WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SKali zobaczymy czy uzbieramy
Bo po remoncie my nadal w czarnej d.
Jeszcze barierek nie mamy zrobionych ale jakoś nam mocno ich nie brakuje. Ale jak M już tak przebąkuje to może uda nam się coś wykombinować. Bardzo bym chciała jeszcze nigdy nie byłam na takim all inclusive a z dwóją dzieci myślę, że to by było mega
Wiec Natka zdradź cene bo też jestem ciekawa ile musimy uzbierać -
Byłam dzisiaj na usg genetycznym, wszystko jest ok, maluszek ma 54 mm, serduszko bije 149, NT 1,40, kość nosowa jest, wszystkie narządy ok, łożysko też ok, a krwiak cały już się wchłonął i nie ma po nim śladu
Teraz czekam na wyniki testu pappa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 13:50
żabka04, AJrin, Dariah, Skali89, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Marta super jeszcze raz Gratulacje
-
Swoją drogą jak ten czas leci! Dopiero co pisałaś o teście
-
nick nieaktualnyMarta piękna dzidzia:-)
Gratuluję!
Nie zapomnij foto Antosia!
Ciotka/ki czeka
Byliśmy na spacerze.
Robert spał.
Umowy nie podpisałem bo zglupialam w niedzielę będę w galerii z rodziną to zajde.
Robert odmówił w domu obiadu czyt sloiczka indyka spr.
Zjadł ode mnie golabka, sernika teraz suchego gofra złapał córki ze stolu.
Wieczorem jak dzieci usna zrobie pierogów bo córka bić nie chce jeść a krzyczy pierogów jej daj.
Zrobię tak na raz no na dwa
Kamcia ja pamiętam o was czekam na mrozy
Kupiłam córce bloki kolorowe, wycinanki. Zeszyty bo po 1zl było.
Będzie do szkoły miała.
Zaczynamy magazynowanie art szkolnych hihi
Ajrin jak mąż mówi to raczej wypali
Fajny taki wypad.
Mnie cena zawsze przerazala i język.
A jak sobie pomyślę z dziećmi jechać bez języka, nie daj Boże będzie potrzebna pomoc lekarza uuuuuuyu ja mam czarne wizję.
Choć koleżanka w tamtym roku polecili do Grecji z niespełna rocznym dzieckiem i jakiś się dało.
Koszt pewnie jakieś 5 tys.tak obstawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 15:30
-
nick nieaktualny
-
Marta strasznie mi ten czas leci za 2 tygodnie mam usg 3 trymestru. Jakoś za szybko serio chciała bym jeszcze mieć z 6 miesiecy co by starszaka do ładu przywołać
Z ciekawości weszłam na biuro TUI przyzwoite wygladajace i majace dobre opinie 3 gwaizdki mozna juz dorwac za łaczną cena 3300 dla 2 dorosłych osób i 2 dzieci (one za free) Więc licze, że w 4 pewnie się coś uda znaleść
Fajnie by było torche to moje marzenie ale nigdy nie jechała bo jakoś miałam ciekawsze i aktywniejsze wyjazdy typu zagle w chorwacji albo snowbord w gorach Francja lub Włochy . Ale z dziecmi to juz wypada nic nie robic -
Kochane,
U nas zabieganie cały czas, od banku i doradcy przez salon sukien itd.
No więc mam mętlik w głowie no jeszcze jedna sukienka mi się spodobała ....
To są obie...
Biala
Kremowa
Obie mi się bardzo podobają....ale ideał to byłby kremowa w kolorze białym..w kremie mi średnio..ale fason mi się chyba bardziej podoba....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:54
AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Na moja minę nie patrzcie bo to już zniesmaczenie brało górę hehe
Ajrin,
Pięknie wyglądasz !!! Ciąża Ci bardzo służy !!
No czas bardzo syzbko leci.. za szybko
Skali,
Wow duża dziewczynka już z Poli !!!
NajwaNiejze ze wszystko dobrzezajmą się Toba w szpitalu
Marta ,
Bardzo dobre wiadomości !!! Najważniejsze ze maluszek zdrowy !
Tak jak mówi Żabka - czekamy na zdjęcie Antosia
Narka,
Cieszę się ze wakacje zarezerwowane ! Teraz czekać do czerwca
Ja wlansie intensywnie szukam, Mazury?? Ale ceny tez powalają jak zaczynam szukać czegoś fajnego z wyżywieniem i basenami itNo ale cóż
Żabka ,
Jak Werka?
Kamcia,
Czekamy na zdjęcie !!
Bardzo się cieszę ze wszystko dobrze po wizycie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Daria mi się podoba bardziej kremowa jak otwieram to nie widać że nie jest biała a w białej mi się wydaje taka hmmm no nie wiem jak to nazwać Ale że ta przelsmans biel lepiej do twojej skóry wygląda
Marta gratki
Ja czekam na naleśniki tato ma mi przynieść
Żabka ni coś werka ostatnio goraczkuje chyba jakiś wirus czy co ?
