WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam was.
Ja się odezwę wieczorem.
Dziś mam urodziny i wszyscy mnie w tym roku zaskakują.
Właśnie usypiam Roberta i jak na złość ciężko idzie.
Męża wyłoniłam w gary ziemniaki odbiera ba obiad a ja jak go uśpienia to wyskocze do sklepu robię sałatkę jarzynowa i na pocztę bo zapomniałam wysłać mężowi potwierdzenie przelewu na egzamin.
Potem zajęcia z córką i jeszcze ze szwagier się umówiłam na hallo hallo także ze 2h stuknie hihu.
Miłego dnia i do wieczora -
Zabka życze Tobie spełnienia marzeń radosnych chwil rodzinnych i zdrówka także 100 lat ale w super zdrowiu
-
Zabko
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
A tak serio, to wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń tych większych i mniejszych. Zdrowia i powodzenia!
Ogromne buziaki :* -
Ja dziś na mikołaja dostałam paczkę świąteczną w pracy
Sama w domu robiłam za mikołaja i zostawiłam chłopakom w butach prezenty bo taka u mnie tradycjaDopiero wychodząc zobaczyli haha.
A jak u was mikołajki? -
Zabko wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i zdrowia bo to najważniejsze
U nas już od jakiegoś czasu prezenty na gwiazdkę ale jak byłam mała to było i na Mikołaja i na gwiazdkę więc Szymek ma i na Mikołaja i na gwiazdkę.
M się będzie przebieral za Mikołaja jak wróci z pracy będzie worek Szymek reaguje jak się przejreca zamek w drzwiach więc może Mikołaj go ucieszy
-
Żabka,
Wszystkiego najlepszego !! Spełnienie marzeń tych wielkich i tych małych:) zdrowia dla Ciebie i całej rodzinki! No i Henia !!
U nas też tradycja że drobne prezenty da w Mikołajki i do butów się je wkłada:)
Więc dzień wcześniej trzeba było czyścić buty j na parapet je położyć
Ale dla dorosłych na Mikołajki nie ma prezentów:)
Zosia w żłobku z Mikołajem:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 09:01
kamciaelcia, Skali89, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia,
Panie w zlobku się śmiały że prezent taki jak Zosia
Najmniejsza w żłobku a jedna z nielicznych odważnych co sami podeszli do Mikołaja hehehkamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Super zdjecia ze żłobka u nas dziś był mikolaj ale Igi podejść podszedl ale na kolanko nie chciał
Dostał prezent od mikolaja i 2 pierniczki właśnie jena deserek.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Zosia wzięła prezent sama a potem lodówka i do Pani hehe Ale po prezent iść to miała odwagę
O Matko !!! Głównemu chleb na myśli:)
Miał w być podkowkahehe
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dariah
Jaki piękny elfik
Amelia w żłobku też miała Mikołaja. Niestety nie spodobał jej się Pan w czerwonym wdzianku z białą brodą. Płakała dość mocno ale prezent wzięłacoś się w końcu należało za te łzy
na kolano nie usiadła. Co będzie siadać dziadowi haha
dziś przyszedl do niej Mikołaj aż 5razy
oblowila się księżniczka. Głównie w słodycze
starcza jej conajmniej na najbliższy rok
-
U nas dziadkowie jeszcze robili za Mikołaja i Igi też dostał prezent
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Żabka
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń z okazji urodzin.
Dariah
Zosia dzielna, podeszła do Mikołaja i dostała prezent, mała kruszynka.
U Antosia też był Mikołaj w postaci mojej cioci i mojej mamy. Ale coś marudził, słabo jadł więc niestety dalej dokuczają mu zęby. Ja też się kiepsko czułam, jakoś słabo, brzuch mnie pobolewał, nawet zaliczyłam drzemkę.