WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabko
a jak wam się sprawdza arka noego dumel?
bo od chrzestnej zamawiałam najpierw namiot+tunel
ale prezent od niej wyglada tak, że ja mam kupić (ona juz w Holandii) i jednak wczoraj pomyslałam, ze może ta arka? właśnie pieniądze od niej wpłyneły, więc tylko muszę kliknąć "kup" -
Jak kusi to bierzkamciaelcia wrote:na olx znalazłam gondolę do jane...kusi
to dobre wózki więc nie pożałujesz.
-
Witam się i ja po kolejnej bardzo słabej nocy.
Dzwonili ze żłobka Igi ma przeziębienie zresztą mój M znowu też! I tylko ja miałam dziś dyżur nad Igusiem.
A pobudek bagatelka 8 nie wiem po co liczę chyba dlatego, że pomiedzy tymi pobudkami albo zasnąc nie moge albo Kostek mnie skopie albo zgaga męczy. Ja już sie nie wyśpie to wiem napewno.
A i dziś mam dwie wigilie złobkową o 16 i o 18 pracową
Dariah lubi tę wiadomość
-
Zabka ja widziałam też wersję czerwona albo bardzo podobny Ale naoewno funkcje te same
Szymek nie chce chodzić sam dziś to jak go postawie od razu na czworaki jeszcze dziś mieliśmy jechać do Krakowa do neonatoliga ślę nie ma kto ze mną a sama nie pojadę muszę przenieść wizytę a nie mogę się dodzwonić zastnawiam się czy mu jakiegoś badania na tą dziurkę nad pupa nie robić
żabka04 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKamciu arka dla Roberta to strzał w 10.
Bawi się nią cały czas.
Szczególnie muzyczka mu się podoba włącza i "tańczy" buja się na boki lub przód tył w rytm muzyki a od paru dni rączkami macha w rytm.
Ja myślałam o statku pirackim ale to to samo więcej jest zwierzątek w arce.
Jeśli ładna to bierz ta gondola.
Szczoteczka kupiona.
Autko wezmę w smyku bo wezmę jeszcze przebijanke.
Jak będą na stanie u mnie.
Bo mąż ma kupon rabatowy a przy okazji może coś znajdę na wyprzedaży jakieś ubranko:-) -
arke juz kupiłam

Piotrek lbi grające
od nas ma muzyczną farme-ta powinna na lata wystarczyc
a z gondola musi mi najpierw odp (nie kupowałam nawet na olx), mam dylemat co do modelu. Jane ma gondolę transporter, w której mozna przewozić dziecko w aucie na leżąco...ale jest mała wewnątrz
więc rozważam tez inne-składane na płasko (bo przecież nosidełko mam do drugiego wózka) i tu dwa modele wpadaja w oko
ale sa ogólnie mniejsze niż moja gigantyczna od carery
większe niż transporter. plus-składaja sie na płasko, więc do auta zapakuję...
no i ten kolor urzekł mnie juz na stronie jane...nowa 600zł(bywają też za 445), uzywana 300zł (ale negocjuję zeby było 300 z wysyłką)
taka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f12cab4ba646.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 12:30
żabka04, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to u nas się działo.
Gadam przez telefon a Robert prowadzi sobie wózek do sprzątania i se szedł kawałek.
Potem się puścił i stał chwilę wpatezony w tv.
Nie dawno dałam coli córce bo mówiła że brzydka kupa a że matka sobie kupiła do dzisiejszego drinka to była w domu i Robert otworzył dzioba że dajjjjjj
Dałam zamoczyl buzię i aż zatezepalo nom hihi
Była też big kupa bardzo brzydka i nawet wyleciało i ubrudzilo ubranka.
Robert nie śpi i nie zamierza
Trenuje schodzenie z lozka
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u fotografa zdjęcia do odbioru jutro bo nipodalam w emaliu rozmiaru zdjęć!
Zapomniałam:-)
Byłam w smyku nie było tego autka zapytałam pracownika czy dojdzie jak zamówię na centrali mówi że nie była by pewna ze dojdzie do piątku.
Wróciłam do domu.
Męża wysłałam na zajęcia z córką i zamówiłam na allegro te autko
Robert śpi dalej. Pierniczki wyszły nam mega dobre takie mokre i miękkie. -
Dziewczyny, Wasze kciuki mają moc

Maluszek rośnie, ma już 2,3 cm, serduszko bije 166, widać rączki i nóżki. No i krwiak prawie cały się wchłonął, został malutki ślad. Mam brać luteinę do końca pierwszego trymestru i jeszcze trochę leżeć ale ogólnie wszystko jest dobrze.
A po obiedzie byliśmy u pediatry z Antosiem bo przekrzywia do środka jedną stópkę, dostaliśmy skierowanie do ortopedy i do rehabilitanta, wizytę mamy 3 stycznia więc szybko.
Teraz spokojnie mogę spędzić święta, bez stresu i bez nerwów.
Widziałam dzisiaj gazetkę biedronki i jest promocja na pieluchy dady extra soft, 20 zł za opakowanie przy kupnie 2 paczek. Wysłałam męża na zakupy i kupił 4 paczki rozmiaru 5. Porównałam z 4 i te są trochę wyższe więc myśle że na noc będą idealne. Dzisiejsza noc była z dadą i cała przespana, bez żadnej pobudki.
AJrin, Ulfenstein lubią tę wiadomość

-
Kupiłam prezent mężowi. A mialam nie kupować! A niech się zdziwi. Bo w sumie to ja tylko bez prezentu będę
a nie zasłużył-bo jego koszta naprawy szkody w pracy wzrosły
Oby wszystko doszło na czas
No bo ja też dopiero jutro wyślę paczki do rodziny

[