WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Ufff... No to bardzo dobrze, że ta wysypka to nic groźnego.
Ajrin
Dobrze, odpoczywaj sobie. Korzystaj.
Skali
Faktycznie mało waży, ale wiesz, dziecku dziecku nierówne. Mamy przykład naszego elfika Zosi. Drobniutka, waży niewiele ale zdrowa i je. Jednakże, jeśli dziecko twojej koleżanki nie je i ciemiączko zapadnięte to faktycznie warto się nad tematem pochylić.
Zabka
Amelia dziś też maruda, łazi, łobuzie, kombinacje alpejskie wyprawia. Wszystko przez to, że na dworze pada. Co ja piszę, leje i wyjść się nie da, więc w domu się nudzi, mimo, że matka z ojcem na głowie stają wymyślając nowe zabawy.
Dariah
A jak tam u was dziś dzień na urlopie mija? Zosia chodzi do żłobka w tej przerwie między świętami?
Marta
Jak tam Antoś dzisiaj? Jak apetyt? -
Kamci,
Dobrze ze lekarz obejrzał Piotrusia. Najważniejsze ze to nic groźnego
Natka,
No nic mi nie mów o pogodzie...my w sb jedziemy do Polanicy...i ma padać...super !!! Grrr
My dzisiaj byliśmy wybrać garnitur dla D i moja sukniegarnitur wybrany i zerezerowany
moja suknia prawie wybrana
Jutro idziemy do doradcy kredytowego omówić sprawykorzystamy ze mamy urlop a Zosię dajemy do żłobka na kilka godzin
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah super ze garniak i sukienka ogarniete
coraz bliżej i więcej ogarniete
-
No mają mu robić badania morfo żelazo Ale coś słabo z pobraniem krwi było Ale na moje oko jest blady wiec żelazo obstawiam w ciemno przy jego niejedzeniu ogólnie jest wesoły żywy wstaje już śmiesznie raczkuje trochę moim okiem nadaje się na rehabilitację tylko ze oni tak hmm trochę jakby naturalnie go chowają nie szczepia bo niby miał alergię itd chodzą do jakiegoś osteopaty on im daje ćwiczenia i ćwiczą ja się nie będę wtrącać Ale wit d to bym dała podwójną dawkę bo to cienie jest duże Ale ja jestem panikara także tego
Szymek dziś pochodził to obiad zjadł pięknie teraz butle też chyba miał dzień na jedzenie
I nas nie padało było dość ciepło jutro ma padać wiec zobaczymy
-
U nas za to lało od rana do teraz. Ale zaliczylismy wybrane punkty i małemu deszcz nie byl straszny (bo jeździł wozkami sklepowymi
)
Ładnie zasnął o dał nam spokojnie zjeść pizzę(należy się bo znów ciutke mi waga spadła)
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Jak już zarezerwuje na 100% to ma pewno Wam pokaże
D już ma zarezerwowane, tylko musza zrobić trochę przeróbek
Ja sukienkę w zasadzie wybrałam ale waham się miezy biała a ecru - a białej w tym salonie nie maja wiec misza ściągnąć z innego żebym przymierzyła i zdecydowała
Ja od wczoraj na obiad jem pyry z gzikiem mimo ze przywieźliśmy mięso od moich rodziców ale po tym obrzarstwie nawet nie mam ochoty na mięso
Tez musimy zrobić badania krwi Zosi, powtórzyć żelazo, chce tez od razu grupę krwi zbadać i testy alergiczne z krwi zrobić.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ah i dzisiaj jak zaprowadalismy Zosię do żłobka to nie mogliśmy jej papci założyć bo się wyrywała do sali - taka była zadowolona ze idzie do dzieci
Na orawde ciężkie były dla niej te święta
Muszę zapytać w żłobku ale wydaje mi się ze panie karmią dzieci a nie ze one same jedzą.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas Igi jest teraz ze starszakami bo niestety cala jego grupa wyjechala z rodzicami. Wiec pani ze starszej grupy dziś mowila że Igi to samodzielny jak starszak już.
-
Dariah
No to czekamy na sukienkę. A jaki garnitur wybrał przyszły mąź? Bo jeżeli czarny to wtedy sukienka lepsza biała. U nas mąż miał czarny garnitur i pani w salonie zdecydowanie polecała białą sukienkę.
Kamcia
Dobrze że już wiecie że to niegroźna wysypka u Piotrusia.
A u Antosia apetyt dalej słaby, w nocy się obudził chyba przez zęba i długo nie mógł usnąć i płakał. Oby dzisiaj było lepiej.
-
Ja miałam śmietankowe sukienkę a mąż czarny garnitur tylko miał śmietankowe koszule i wtedy nic się nie wyróżnia te śmietankowe sukienki są o wiele jaśniejsze niż ecru
A ja sobie przypomniałam o moim l4 i muszę zapytać czy doszło do koleżanki bo znowu zaczynam się denerwować
-
u nas noc średnia ale to z perspektywy mojej osoby
najpierw się obudziłam, wysiusiałam, weszłam do mełego i on się przebudził...musiała to być gdzieś 5
potem słyszałam głosy u sąsiadów i mi sen uciekł, potem sen Piotrusiowi uciekł...dość długo trwało zanim zasnął, dopiero po wszystkim spojrzałam na zegarem i była 6...zasnęłam, ale wstałam, pojechałam do lab i wróciłam-mały odsypia i dopiero wstajeja mu dam!!!matkę w nocy wymeczyć a samemu sobie to odbić ?
zaraz mija magiczne 30 min i kawunia :d czekam zatem na tsh i ft4 -
Kamcia
Pewnie czeka cię podwyższenie dawki euthyrox o ciut ale 2,06 to nie jest koszmarny wynik więc spokojnie.
Odpisała ci Endo? -
Kamcia dobrze ze endo odpisala wiesz co i jak.
Igi dopiero padł oby ladnie przespal nocke. Bo ja ostatnio nie.mam.sily tylka.ruszyć od 3 dni tylko M wstaje ja jestem tak padnieta ze nawet nie slysze dopiero jak M z łóżka wstaje to słyszę
My bylismy dziś na zakupach i zamowic projekt kuchni rodzica. Ja nic sobie niest ety nie kupilam ale M spodnie i sweter.
Jutro musze posprzatac i cisto zrobić. Korci mnie zrobic jakies dwa skoro bedzie 12 osób plus dzieci. -
U nas dzień spiocha. Wstał 9:15, na drzemkę dwugodzinną padł niemalnie i już nie doczekał godziny 20-padł wcześniej
Zobaczymy jak noc, ale dziś nie skuszę się skontrolowac go w nocy
A wstaje zazwyczaj mąż bo to wiąże się z poprawianiem a więc dzwiganiem małego. Dziś się wkurzylam i wstalam -
A wlansie to nie jest ecru tylko śmietanka tak jak pisze Skali
D będzie mieć garnitu granatowo szary i czarne spodnie - ekstrawaganckisprawdzaliśmy i biała i śmietanka pasuje
tylko od tego zależy jaka będzie mieć koszule - albo biała albo tez śmietanka
Kamcia,
Dobrze ze endo odpisała !!
My właśnie skończyliśmy pakować walizki09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