WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
H nas nocka bardzo słaba ale obstawiam ze dlatego ze za bardzo należałam w mieszkaniu
ale ze ja chora i zmęczona to nie czułam ze jest ciepło bo i tak mi było zimno
a Zosia budziła się wiele razy a mnie rano głowa pęka
ehh
Zosia już w żłobku, ale się cieszyła jak weszła do sali !!! Ojej !!!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Witam się i ja u nas nocka taka sama od 3 dni , pobudka o 1 na mm i o 6 na mm. Zero płaczu pomiędzy.
Dariah, Zdrówka dla Ciebie odpoczywaj pij dużo to pomaga na chorobe i ból głowy.
-
nick nieaktualnyHej.
Dziękuję cioteczki za życzenia.
Ja już byłam w laboratorium.
Oczywiście bez awantury w domu się nie obeszło szkoda gadać.
Zastanawiam się jak mam mieć wyniki dobre skoro mam ciśnienie podniesione tym przed wyjściem?
Trzymajcie kciuki zrobiłam glukozy i insulinę żeby spr jak tam po przeszczepów i porównać do starego wyniku.
Zostawiłam 220zł! A jeszcze na 14:30 wizyta u trychologa.
Właśnie Robertowi pokazałem jak się kopie piłkę hahaha
Trzymałem jego nowe i kopal ale ma ubaw cieszy się
Dariah piękne zdjęcie.
Fajnie widzę spedziliscie ten dzien:-)
Super!
-
Natka u neurologa spoko byliśmy 3 minuty zbadala mówi że jak sam zaczyna chodzić to nie ma się co martwić ale i tak będziemy chodzić na ćwiczenia na te co ona dała skierowanie jeszcze czekamy w kolejce może w styczniu zaczniemy
Później byłam z babcią u Okulisty okazało się że ma zacme na jedno oko będzie musiała mieć zabieg muszę wysłać skierowanie do Rzeszowa bo u nas rok się czeka a tak może się uda szybciej
Był Mikołaj m się przegrał Szymek był mało zainteresowania ale ogólnie fajnie na konika nie chce siadać absolutnie a zjeżdżalnia ok od mojej mamy dostał oczywiście 10 prezentów różne klocki nie jakieś drogi ale jednak kilka i mnie wkurzylo bo ona nie może jednej rzeczy tylko 50 musi
Kamcia ja też piję kawę Szymek bawi się w kojcu dziś relax idę do fryzjeraa wieczorem Endo bleh zobaczymy co powie na mij wynik
-
Żabka
To teraz czekamy na dobre wyniki i udaną wizytę.
Dariah
Zdrówka dla Ciebie.
Skali
Jak Szymek już sam chodzi to na pewno będzie lepiej a ćwiczenia tylko pomogą,
U nas noc nawet ok, tylko jedna pobudka na smoczka. Rano troszkę marudzenia ale ogólnie Antoś grzeczny i nawet ładnie zjadł.
-
Iść idzie ale dalej dużo raczkuje jakby jak straci równowagę i pacnie to czworakyje a nie szuka żeby wstać ściany czy coś bo sam jeszcze nie umie wstać jutro idziemy na ćwiczenia
I jeszcze taka rzecz jak np usypiamy to rąk macha rączkami czasem jak wiecie dzieci na początku takie ruchy miały bezwarunkowe jakby spina rączki jutro się zapytam czy to widzi
Poza tym wszystko wymusza rzuca i tylko medycy jak mu nie chcesz Dax a coś miał przez tą chorobę się popsuł hehe maluszek kochany
-
Skali,
Na pewno ćwiczenia nie zaszkodzą a kogą tylko pomoc
Najważniejsze ze wszystko jest dobrze i Szymek zaczyna chodzićma czas
U nas Zośka się pięknie naprawiłagrzeczna, bez krzyków
uśmiechnięta j pogodna jak kiedyś !!! Moja królewna
Dzisiaj była pielęgniarka w żłobku i byli ważeni, pani ze żłobka napisała ze nasza Calineczka przytyła i już ma 8900 g !!kamciaelcia, Skali89, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
U nas Igi też sie poprawił chyba z 3 tygodnie trwała totalna histeria na ubieranie i wsadzanie do fotelika. Ale przeszło boje sie zapeszać i chwalić ale od poniedziałku mamy poprawe. Widomo wieczorem jak zmęczony dalej wymusza i marudzi. ALe Chociaż z rana jest ok
-
Zośka jak zmęczona to tez jest mniej cierpliwa
tak to nazwę heheh bo w porównaniu do tego co było to jest cudownie
Oczywiście jak jej zabiorę coś czym się bawi to jak płachta na byka działa..No ale to jest normalne
Teraz na prawdę oddali nam nasze dziecko
Ostatnio D gilgotal Zosię na kanapie i o tym rozmawialiśmy ze ktoś nam podmienił dziecko na co Zosia dostała czkawkę i w tej samej chwili z D "ah nie to jednak jest nasza Zosia"hehe
Zosia i jej czkawka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wizyta Mikołaja u Amelki w żłobku
Widać, że Pan jej się nie spodobał, aaaaleee
Prezent wzięła, bo coś jej się w końcu za te łzy należałoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 19:35
Dariah, kamciaelcia, żabka04, AJrin, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Natka,
Słodka Amelka !!! Ni pewnie ze za te łzy coś się należy ! Ba ! Powinna dostać dodatkowy prezent
Duże dzieci są w jej grupie ! Czy tylko tak na zdjęciu się wydaje ??
