WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia jest ok Ale pewnie kolejne badanie będzie już na granicy
Ja dziś byłam u babci sprzątać orobilam się i teraz odpoczywam a Pola kopie
Szymonem ładnie dziś jadł a potem był z moją ciocia i prababcia szalał całe popołudnie bo dziś niespodziewanie o 11 już miał drzemkę
-
A ja z checia bym zatrzymala czas za szybko leci. Troche przeraza mnie maluszek znaczy to ze nie bede miala tyle czasu dla Igusia no i dla maleństwa a znowu tak szybko bedzie rósł że nim sie obejrzę bede biegać.
-
No 31 tydzień trwa masakra a ja nic przygotowanego Budowa w lesie nie wiem jak to będzie
Ajrin też bym chciała zatrzymać czas Ale się nie da
Patrzę ze wózkiem no ale zobaczymy jak
to będzie
Dziś o 9 ma być facet od kuchni oby był bo mnie już wkurza cały czas zapomina
A ten od drzwi wejściowe mam ochotę mu powiedzieć że ich nie biorę bo czekam od 6 listopada
Zaraz idę na ciuchland bo dziś nowy towar dziecięcy i muszę wydrukować listę wyprawka co by w Starym roku zacząć i na nowy rok była gotowa
-
Tesciowie porwali nam synka na dwa dni przywioza jutro. Wiec mamy czas na ogarniecie domu przed jutrem i ja na gotowanie i pieczenie.
Od 2 dni strasznie mi sie kreci w glowie wczoraj z M bylisny w outlecie to kilka razy musialam ze sklepu wyjsc tak mi wszystko wirowalo. Dzis pojechalam sama na zakupy i to samo ledwo co wózek rozpakowalam i zapakowalam przy kasie. Teraz pije kawe oby to ni cianienie podniosło i lepiej sie zrobiło poki co spać ni sie chce -
nick nieaktualnyWitam was.
Przepraszam że się nie odzywam ale jakoś mało czasu, humor nie taki pms wziął górę
U Roberta też nie fajny humor ale mamy już winnego!
Na zewnątrz już się pojawiły dwie dolne czwórki!
Co mnie cieszy.
Ale ogromny mam smutek bo dziś ma górnych jedynka zaraz przy dziasle pojawiły się plamki czarne.
szorowalam szczoteczka bo myślałam że to coś się przykleilo ale nie, nie mam jak paznokciem skrobnac bo mam tipsy a ten się wyrywa jak szalony.
Raczej czeka mnie wizyta u dentysty tylko jak z takim małym iść tylko na siłę chyba zostaje -
U nas nadal niecale 4 zeby losie jeszcze ttle przed nami.
-
Zabka
Spokojnie, może to nic groźnego? Oby, bo szkoda dzieciaczka by go ciągać po dentystach teraz. Wiem jak Mela w życiu nikomu nie chce buzi otworzyć a co dopiero lekarzowi.
Dobrze pamiętam, że kiedyś wspominałaś, że córeczka też miała problem z ząbkami?
Ajrin, Skali
Już niedługo będziecie nam się rozpakowywać a dopiero co wspominałyscie, że w ciąży jesteście. Czas leci jak szalony.
Ajrin
Czas by troszkę zwolnić. Musisz uważać na siebie, szczególnie w takich sytuacjach. Ja wiem, że to tak łatwo powiedzieć, bo samo się nie zrobi.
Odpoczywaj kochana, odpoczywaj
Skali
Jak tam wasza kuchnia? Był facet?
Macie cierpliwość normalnie. Ja to bym pewnie już k***ami rzucała
Kamcia
Jakie super zdjęcie Piotrusia :*
Marta
Jak noc? Mam nadzieję, że Antoś ładnie spał?
Dariah
Amelka miała też przerwę od żłobka, chyba żłobek nawet był zamknięty bo wiem, że zgłosiło się tylko 2rodzicow i coś mówili, że raczej zamkną na tą przerwę między świąteczna. Chociaż powiem ci, że Amelce strasznie brakuje żłobka. Jednak tak się wybiega bardziej i wyszaleje. W domu niby też z nią biegamy, bawimy się, drzemkę ma krótka ale wieczorem ma problem by zasnąć bo ona by jeszcze chciała się bawić. -
nick nieaktualnyNatka tak córka miała i teraz ma już uśpiona próchnicę.
