WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia to tylko zagonic męża do roboty.
Super.
Mój królewicz się uczy egzamin ma za tydzień.
Ja smażę placki ziemniaczane na obiad hahah
Bo córka już chce.
Za jakiś czas Roberta uspie postaram się i pojadę do przedszkola po książki co by córka miała co robić i na zakupu.
Potem lekarz.
Natka zazdroszczam wakacji.
My w tym roku nie jedziemy nigdzie bo kasa potrzebna na życie.
Chyba że się coś zmieni to na ostatnią chwilę coś wybierzemy ale wątpię. -
Żabko
trzymam kciuki by jednak udało się wam wyskoczyć chociaż na chwilę gdzieś, bo to zawsze jakaś miła odmiana.
No i niech się mąż uczy
Mojego też w tym roku czeka jakiś egzamin w pracy. Będzie walczył o wyższą stawkę, więc hmm.
Szukam czegoś taniego, nie na długo 6-8dni, byle ciepło było
Chcemy jechać w tym roku póki Mela nie ma jeszcze skończonych 2lat, bo za takie maluszki dopłaty są śmiesznie niskie i liczę, że uda nam się coś taniego i fajnego poszukać. Marzy mi się Malta, Madera, Albania, Cypr albo Hiszpania, ale tak już byliśmy więc prędzej Kanary. Dziś popołudniu chyba wybierzemy się do biura podróży, jakoś tak w necie mogę szukać owszem, ale jednak wolę porozmawiać z człowiekiem oko w oko i zapytać o wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ! Witamy się z samochodu
wracamy do domku 
Zosia dzisiaj spała niespokojnie - kaszlala w nocy - jak jest za sucho lib ma katar to kaszle w nocy
a znów jej leci z nosa od wczoraj 
Następny wyjazd do apartamentu a nie hotelu
jednak dla tak małego dziecko lepiej - przynajmniej w przypadku Zosi.
Co do lobuzowania to Zosieńka ostatnio spokojna i kochana
oczywiście ma momenty histerii ale rzadko
np weźmie nasz telefon albo pilota, chwile się pobawi i sama oddaje
a kiedyś byłaby histeria na pół bloku i pół dnia !
Ale ma takie akcje ze np mnie uderzy a potem zrobi miziu miziu i przytuli
Kamcia,
Co do dostawek to nr 1 uważam hit !!! super !!
Ajrin,
Jejku ale Igus się wydaje duzy ! I nawet z buzi taki chłopiec a nie bobo
hehe
Skali,
My wczoraj jak Zośka zasnęła to tez oglądaliśmy Kevina
ja bardzo lubię 
Żabka,
Pewnie lepiej zbadać kaszel. My byliśmy u laryngologa przed wyjazdem bo mnie mój brat nastraszył. Bo mój chrześniak od kiedy chodzi od żłobka kaszle i kicha i ma katar i cochwile w domu siedzi a brat z nim do lekarza lata i nic nie ma ....i takcaly rok a tu jakaś goraczka a tu kaszel i znów goraczka itd aż w końcu laryngolog zbadał z kamera i okazało się ze miał utajone zapalenie ucha i już jakieś zacieki na uchu się zrobiły itd ..antybiotyk na cito i badanie słuchu potem bo mogą być ubytki. Super....wiec jak usłyszał Zosię jak kaszle to mówi ze tak samo... wiec poszliśmy ale nic nie było
Natka,
Ja tez muszę powoli zacząć myśleć o jakiś wakacjach ale chyba będziemy celować w Mazury. Jakiś aparatamnet albo domek bo z Zośka jednak hotel odpada. Nie korzysta się w cale, zjeść spokojnie nie zjemy bo ta nie usiedzi w foteliku tylko się biega itd to jak mam płacić za super hotel itd to wole mieć domek czy apartament i jeść spokojnie śniadanie chociaż hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ah i zapomniałam !!!! Dzisiaj o 9:50 skończyłam 30 lat
hihi
kamciaelcia, nick nieaktualny, AJrin, Skali89, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Dariah wszystkie najlepszego ależ ty młodziutka

A co do kaszlu Igi znowu ma katar i znowu kaszel ja już się zaczynam martwić, że może coś ma ukrytego no ale u nas temp brak nie gorączkuje. -
Wszystkiego najlepszego Daria -)