Jak to wiekowo jest ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
U Amelii w grupie są dzieci od 6mies (najmlodsze) do 2,5roku stąd taki rozstrzałogólnie w jej grupie jest może z 20-23dzieci. Więcej chyba nie ma.
Ja się cieszę, że tak jest bo Mela dużo bierze z tych starszych dzieci.
W ogóle odkąd chodzi do żłobka zrobiła się dużo bardziej ogarnięta, samodzielna. Potrafi zabawić się sama i słownictwo bogatsze
A u was w grupie jak jest? -
Aaa to faktycznie duzy rozstrzał
U nas w żłobku są 4grupy, Zosia jest w najmłodszej czyli od czerwca 2016.
Potem są dzieci od stycznia do czerwca 2016 (wiec zaraz dwu letnie) i jeszcze są dwie starsze grupy
W każdej grupie po 12 osób aLe jak jest mało dzieci to la za grupy.
I tak samo łącza grupy rano (przedi po 15:30 - wszystkie dzieci są razem wtedy.
-
U nas w żłobku jest jedna grupa. Potem przedszkolaków jest kilka grup. Myślę, że jedna 3latkow, 4latki, 5latki i zerówka. Dużo dzieci w sumie nie ma. Ten nasz żłobek/przedszkole ma swoje 2oddzialy (ten drugi oddział to taki moloch i pewnie tam chodzi wiele więcej dzieciaczkow) i jak gadałam z właścicielką to razem wszystkich dzieci jest 150.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 17:15
-
Zawsze jak widze zdjęcia Amelki to wydaje mi sie taka duża
U nas sa 2 grupy Igi jest w najmlodszej czyli najmlodsza ma 9 moesiecy najstarsza 17 ale jest tylko 6 dzieci w grupie wiec czesto lacza ze starsza grupa 2 latków.
O też sie ciesze bo jednak Igi Wiecej sie uczy od starszakow. A w swojej grupie ma 3 mlodsze i 2 starszych dzieciaczkow. -
Jeny mój wiecznie chory M wczoraj zaczął zdrowiec wiec co dziś złamał sobie palca u nogi
Właśnie go wyslalam do ortopedy mam nadzieje ze moze zwichniecie...
-
Ajrin no to macie szczęście masakra mi ze jakieś fatum :p nie no liczę ze może jednak ubicie chłopy lubią wyolbrzymiac
Rozmawiałam dziś z koleżanką co ma córkę starszą od Szymka o miesiąc masakra poszła do żłobka Co chwila chora ostatnio dostała drgawek 4 ataki okazało się że zatoki tak zatkane że szok drgawki nie wiadomo skąd bo tk czyste ale jednak mi ze to być padaczka ma brac lek nikt nie potrafi powiedzieć jak długo szkoda mi jej okropnie bo najpierw kołki potem żeby okropnie przechodzi a teraz to
-
Ajrin
Ach ten telefon facet. Oby to nic poważnego. Chociaż złamanie to lepsze niż zwichnięcie z medycznego widzenia.
Wiem, bo miałam zwichnięte śródstopie prawej nogi i do dziś mam jakieś dziwne akcje z tą noga.
Sam ortopeda mi powiedział, że gdyby było złamanie to lepiej. No ale ja też zrobiłam to 2dni przed weselem kuzynki i tydzień przed wyjazdem na wakacje haha
Skali
Biedna dziewczynka. Faktycznie brzmi jak padaczka. Bo drgawki od zatok? Aż się wierzyć nie chce.
Zabka
Jak tam twoje wyniki i wizyta?