WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjrin to już wszystko jasne kamcia opisała.
I też na to liczyłam bo ona spec w tych tematach.
Mi gdzieś dzwoniło 12
Skali jak tam?
Pospalas?
Masz tam z kim gadać czy sama na sali jesteś?
Ja wróciłam z rosmana i co widzę?
Córka z gorączka 38,5!!!!!!
Ja pitole co jej jest?!
Zrobiłam jej zupki ogórkowy Robert wybierał mi ogórki kieszonek starte z miski
I sucha bułkę ale nie chce jeść leży plackiem -
Zabko
Normalnie liczą z 12miesiecy ale jeśli w ciągu tych 12miesiecy musi być min 3mies w ciągu w pełni składkowe czyli bez L4 i opieki na dziecko (nie mówię tu o opiece nad dzieckiem zdrowym). -
Mam dwie dziewczyny na sali sala dość spora Ale nie mamy tv na innych są Ale pospalam mam mieć jeszcze usg bo Jeszce mi nie robił
Za to jedzenie to jakiś żart na obiad zupa bo tyle jest dla nowo przyjętych a na kolację zupa mleczna i 4 kromki nie chleba tylko tej bułki co dają w szpitalu i do tego margaryna także dla ciężarnej w sam raz
-
nick nieaktualnySkali to pojadlas!;-(
Żarty zartami ale idzie umrzeć z głodu.
Ktoś może Ci dowiezc jedzenie?
Nie masz tam jakiegoś baru. Sklepiku żeby sobie coś kupić?
Masakra
A z koleżankami fajnie chociaż można buzię otworzyć do kogoś czas szybciej zleci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 19:24
-
Jestem po usg. Waży 1950 co daje tydzień do przodu wszystko ok, łożysko niby ok ze już nie schodzi tak nisko Ale za to szyjka 2,6-2,9 mm a wczoraj było 3,2 ale inny aparat też błąd pomiaru powiedział ze lezymy i zobaczymy Ale zaczynam się bać ze tak szybko nie wyjdę
-
Zabka spokojnie mam z domu jedzenie także luzik
Narazie powiedział że mam leżeć i zobaczymy on ma dyżur w sobotę wiec pewnie zrobi usg będę leżeć co tu innego można robić może się wydłuży
Kamcia chyba poniżej 2,5 zakładają pessar coś mi tak świta
A tymczasem leżę z magnezem i jeszcze trochę to będzie schodzić masakra już chyba z 1,5 h mam
-
Ponoc szew zakladaja ponizej 2.5 wiec pewnie poobserwuja.
Pola już naprawde dorodna
-
Dariah
Co tam u was?
Skali
To z Poli niezla, duza dziewczynka. Trzymam kciuki za was kochane. Dacie rade.
Zabko
Jak coreczka? Mam nadzieje, ze lepiej juz.
Oby tylko Robert nic nie zla p al, no ale pomocnik z niego niezly. Szkol, go szkol. Niech bedzie niezlym facetem dla swej przyszlej zonki. Chociaz ogorkowa ugotuje.
Ajrin
Mam nadzieje, ze dbasz o sibie, o was. Zdjecie piekne, ciaza bardzo ci sluzy. Bardzo ladnie wyglasz.
Marta
Czekamy jeszcze na twoje ciazowe sesje
Mam nadzieje, ze tez wypoczywasz. Oby szybciutko co te pierwsze niedogodnosci ciazowe minely.
U nas dzien ok, poprzednia noc tez calkiem spoko.
Niestety Amelka dzis ze zlobka wrocila z obszczypana pupa i kaszlem. A wiadomo, ze jak u Meli kaszel to sa i wymioty, wiec wieczor pelen atrakcji.
W pracy mam urwanie glowy. W ogole to obliczylam, ze przez ostatnie 3miesiace nie mialam zastepstwa jedynie przez 7dni. Nie licze oczywiscie d n i miedzy swietami czy jak bylam chora i zostalam w domu na tydzien. Reszta to ciagle zastepstwa. Teraz tez, wiec jestem wykonczona praca na dwa etaty w 8godzin.