To co tylko ja mam 2 z przodu ? Ach ta młodość :p
Mi się marzą wakacje takie all inclusive Ale z drugiej strony kocham Bieszczady a tam hmmm nie ma co liczyć a zawsze mi szkoda kasę na wycieczkę w tym roku odpada bo Budowa Ale może za rok hotel lezak ciepła woda ech pomarzyć można
Dziś udało mi się obczaic że Szymek ma gorna lewa czwórkę z prawej brak na dole nie jestem pewna Ale łącznie mamy 9
Dziś jest niedobry dostał paracetamol bo już sam siebie przechodził
Kamcia popstrze ma te twoje i sprawdzę
Jutro wizyta oby tylko szyjka była ok
A Szymek jak śpi to mu charczy w nosie psikam woda mamy nawilżacz ślę cały czas słyszę to wrrrr

-
Dariah
Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń z okazji urodzin.
A sukienka którą wybrałaś śliczna.
Żabka
Zdrówka dla córki, oby ten kaszel szybko minął.
AJrin
Twój Iguś to duży chłopak, widać że zadowolony z zabawy.
U nas sylwester w domu. Tylko popołudnie spędziliśmy u znajomych ale to krótko bo ja się kiepsko czułam i chcieliśmy żeby Antoś w domu zjadł kolację. Poszedł spać normalnie a my z mężem do kolacji obejrzeliśmy sobie gwiezdne wojny. Doczekaliśmy tylko do północy i fajerwerków których było bardzo dużo w tym roku i poszliśmy spać. Antoś spał mocno bo nawet się nie zorientował że to sylwester i nie słyszał wystrzałów, tylko wszystko przespał.

-
Skali no mnie to już teraz bliżej do 4 niż 3 z przodu

W Sylwestra okazało się że nasza sąsiadka też spodziewa się dziecka
Nie chcieli nic mówić to sam początek zbywali temat 
Śmiesznie bo pomiędzy Igim a ich jest 7 miesięcy różnicy sa z tego samego rocznika no i drugie pokolenie też z tego samego rocznika będzie
Jakoś 6 miesięcy różnicy.
A mieszkają na przeciwko. -
Dziękuje Kochane
hihi No a miałam się urodzić chyba 22.12 czy jakos tak ale mi się nie spieszyło wcale i w końcu wywołali 2.01
co ciekawe mój chrzestny tez z 02.01 
Ok takie all inclusie to tez by się przydało ale to jak Zosia podrośnie teoszke chociaż albo bez dzieciaków
A co do kaszlu i kataru to nam laryngolog mówiła ze jak dzieciak ma katar to i kaszle bo mu spływa bo nie ma zatok czołowych wcale jeszcze a te czaszkowe są malutki i głównie pracują zatoki sitowe ale to nie gromadzi za dużo i wszystko spływa po gardle. Jedynie trzeba uważa i odciągać regularnie bo połączenie z uchem jest bardzo duże i na płasko wiec dostęp do ucha jest bardzo łatwy stad łatwo o zapalenie ucha przy Katarze.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo więc Roberta uspilam poleciała do przedszkola po książki potem zakupy potem dom.
Oczywiście przejechałem się szybko i z muza w tle od razu humor lepszy.
Potem szykowanie do lekarza.
Tak jak pisałam wcześniej.
Mówię że nie ma gorączki tylko ten kaszel żeby osluchal pyta kiedy jest kaszel ja mówię wieczorem i dolozylam o tym brzuchu i stwierdził popatrzył na nią i mówi robaki.
No ok.
Pojechali my do apteki i się zaczęło od apteki do apteki do lekarza do apteki.
Kupiłam te leki.
Co się okazało nie było i nie ma i nie będzie leku dla Roberta na robaki więc musiał coś dać innego.
Dostał to samo co werka tylko pół porcji.
Potem dom.
Wpadłam zrobiłam placuszki posadzilam do krzesełka rozsiadl się chłopak jak królewicz i sam wcinal.
Pchal do buzi jakby głodny nie wiem jak był.
W między czasie zrobiłam pomidorowa
Teraz gołąbki:-)
Zupki już też pojadl Teraz się odpycha ostatnimi plackami
Ja już sama z dziećmi mąż do pracy pojechał
Dariah wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń!!!
Młodziutka jesteś
Skali podchowasz córkę i ruszcie na wakacje:-)
Gratki za ząbki
Ajrin nic nie mów że to bliżej 4
No nie fajnie ze znowu coś się odzywa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[