WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Leżę już na łóżku miałam badanie na fotelu i pobrali krew i mocz mam mieć ktg raz dziennie magnez no i te sterydy dziś pietwsy zastrzyk jutro drugi a popołudniu dopiero usg mi zrobi bo jest mój lekarz na dyżurze i powiedział że po obchoddie zrobimy a tymczasem jem śniadanie bo już umieralsm z głodu
-
a ja zaliczyłam wizytę u swojego gin
znów marudził, ze przyszłam z dzieckiem, w ogóle nie był w humorze, mi zależalo szybko załatwić, a udało sie, że jak weszłam do poradni to nikogo w kolejce
wszystko dobrze w badaniu recznym i w osłuchu serduszka, dostałam l4, skierowanie na usg połówkowe na nfz (w srodę) oraz na badania
raczej prywatne usg z jutra przełożę, ponieważ mąż do pracy (a ja go potrzebuje pon-sroda w następnym tyg), w poniedziałek z echo, a w środę na nfz ...
po drodze do domu zaliczyłam kurierów: jeden mnie nie zastał i zostawił awizo, na mieście się rozpoznaliśmy i wydał paczkę; drugiego spotkałam pod blokiem...stwierdziłam, że dwóch paczek i dziecka nie wniosę, zaproponował że paczki wniesie
pierwszy raz rozczarowałam się zamówieniem ze smyka: jedne body z dziura, dokładnie nie zszyte maszynowo (ale ciul z tym-szyć umiem), ale trzypak rampersów powinien składać się z 3 różnych ubranek, a tam 3 sztuki w tym dwie identyczne a jedna z tych dwóch identycznych poplamiona! napisałam juz mailaja nie odpuszczam, za przesyłke nie zapłacę
synek własnie zasnął
nie było mnie minutę w pokoju, znalazłam go siedzacego na parapecie okna !!!
zdjęcia nie będzierozebrałam się
-
nick nieaktualnyAjrin dawaj foto
Kamcia nu nu a już się ucieszyłam że zobaczę brzusio
Czekam/czekamy!
Skali odpoczywaj daj znać.
Piękny brzuszek
Ty chudzinka więc nie dziwię się że nie widać.
Ja właśnie uspilam Roberta.
Wcześniej zpilowalam tipsy bo już tak dorosły że szok.
A że nie mam czasu posiedzieć i zrobić nowych to sciaglam całkowicie.
Mieliśmy iść na dwór ale tak mocno wieje że odpuściłem.
Leku na werke zaczęły działać więc jeszcze bardziej kaszle nawet w nocy
Jak będzie trzeba to zostanie kolejny tydzień w domu.
Wczoraj byliśmy na zajęciach gimnastycznych potem dzieci wykapalam kolacja i spać.
Posmutnialam troszkę bo sąsiadka była na zajęciach ona pracuje w przedszkolu i dostała tel że szukają kogoś na 0,5 etatu
Pyta czy chce
Mówię że chce tylko co ja zrobię z Robertem?!
Brak miejsc w żłobki państwowym w prywatnym to samo a nawet jakby prywatny to mi się nie opłaca.
Fajnie by było mieć taką pracę bo mogłabym wychowawczy ciągnąć i praca moich marzeń za biurkiem
Ale muszę jednak czekać do września
Idę się bawić z córką będziemy puzzle składać
-
Żabka no to lipa skoro praca marzeń
Skali jak tam jedzeniowo szpitalnie daje rade? Coś już wiecej wiadomo?
Kamcia no ja już mam sporo na plusie i większość idzie w brzuch choć uda rece też.
Tadam sorki zdjecie z kibelka z pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 22:11
kamciaelcia, marta258, żabka04, Skali89, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia no mam w planie iść po am am i picie dla Roberta
Co tam jest opowiadaj hahahah
Musisz mi powiedzieć!
Marta pokaż swojego brzuszka:-)
I Antosia plis dawno go nie widzialysmy
Ajrin super wyglądasz.
