WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super alpinista mały
No ja w maju 36 wiec rocznikowo 36blizej 4 jak by nie patrzeć
No nic latka leca a jakoś czlowiek tego nie czuje. -
nick nieaktualnyCórka bez problemu wypila ten lek na robaki a z Robertem było gorzej dał radę już myślałam że wypluje ale sie udało
Teraz je kolacje parówki wcina.
Ja jak go nakarmie lecę kończyć gołąbki bo ostyglo wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 18:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Brawo Robert!!! Zuch chłopak
Ciebie też tak karmi?
Mela dzieli się wszystkim z wszystkimi a co nie doje to pies zje z checia, nawet mu widelcem dajeżabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka,
Jaki duzy Robercik !!! I jaki szczuplaczek !!!
U nas Zośka żarłok nikogo nie karmi tylko sama wszystko je hehe a czasami wyciąga rękę żeby dać, ja otwieram buzie a ona zabiera...
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMnie poi!
Widzi jak pije wodę z butelki i jak dorwie jakąś butle to daje mi pić.
A bardziej go kręci jak odkręce nakrętki dam mi ją pije a on zabiera mi że Już się napilam i zamyka butelkę sam.
Tzn nalozy nakretke a ja kręcęNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
U nas też dzieli sie jedzeniem z każdym czesto kota goni z jedzeniem
My znowu mamy dni nie jedzenia
Powiedzcie wasze dzieci pija jeszcze mm z butelki?
U nas prócz nocy nawet mm nie chce pić tzn cieszy sie na butle ale wypije raptem 30 max 60 ml.
Chce odstawic nocna butle ale kurde jak on wogole juz nie je mm to mnie to troche przeraza, dodam że Igi ma skaze wiec ani serka ani jogurtu nic a nic nabialowego. -
nick nieaktualnyJa już po myciu zębów.
Jaka walkę muszę z nim stoczyć jak on płacze biedny.
Tak mi go szkoda.
My już w lozku-rybka poszła spaćpewniw szybko zaśnie bo spał tylko dziś 1h:15
Ajrin pozostaje Ci przemycic mm w kaszce ale być może wyczuje mm tak jak mój
A zapytam: robiłaś badania z tą skaza?
Z kad ta pewność że ma?
Sorki ze tak pytam ale może już mu przeszło?
Kurcze tak długo by się trzymała?
Myślę że jak będzie jadł inne posiłki to jakoś nadrobić co mu będzie brakować.
Tobie głównie chodzi o wapń?
Może poczytaj co jeszcze Zawiera i jak mozna nadrobić.
-
Robilismy badania z krwi wyszlo mleko krowie.wizyte mam za 2 tygodnie wiec dopiero alergolog powie co i jak. Niby w skali od 0 do 5 wyszlo 1 ale wyszło a ponoć nie wychodza u takich maluszków.
Póki co alergolog kazala odstawic nabiał ale mm poki co normalne na krowim. Wiec zobaczymy czy tego nam nie zmieni. Dzis caly dzien nie doatal butli w żłobku już nie doataje a na noc nie chciał zreszta kaszki tez nie chcial zrobilam placuszki zjadl 3 małe. No nic znajac Igusia nadrobi w nocyale co nie zmusze na sile aby jadl jak nie chce wyraznie mowi nie.
Przed kąpielą siedzimy na dole pytam siechcesz placuszka?
Nie
Chcesz chleba?
Nie
Chcesz mleka?
Nie
Chcesz się kąpać
Tak i usmiech od ucha do ucha i biegiem z kanapy na schody leci aby iść do góry.
Dodam ze przed rozmowa była godzinna walka aby zjadl napierw kaszki potem placki a potem mleko to histeryzowal że nie.
Ponoc ladnie je w żłobku może najedzony?
