WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia my 3 dniowke przerabialismy juz dwa razy a mozna i 3 wiec calkiem nie wykluczone. Niech lekarz obada i powie co i jak.
-
nick nieaktualny
-
wiem ajrin
sama pisywałam tu na watku ze w teorii trzydniówka mozę być i dwa razy bo wywołują ją dwa różne wirusyta wysypka jest jak przy trzydniówce, jednak i gorączka to dwa epizody...jest tego więcej niz na wieczór stąd juz wypada iść do lekarza, moze to ma związek z kaszlem, a moze nie? w dodatku tu tez chodzi o mnie-ciąza...
na szkarlatyne nie pasuje
nawet na rózyczkę (mam na myśli inne objawy), a nie mam wiedzy by inne choroby wymyślać
a reakcji na leki sie boję bo kilka lat temu sama wyladowałam na IP z pokrzywka po lekach-teraflu+syrop na kaszel, które razem tak zadziałały, że pokrzywka swedzaca ogarnęła całe ciało oprócz twarzy
a samo teraflu biorę...nie pamietam tylko jaki to był syrop (na recepte) -
nick nieaktualnyA butelka stała od tamtej pory co kupiłaś na plesniawki?
Bo ja tak dałam kupiłam jak byliśmy u lekarza prywatnego z kolka/skaza białkowa i tak stał z dobrą data ważności.
Chodzi mi o to ze może od otwarcia stał długo (6mcy) i dlatego wysypka?
U nas to była plamka a u was duzaaa plama i tu mi nie pasuje.
Ja miałam pokrzywy od oliwki w ciąży z werka bo za dużo smarowalam ciało żeby uniknąć rozstępówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 10:08
-
Kamcia
Okropna ta wysypkamasz rację, idź do lekarza, niech to obejrzy.
Oby to było nic groźnego.
Trzymam kciuki za was.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co za pogoda
Za oknem pada, wieje i cholera wie co jeszcze.
Wiadomo, Natalia urlop ma haha
Siedzę na kanapie i rozkoszuje się ciszą, Amelia śpi, D gra a ja siedzę i głupio wpatruje się w tv oglądając całkowite głupoty. Mogłabym czytać ale jakoś mi się nie chce. W łazience czeka na mnie góra prania ale po co mam wstawać? Eeee...to ja sobie jeszcze posiedzę i powpatruje się w tv -
nick nieaktualny
-
No ja dziś dzien lenistwa Igi w żłobku M w pracy a ja zaleglam z ptasim mleczkiem i kawa przed tv na kanapie
Oj dawno nie mialam takiego lenistwa
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin korzystaj
Robert wstał o 15:00.
Zjadł troszkę obiadku i wszystko jest na nie.
Chodzi i płacze z byle powodu
Dałam bułki zwykłej siedzi mi na kolanach i je chociaż cisza jest. Córka jeszcze u sąsiadki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 15:47
-
Osluchowo ok, gardło troszkę rozpulchnione, wysypka rozyczkopodobna czyli wirusowka zwykła nas dopadła. Wysypki takiej się nie leczy(zwlaszcza że nie swedzi), tamtum verde, groprinozin dobry pomysł(tydzien dawac) a inhalacje dla samego nawilżenia też mogą być
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia no go dobrze że nic poważnego obu nie poszło dalej
A ja leżę bo koleżanka nie dawno poszła najpierw spacer a potem była u nas też ma niejadka ma 9 miesięcy jest kp i praiw nic oprócz tego nie je waży 7400 naprawdę mało Szymek ważył 8200 trochę ma zapadniete ciemie robią mu badania on nie chce butelki bo tak to by mu kaszki dała czy co a tak bida no ale walczą żeby coś jadł więcej z łyżeczki czy z rączki