej maści poprostu mi sie babrało jeszcze gorzej.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:ajrin
rózne rzeczy zasuszam tez octeniseptem
po sudocremie np opryszczka bardzo mi sie paprała
M był u lekarza ponoć wszystko ok morfologia słaba bo przeziębienie gardło ale tragedii nie ma, w płucach to nic groźnego generalnie ma dalej kurować się i najlepiej zostać w domu na 3 dni. -
A no i u nas dziś fatalna nocka Igi non stop się budził i 3 razy chciał butle
Chcemy go odzwyczajać od jedzenia w nocy ale serio nie mam pojęcia jak na sie to uda.
-
ajrin
ja osobiście wierzę, że nie ma co na siłę odzwyczajać od nocnego jedzenia
skoro dziecko chce to je i samo ot tak po prostu to zakończy
jak np u nas
ja nigdy nie dałam np rozrobionego mleka
ani nie podsunęłam picia zamiast jedzenia
i też zdarzy się butla w nocy, ale ewidentnie widać, że mniej jadł w dzień -
U nas nocka dzisiaj bardzo dobra - poszła spać o 29, pobudka o 2:30 I wstała o 6.
Myślę że pospala by jeszcze Ale jak u niej byłam to ja dostałam i kaszlalalm i ja to rozbudzilo.
Dziisja i jutro mam wolne i jestem z Zosiebka w domu
Natka,
Współczuję bardzo i trzymam kciuki żeby choroby szybko poszły od Was !!
Biedna Amelka, ledwo wyszła z jednej choroby i wpadła e druga
Kamcia,
Dopiero dojrzalam że e suwaczku jest Patryczekhihi
No tak, to już są stopy stopencje! Stopki będą na wiosnę
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka hehehe problem jest taki że ja włączam wycieraczki a one nie chodzą i nie mam jak jeździć m jak wróci to popatrzy a pamiętacie to samo miałam na wakacje jak jechałam do rymanowa kiedy w ulewe przestały działać teraz też byłam na zakupach przyjechałam do teściowej po chłopaków wracamy ją włączam a tu ani drgna
Natka mam nadzieję że lepiej
My podpiszlusmy umowę na gaz jeszcze licznik i w tym tygodniu odpalamy piec