Och sama nie wiem pewnie parówki by zjadl ale nie.moge codziennie mu dawac parowek i rosołu coś jesze musi jeść. -
U nas je mm dwa razy rano i wieczorem ja dosypujemy mm do kaszy manny ja się tego trzymam bo wydaje mi się że jak to zje to połowa posiłków nie muszę się martwić
Jutro mam wizytę a później Szymek ma rehabilitację zaczyna na NFZ także prosimy o kciuki
Kamcia napisałam do tych od dostawek bo moich wózków nie ma na liście niby jest tako Ale nie mój model a z tego co patrzyłam one moja inna ramę popatrzeć jeszcze na ten drugi link Ale to jutro już
-
Ajrin
U nas mm jest 2raxy dziennie.
Rano wstaje, je śniadanie: kanapki, parowka czy tym podobne i popija mm z 5miarek i 150ml wody (wychodzi około 170ml płynu).
Na wieczór przed kąpielą wypija mm z 8miarek mm + 2miarki kleiku i 240ml wody (wychodzi ok 270ml płynu).
Dodatkowo np na kolację lub podwieczorek je płatki z mlekiem (jakieś 50ml mleka, reszta płatków). Czasem zje wszystko, czasem tylko troszkę.
Ale jak nie chce to nie, nie zmuszę jej bo ma od razu odruchy wymiotne.
W żłobku mm nie dostaje.
Mm pije z butelki. Generalnie pije z butelki ale powoli z sokami i woda przechodzimy na zwykły kubek.
Próbowałam mm że zwykłego kubka- wypije max 60ml (z czego.polowe wyleje na siebie) i poddaje się. -
Kamcia ta boczna mi się podoba już kiedyś w sklepie byłam i babka mi o niej mówiła w okolicy koleżanka ma do sprzedania za grosze rok po roku Ale bez gondoli wiec lipa może na wakacje by się sprawdził a nawet nie dopiero pewnie koło października jednak minimum pół roku stawiam na gondole no i i nas właśnie inna gobdola bo tako maxone a teraz mamy valco snap spacerowke będę myśleć Ale dziś zarabiamy dzień
W ogóle w nocy mieliśmy akcję Szymonem zjadł i poszedł spać do łóżeczka coś mu w tym nosie swiszczalo ale spał raz wstał jakby go pociagnelo teraz tak myślę Ale mówię połóż się i się położył po jakiejs pił godzinie znowu się kręci i wstałam żeby go ułożyć wzięłam go na bok a on wymiotuje raz do łóżeczka i szybko ho podnioslam drugi raz mleka na dywan i jakby ten nos cały czas więc myślę że znowu jakieś gluty mu do gardła idą zakripilam wodę morską i nasivin trochę wody wypił i do rana spał jak aniołek z nami
Rano wypił manne ślę nie dawalam mm nos zakropiony i jeszcze śpi zrobię mu inhalacje z nebudose jak się obudzi i zdążę bo na 9 30 wizyta
Oczywiście mam wyrzuty sumienia bo m go nie chciał do łóżeczka a ja mówię że nie bo się nie wysypiam i jakby za pierwszym razem zareagowała to może by jakoś mu się ułożyło a tak się przestraszył płakał a m prawie razem z nim tak to cfaniak a jak tylko szynek coś mu dolega to od razu takie miękkie gacie ja ogarnelam łóżeczko szorowalal dywan a on tulil go cały czas ech
A noi przy ostatniej zmianie szymka pościeli ktoś nie założył podkład i materace został zwymiotowany nie wiem czy ja czy mamą nie pamiętam
-
u nas nocka idealna, pospaliśmy do 9 bez pobudek piotrusiowych
zaczęło lać
dziś jeszcze mąż w domu, jutro mam gin i muszę iść z malym...w piatek może usg połówkowe.Może bo zależy czy mąż bedzie miał odgórnie wolne; jeśli nie to odwołuje, ponieważ w poniedziałek mam u innego prywatne usg (niby z echo serduszka) a w czwartek mj gin zapisze mnie na usg na nfz
skali
patrząc w necie na model wózka to niestety nie pasuje dostawka, zaraz z tel wrzuce zrzut jakie punkty na ramie są potrzebne do montażu
gondole do wózków też czasami kosztują grosze
jeśli większość wózka tania, sprawdzone źródło i sprawdzony ten rok po roku, to może opłaca się gondole dokupić?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d5577976b4b.png
dostawka do snapa ma szansę, ewentualnie z przedłużkąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 09:48