Ja z nia w wieku 2 lat poszłam do dentysty bo dopiero wtedy zęby się posypały i niestety ale na siłę robiliśmy.
Dopiero w wieku 5 lat usiadła grzecznie na fotelu na moich nogach i dała sobie zrobić zęby.
Nic po nowym roku podzwonie i popytam lekarzy który chętny do robienia zębów u takiego maluszka.
A jak nie to zostaje Wrocław i narkoza.
Ale boję się bo nie wiem czy narkoza może zaszkodzić nie wglebialam się w temat.
Skali jak już przed wczoraj mialam ci pisać że ty tak wysoko już w ciąży ale jakoś mi z głowy wyleciało.
Odpoczywaj korzystaj jeszcze.
Kamcia jak plamienia ustąpiły?
Dariah też bym zobaczyła ta kiecke.
Super ze rąk sprawnie to idzie załatwianie.
Natka jak zdrówko? -
Zabko
Nie plamie dokładnie 3tygodnie
Troszkę spokoju chociaż pod tym względem
Nie zazdroszczę problemów z zębami
Ja u nas też cudów się nie spodziewam bo Piotrek ma po kim dziedziczyc slabe zęby
Kuzynka ma bardzo bardzo chorego syna(od 3m.z. pod respiratorem)i robią mu zeby pod narkoza w Koszalinie...więc ogólnie i tak choremu lepiej podać narkoze niż nie zrobić zębów -
nick nieaktualnyKamciu to super.
Współczuję kuzynce.
Piękny Peter i ten jego uśmiech i te odzyska
Uśpie Roberta i zajrzę /przyjrzę się z latarka tym zebom.
Mylam mu zęby na siłę bo on jak widzi szczoteczkę to akcja.
A ta nowa potrzyma sekundę i wyrzuca.
Aaa
I z tego wszystkiego zapomniałam wam napisać.
Robert od łóżka potrafi zrobić kroczka i podejść do mnie czy męża.
Ale na czworaka najlepiej.
Jestem zmęczona tym dniem:-(
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Zabko
Tu widać jego oczka
Raczej będą brązowe-po tacie. Już teraz zgubił się niebieski odcień i raczej widzę jasny brąz
Junior szybko ruszyu nas jednego dnia 3 kroczki a nastepnego tylko więcej. A obstawialam przecież że będzie kazal czekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 16:35
Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Zabko
Bardzo, bardzo lubię za te kroczki!
Pięknie, już niedługo Robert będzie biegał.
Kamcia
Zdjęcie super
U nas wieczorami cudowny. Amelia jeszcze nie śpi i nawet spać nie zamierza. Ja już siły nie mam. Byłam z nią na godzinnym spacerze popołudniu, dotlenila się, biegała. W domu też z nią dzikowalysmy. Potem wieczorne wyciszanie i niby w kąpieli już była zmęczona bo ziewała itd, z chęcią położyła się do łóżka ale co z tego jak po 15min jej się odechciało.
Ech...
A zdrowie, dziękuję, odpukac nie jest najgorzej. Mela ma smarki, trochę kaszle ale jest ok.
Ja niestety ciągle mam kaszel. To już trwa jakieś ponad 2miesiace? Przez chwilę go nie było tzn zmalał prawie do zera i po tygodniu znów się pojawił i jest nieprzerwanie. -
nick nieaktualny
-
Kamcia
Próbowałam inhalacje i niestety nie działają.
Byłam niedawno u laryngologa i ten kaszel i lekka chrypka wieczorami to najprawdopodobniej przez polipy znajdujące się w pobliżu strun głosowych. Ja je mam od lat ale nie usuwam, bo za duże ryzyko. Znajdują się bardzo blisko strun.
Ale ten kaszel mnie już męczy ;(
Zabko
zdań nam sprawozdanie co tam dojrzałam u Roberta.
Kamciu
Piotruś bardzo fajny chłopak :*