Ps ile ty jeszcze będziesz pracować?
Może nie będzie tak źle i potem znajdzie się miejsce
U nas dużo przedszkoli, szkół etc.
Mi zależy żeby iść do biura do pracy żeby robić to co lubię, mogę też wrócić do banku tylko problem bo kto zostanie na dwa tygodnie z dziećmi jak ja będę musiała wyjechać na szkolke.
Zobaczymy kiedyś tzn na zimę
Z drugiej strony nawet gdyby się znalazło miejsce w żłobku to też bym się martwią jakby mi nagle Robert zaczął chorować z kim ja go zostawię ani rodzice mi nie pomogą. Koleżanki i nania to już bez sensu bo to już nie zarobek.
-
Miałam już ktg zapis ok skurczu zero tętno ok 140 macica 20 czyli ok dostałam pierwszy zastrzyk kroplowke z magnesem nospe i lutke.
A jedzeniowo tylko zupa na obiad bo tyle przysługuje nowym ochydna ale miałam bułki wiec ok teraz idę w kime bo senna jestem czekam na usg spotkałam moja poloznsa do mnie przyjść wieczorem bo ma dyżurżabka04, kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
żabko
od ponad 2 tyg nie mam naszego mm w Rossmannie , a ono jest teraz po promocji (od dawna po promocji) a półki puste, podobno na magazynach brak
w ogóle mam wrażenie, ze opakowanie zmienione (na plakatach)
a promocje na nie rzadko, jednak bardzo odczuwalna
na 2 opakowaniach oszczedzam 30zł, na 4 60 zł, na 6 90zł, a z aplikacją (czy karta rossnę) jeszcze taniej
więc chodziłoby mi o zakup mleczka
byłoby opłacalne przy 4-6 opakowaniach (przy dwóch juz niekoniecznie z wysyłką)
a cena wysoka, więc misiałabym wczesniej zrobić przelew (na około 190-290 zł)
promocja nby do 8 stycznia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:żabko
od ponad 2 tyg nie mam naszego mm w Rossmannie , a ono jest teraz po promocji (od dawna po promocji) a półki puste, podobno na magazynach brak
w ogóle mam wrażenie, ze opakowanie zmienione (na plakatach)
a promocje na nie rzadko, jednak bardzo odczuwalna
na 2 opakowaniach oszczedzam 30zł, na 4 60 zł, na 6 90zł, a z aplikacją (czy karta rossnę) jeszcze taniej
więc chodziłoby mi o zakup mleczka
byłoby opłacalne przy 4-6 opakowaniach (przy dwóch juz niekoniecznie z wysyłką)
a cena wysoka, więc misiałabym wczesniej zrobić przelew (na około 190-290 zł)
promocja nby do 8 stycznia
Spoko.
To ile ci kupić?
Zobaczę może wyjdę dzisiaj jeszcze a jak nie to jutro.
Poproszę kierownika żeby obdzwonil rosmany na mieście może przekieruja do mojego i wtedy kupię.
Zrobię wszystko co w mojej mocy
Za uśmiech Petera a potem mamuśki i Patryka.
Żartuje.
Nie ma problemu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wizyte u swojego gina na usg 3 trymestru mam 19 stycznia albo wtedy pojde na L4 choć raczej na następnej wizycie czyli 15 lutego wezme L4.
Już ostatnio przebąkiwał o L4 wiec pewnie teraz będzie nalegał a 15 lutego to już nie odpuści.
Troche mi zależy aby cały styczeń przepracować, mam 3 dni urlopu które w styczniu moge wykorzystać inaczej przepadną (czyli za 6 stycznia i dwa dni opieki nad dzieckiem) No i w październiku dostałam podwyżkę więc jak cały styczeń będzie przepracowany to i może będzie wiecej kaski na L4 i później macierzyńskim. O ile dobrze pamiętam, że liczą za ostatnie 3 miesiaceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 14:46
-
nick nieaktualny