WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali
Bardzo ciekawyja widziałam taki do łazienki i całkiem ciekawy mi się wydał
Pokazałam D a on na to: "kup jeśli chcesz by kąpiel trwała godzinę i kończyła się płaczem, że to już"generalnie niczym by się ta kąpiel nie różniła poza czasem
teraz kapie się min 30min i zawsze płacz, że już musi wychodzić
-
Hejka,
Chodzi o odsłonięcie schodów taka sciana ze szkła.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac665c54381b.png -
Ajrin,
Hmm No to drogo uważamale nie znam się na takich cudach
Chociaż wyglada fajnie
Ja biorę L4 do końca tygodnia myśle bo mnie meeega kaszle meczy, dusi mnie, gardło boli, katar leci itd.
Jutro idę do lekarza to zobaczymy co powie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Witam sie dziś sporo pracy wyszlam z domu 6:30 wrocilam po 18
Jutro Igi ma też Mikołaja w żłobku i sesje zdjeciowa bo prosili aby ubrac dzieci na czerwono biało
Dariah co do kota jeny ile to razy nasz kot zbudzil Igusia jak ten dopiero co usnął. Ona albo miauczy albo cos zwali i jest rumor na cały dom.
No ale Igi ja iwielbia i czesto daje mu sie przytulić wiec myślę, ze i tak dla Igusia najwazniejszy kotek i tyle rodzocow zlewa kotka nie.
A ja jaka zła na M jestem normalnie mam ochote rozniesc za bezmyslnosc och te chłopy.
Igi odmówił kolacji ani nalesnik ani bułka ani kaszka wszystko bee. Więc okazja aby podac butle ale przed kąpielą bo próbujemy oduczyc zasypiania po butli w łóżeczku. No i mówię do M zrob butle, poszedl zrobol 210 ml mm Igi pije cos sie wnerwia ale pije zostawił jakies 30ml ka biorę tą butle o cos mi konsystencja nie pasi. Pytam sie M z ilu miarek zrobił a on że z 3 bo sie mlemo skończyło! Nosz myslalam ze ukatrupie dziecko gl9dnea ten mu na noc butle rozwodniona! Ja bym i kaszki dodała ale już mu głowy nie zawracalam bo wiedzialam ze tego nie ogarnie. Masakra.
-
Dariah
Teraz z tymi chorobami nie ma co żartować
Idź do lekarza i zostań w domu. Szczególnie, że jeszcze z Zosia walczycie z Bostonka.
Ajrin
10tys to chyba trochę drogo. Może poszukaj jeszcze gdzieś? Może ktoś inny zrobi wam to taniej?
Bardzo ładnie wygląda chociaż ja osobiście obawiała bym się o utrzymanie tego we względnej czystości tzn już widzę te piękne małe rączki upackane budyniem, kisielem lub inną substancja hihi
Ale ja się nie znam do końca więc wiesz...dzieł moje słowa przez 3 -
Ajrin
A to ten twój mąż hihino tak, mleko się skończyło to się skończyło
zapewne czeka cię pobudka w nocy, bo Igi będzie głodny. Wtedy wiesz co robić, co mateczka?
Odwracasz się, pukasz czule męża w ramię i mówisz: "tato, radzę wrzucić pierwszy bieg, bo twój syn woła o resztę mleka co go nie dostał" a ty sobie słodko dalej śpij
A tak serio, to fakt jest taki, że ja też byłabym wkurzona bo dziecko woda zalane i nic nie wypije już teraz a będzie głodne i to jest pewne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 20:05
-
Natka pierwsze co mu powiedzialam wiem kto bedzie wstawal w nocy! Ba nawet kazalam zostac aby usypial.
-
Natka,
No tak idę idę jutro do lekarza bo masakra jakaś. Ale u mnie to zawsze tak! Jak się zacznie przeziębienie od gardła to zawszoe mi się to mega rozwija i jestem rozłożona !
Byliśmy z Zosia u kontroli i Bsotonka ładnie zwalczonaw buzi już nic nie ma (a miała kilka na podanie orki), raczki i nóżki zaschnięte, jedynie ta pupcia. Ale doktor powiedziała ze to trochę potrwa zanim zaschnie pipa bo siusiu kupka a do tego ida jej ząbki wiec ma luźne kupki co nie pomaga
wiec powiedziała ze to potrwa ale kozę spokojnie ość do żłobka
Ajrin,
U nas Zosia tez uwielbia kota ! Miłość szalona lecz....nieodwzajemniona... Eliocik ewidentnie jej unika choć ostatnio pozwala si wmanewrować jej pogłaskaćna co Zosia piszczy i szaleje jak nastolatka a on ucieka bo go uszy bolą...wiec ona za nim biegnie itd itd istny cyrk !!!