-
Skali
Współczuję tych kroplówek, bo to ani się ruszyć ani nic, masakra.
Ajrin
To w pracy masz fajnieu nas to jedynie kantyna, ale tam to prędzej się otrujesz niż zjesz
Marta
Super, że takie ładne wyniki! Jaka dzidzia ładna! Płeć już znacie?
Kamcia
Ładnie ci Piotruś śpi, niezaprzeczalnie i ciągle ci tego zazdroszczę.
Dariah
Sukienki śliczne, też miałabym problem z decyzja czy biała czy krem.
Zabko
Biedna Weronikaco to się z nią dzieje? A katar, kaszel ma?
Ja dziś miałam nockę z głowy. Spałam może łącznie ze 2h. Amelka strasznie kaszle i jak kaszle to wymiotuje. Ona nie spala, ja nie spałam. Masakra.
Z optymistycznych opcji to dziś wypisałam urlop i został zaakceptowanywięc jest na co czekać
A Grecję znalazłam w bardzo fajnej cenie, wręcz bardzo tanio się udało.
Hotel 4*, 7dni, all in, łóżeczko w pokoju w cenie, przewóz wózka też, z ubezpieczeniem zdrowotnym, składka na fundusz gwarancyjny i ubezpieczeniem od rezygnacji i miejscami numerowanymi w samolocie wyszło na naszą trójkę niecałe 3700zl. Za Amelke place jedynie za to ubezpieczenie od rezygnacji. Resztę ma za darmo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 16:47
-
Natka,
Ok t faktycznie fajna cena !!!
Mu niestety mamy wyznaczony termin urlopu przez zlobek bo zamykają na 2 tygodnie..23.07-05.08...w pełni sezonu i wysokich cen..
Skali,
No wlansie mi się wydaje w tej kremowej ze się zlewa ze mam a do tego sala j mojego brata tez jest żółto / słoneczna...i tak się boje ze się zleje z tym wszystkim a biała się ładnie odznacza i mnie będzie lepiej widac.
-
A to jest garnitur D, dokładnie tako będzie mieć i mi się wydaje mi się ze biała z tym będzie lepiej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:54
-
Daria obie piekne ale jakos ta biala do mnie bardziej przemawia tzn talia i wykonczenie w tali jest śliczne.
Zdjecia nigdy nie oddaja rzeczywistości więc tak naprawde przespij sie i w ktorej lepiej sie czujesz
Natka no to super cena ja w takiej widzialam 3 gwiazdkowe ale my pewnie jakos w marcu poszukamy cos aby już kupić. Ja sie mega boje ze ktores z dzieci sie pochoruje co jak co bedzie wtedy 2 do ogarniacia a z jezykiem sie nie martwię raczej w takich miekscach angielski to podstawa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 18:03
-
nick nieaktualnyMy już po kolędzie.
Na szczęście chodził młody nie proboszcz.
W tamtym roku był 1min i zwial w tym roku siedział dłużej i nawet pogadal ze mną.
Mąż akurat do pracy wychodził jak co roku mu się upiecze
Dariah mi się podoba biała.
Bardzo ładna sukienka.
Odpowiedni makijaż, fryzura i będziesz piękna mamusia.
Garnitur wow takiego nie widziałam ale bardzo mi się podoba i widzę cie przy nim w białej.
Natka to nie tak źle z tą ceną.
Ja ponad 3 zostawiam nad morzem w pl za nas trójkę.
Współczuję Ci tych nocek.
Kiedy masz urlop?
Na czerwiec wypisalas tak?
Skali biedna ty przez te kroplowki to pewnie kochasz WC.
Kamcia co ty milczysz dziś?
Coś się stało?
Gdzie ty?
Córka ma kaszel i gorączkę.
Oko na razie nie jest zaropiale.
Prawie mam gotowy farsz na pierogi.
Dzieci mi pomogły zmielic ser i ziemniaki co mnie cieszy bo Robert się nie bał.
Coraz bardziej ofwazniejszy się robi.
-
D od razu powiedział ze chce tego typu garnitur a nie taki normalny. We Francji raczej się stosuje takie a nie zwykle i tak tez chciał
No właśnie co fo koloru to będzie biała ale pójdę jeszcze do innego salonu żeby mieć czyste sumienie ze sprawdziłam gdzie indziej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem
Już jestem
Dariah
Kilka razy otwieralam zdjęcia i jak najbardziej kremowa...ale równocześnie sobie pomyślałam że zdjęcie to tylko zdjęcie
I fajny ten twój D.
Haha
Wiem
Więc z czystym sumieniem popatrzylam na faceta
Garnitur super ale do niego biel
Jakoś za szybko dzień mi zlecial a w sumie nic nie zrobiłam
-
Kamcia,
Hehe No fajny fajny ten D hehe
No wlansie...taka jak kremowa ale biała...byłaby zwycięzca !!!
I tak samo panie w salonie mówiły ze to tego garnituru zdecydowanie biała !
Skali,
Wlansie s ciekawości patrzyłam na usg Zosi i w wieku Poli miała 1400g09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