Ale! Z pozytywow to zarezerwowalismy wakacje! Miala byc Hiszpania albo Malta lub Madera a jest Grecja i Rodos hahawiec juz na poczatku czerwca wybieramy sie na wakacje, juz sie doczekac nie moge
AJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
Skali to fajnie, że z waga przoduje u mnie Afi 9 i lekarz mówi ze ok ale nakazał pić więcej wody. Zobaczymy za kilka dni jak tam u mnie maluszek.
Natka współczuje tyle roboty nie fajnie ale wakacje super. Mój M wczoraj wyszedł z propozycja abyśmy pojechali we wrześniu do Grecji bo Igi będzie miał niecałe 2 latka wiec jeszcze za darmo, wiec mamy plan odłożenia na wakacje i tak się ciesze bo mieliśmy nigdzie nie jechać bo krucho z kasą
A co do pracy to spokojnie pracuje 2 dni z domu obowiążków mi ubywa wręcz nic nowego nie dokładają bo wiedzą , że to za chwile i mnie nie ma. No i dodam, że jeśli mam być szczera to jak juz jestem w pracy to nawet lepiej jem niż w domuI przerw dużo bo co chwila ktoś mnie wyciąga a to na kawe a to do kafeterii abym coś zjadła.
Tak wiec jem tam lepiej i zdrowiej niż w domu bo zawsze kubek owoców świeży sok a na obiad sałatka i zupa warzywna. No i zanim wyjdę jeszcze też coś skubnę wczoraj mix jogurtowy z chia i owocami. No i zdecydowanie wiecej tam pije bo jest saturator swieze ziola i cytryna wiec sobie robie lemoniadyA w domu łapie czesto za kanapke
Kamica u nas cały tydzień Igi jest budzony do żłobka ale to M go budzi ja jakoś serca do budzenia nie mam, choć zawsze zaglądam na ta zaspaną mordke
A dziś miałam straszny sen, że Igi zmarł a do mnie nie docierało, że go nie ma i dopiero jak album ze zdjeciami ogladałam zaczełam ryczeć jak bóbr, że nie ma Igusia!
Masakra! -
A ja sie zwazyłam mam 13 kilo na plusie o zgrozo
-
nick nieaktualnyWitamy się.
My już sprzątam mąż pomaga.
Dzisiaj mamy księdza;-)
Córka w nocy nie miała gorączki mąż jeszcze spr jak przyszedł.
Za to od wieczora oko jej ropieje
Ok 12 wyjdę z nimi na spacer.
Chatę trzeba przewietrzyc i muszę iść do plusa podpisać umowę bo już czas.
Ajrin 13 to nie jest źle.
Sen okropny i dobrze że to sen.
Mi się śniło że przyjęli mnie do pracy i inne dziewczyny wyszedł szef do nas i mówi: dobra mówcie prawdę kto nie może pracować bo go nogi bolą.
Wszystkie spódnice podciagnelysmy patrzę na swoje nogi a one napuchniete jak balony a na tej co mam żylaki te żyły były mega mega wypukłe a potem brat z bratowa mi się śnili.
Skali czyli jest ok uff.
Odpoczywaj dalej.
Kamcia no ładnie śpi Piotruś ma melodie
Natka super ale fajnie ze zaklepaliscie wakacje.
Jeśli to nie problem to ile takie wakacje kosztują i na jak długo, z posiłkami?
Będę wdzięczna za info.
-
My mamy księdza w poniedziałek
No 13 to tyle co wnet z Igim a z nim lacznie 30 kilo było. Teraz na prawdę chciała bym max 20 kilo. No nic trzeba zacząć sie ruszać i jeść wiecej warzyw w domu -
Ja mam 8 jak narazie.
Dziś na ktg też ok chociaż cały czas aparat gubil tętno było trochę ponad 160 jeden skurcz mi się zapisał Ale słaby tak to ok
Ale zjadłam jakiś serek co go nie włożyłam do lodówki i niestety się nie przyjął także laczylam się z wc
Ajrin zazdroszczę wakacji my może w przyszłym roku