Ostatnio załapała ze jął podłożu poduchę od kanapy koło parapetu do jest wyżej i może dotknąć jego legowiska !! Biedy eliot...już nigdzie nie będzie bezpiecznie
O a my chyba nie mamy sesji żadnej w żłobku. W sensie pewnie będą zdjęcia jak z każdego prawie dnia ale nie klas tam specjalna sesja z profesjonalnym fotografem
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah pewnie też beda zwykle zdjecia zlobkowe ale wszystkie dzieci pewniw w tle skoro prośba o ubranie w kolorze.
U nas kot zależnie od humoru czesto daje sie przytulić, czas3m drapnie.
A co do barierki bedziemy szukac czegos taniej cena nas powalila na maksa. -
Kamcia najgorsze zenawet bym nie pomyslala ze na taka głupotę mozna wpaść. Niech mnie poprosi na dniach o kolacje to zaserwuje pół kanapki i 2 szklanki wody!
Dariah lubi tę wiadomość
-
Kamcia bo dobrze wie gdzie jest kolejne pudelko! Mleka nie bylo w pojemniczku gdzie przesypuje zawsze z woreczka szafke obok stoi zapas mleka
-
Dariah
Super, że z Bostonka tak ładnie wam.poszlo!! A ty pędź do lekarza, bo chorobę trzeba wylezec. I mówię ci to ja, ta która z kaszlem i katarem.pedzila do pracyi cały czas ten kaszel mi się ciągnie.
-
Witam sie Iguś oczywiście solidarność plemników i spał bardzo dobrze
Jedna pobudka ale ja nie wstałam ani razu
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Noc w miarę ok, płakała trochę ale wydaje mi się, że ząb jej idzie więc pewnie dlatego.
Ja chciałam tylko powiedzieć, że coś jest z tym snem, bo jak D ma ranne zmiany lub nocki i ja wstaje do Amelii albo ja zaprowadzania do żłobka czy też jest weekend a D ma rano to Amelia w nocy szaleje a rano wstaje albo w złym humorze albo wcześnie rano koło 6:00.
Jak D z nią jest to sobie śpią do 9:00.
Solidarność plemników nie sądzęale myślę, że coś w tym jest, że te dzieci tak ładnie śpią
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Witamy się
Nocka średnia, do 2 się kręciła i budziła wiec dałam Nieofen i ładnie zasnęła i spała do 7
Zaprowadziłam ja do żłobka - o jaka zadowolonado tego widziała choinkę taaaaaka duża
siódma będzie Mikołaj wiec będą atrakcje w żłobku
Ja po lekarzu - l4 do końca tygodnia.
Co do snu...u nas jest zawsze na opał jak coś planujemy. No mamy iść do kogoś to umawiamy się na 14-15 bo zosia zwykle koło 12 idzie na drzemka, ani max 2h wiec na 15 idealnie bo będzie wyspana. To mogę być pewna ze akurat tego dnia nie pójdzie spa o 12 i pewnie w ogóle nie pójdzie spać i zaśnie w aucie jadąc do znajomych ... zawsze tak jest !!! Dzieci chyba maja 6 zmysł i wyczuwają albo czytają w naszych myślach ehejeh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah,
TO zdrowka dla Ciebie u nas tez dzis Mikołaj i az mi zal ze tego nie zobacze
Ogólnie to jakaś taka płaczliwa jestem i te święta mnie rozczulają jescze bardziej niż kiedykolwiek
U nas tez jak sobie planujemy to Igi sam weryfikuje normalnie w żłobku idzie spac 12:30 w domu czasem przed 12 w weekend nam padnie a ostatnio kurde do 14 btykał i spał poźniej do 17!
Oczywiście mieliśmy znajomych na 14 i był problem bo ponad godzina walki aby spał a on nie a tu obiad i sprzatac trzebaA potem jak sie udało to Gości i prezentów nie odebrał bo spał do 17
i Goście sobie poszli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 11:19