WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali oby USG wyszło ok i jednak abyś wyszła do domu i niech Pola poczeka.
Daj znać jak będziesz wiedzieć coś po badaniach jutro rano się stawiasz? -
skali
na pewo będzie dobrze
szpital nie zaszkodzi, a Pola spokojnie poczeka do marca
nie ma innego wyjścia, cioteczka jej tu paluszkiem kiwa
troszke odpoczniesz w szpitali, tzn uczciwie się bedziesz oszczędzała
rozumiem, że łożysko "tylko" nisko ale nie przoduje? i szyjka krótka ale pozamykane? kciuki mocno zaciskamy -
Jutro na 8 rano mam być
Kamcia miałam na przedniej ścianie potem niby się podniosło albo ja źle zrozumiałam jutro się dowiem wszystkiego mam położona znajoma na oddziale to będzie mi raźniej najgorsze szymus ale on nie jest mamowy to chociaż tyle że nie będzie plakac za mb
-
nick nieaktualnySkali o kurcze.
Nie martw się będzie wszystko dobrze
Sterydy wiesz ze dają zapobiegawczo i dobrze że dają.
Ja przy córce mialam.
Daj Nam znać po usg.
Wizyta u dentysty dopiero 15.01 i to wielkim problemem bo wszędzie gdzie dzwoniłam to mówią że przyjmują od 2 lat.
Kazali nic nie dawać uspokajającego, będą na siłę.
Ale nie posłucham i dam ten syrop.
Przecież on buzi nie chce otworzyć do szczoteczki a co dopiero u dentysty.
Tam gdzie córka chodzi to dopiero wizyta na luty więc zapisałam córkę na kontrolę a w sprawie Roberta miała oddzwonić bo chciała się skonsultować z dr ale przyjelaby tylko na konsultacje.
Cisza do tej pory nie oddzwonila
-
Skali
Ciocia natka mówi Poli "niu, niu". Proszę grzecznie siedzieć w brzuszku.
Będzie dobrze kochana, odpoczniesz, zrobią ci USG. Trzymam kciuki za was! &&&& -
Żabka
Twój Robercik już duży chłopak.
Skali
Pola jeszcze poczeka a w szpitalu dobrze się Tobą zajmą i trochę odpoczniesz.
My dzisiaj byliśmy z Antosiem u doktor od rehabilitacji i potwierdziła to co mówiła pediatra że dzieci przy początkach chodzenia stawiają stopy do środka i mamy się tym nie przejmować ponieważ w końcu sam zacznie prosto stawiać stópki. Na wszelki wypadek dała nam skierowanie na masaże i ćwiczenia stópek więc mąż jutro pojedzie i zapisze Antosia. W domu możemy też ćwiczyć, ogólnie polecała aby chodził na boso po nierównościach (są takie specjalne maty) i też trochę w bucikach ale takich wyższych nad kostkę, no i basen też pomaga w prawidłowym rozwoju stópek.
-
Padam a jeszcze jestem nie spakowane bo szusze rzeczy na kaloryferach rano wstane to poprasuje
Musiałam wszystko rozpisać kto kiedy i o której robi niby tyle osób do pomocy no ale zobaczymy
Szymonek to pewnie nie zauważy ze mnie nie ma jemu wystarczy dsc pileczke boję się wręcz ze będzie wolał babcię ode mnie no ale oby nie
Byliśmy dziś na rehabilitacji miał ćwiczenia i masaż niezbyt się mu to podobało Ale będziemy chodzić
Odezwę się jutro jak już będę leżeć na oddziale bo coś czuję że będzie zamieszanie
-
skali
kciuki zaciskam
oby to tylko nastraszenie było...
nie musze pisać,że Piotruś tez bez mamy dał rade przez 7 dni i jakiejś radości po moim powrocie nie było
marta
u nas zawsze na bosopo bałaganie to i leczniczy ten spacer boso
jak ty się czujesz? kiedy prenatalne? -
i historia roku!
mąz poszedł z małym na spacer, weszli do marketu. Tam spotkali Jankę-zone mojego zmarłego ojca...mąż ją ignorował, jak zawsze przecież. A ta nagle woła: M., M. pokaż mi mojego wnusia! mąż ignoruję, a ta dalej swoje-wnusio, wnusio!
i mąz normalnie nie wytrzymał...jaki wnusio, jaka z niej babka, ze nie po to po sadach chodził by jeszcze mieć z nią i z jej rodziną do czynienia, kurwował wściekły, że ma się odczepić, wręcz jeso syna wnukiem ma nie nazywać...jakie szczęście zę mnie z nimi nie było -
Kamcia
No mąż się dobrze zachował. I chyba dobrze że Cię z nim nie było bo pewnie byś się zdenerwowała a to ani Tobie ani dziecku niepotrzebne.
Ja ogólnie czuję się słabo, ciągle mam mdłości, niedobrze mi, apetyt też różnie no i ciągle jestem zmęczona i muszę dużo leżeć, codziennie mam drzemkę bo jestem taka słaba. Oby mi to jak najszybciej przeszło, niedługo koniec pierwszego trymestru więc liczę na poprawę.
Badania prenatalne mam pojutrze w piątek, ogólnie chciałam za tydzień ale wtedy lekarz ma urlop więc wolałam zapisać się teraz niż za 2 tygodnie. Będzie usg genetyczne i test pappa tak jak z Antosiem. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z maluszkiem i że krwiaka już nie mam. Wtedy na spokojnie będziemy mogli powiedzieć o ciąży reszcie rodziny i znajomym no i w pracy złożę wniosek o przerwanie wychowawczego i pójdę na l4.
-
Ja bym chciała córeczkę ale jak będzie drugi synek to też będę się cieszyć.
Ogólnie tą ciążę znoszę kiepsko, bo dolegliwości, bo zagrożenie i krwiak więc po prostu chcę aby dziecko było zdrowe.
Mąż mówi że jak będzie chłopak to przynajmniej będą mieć pokój razem z Antosiem. Chociaż przez pierwsze kilka lat i tak planujemy wspólny pokój dla dzieciaków bez względu na płeć.AJrin lubi tę wiadomość
-
Skali u Ciebie pewnie w kurtce to prawie nie widać daj znać jak tam Ciebie ogarną mam nadizeje, że szybko zrobią wszystkie badania.
-
Zdjecie od Skali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 22:11
kamciaelcia, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ps sliczny brzusio ja to już sloniatko
-
Oj Kamcia bo zaraz wstawie swój i sie zdziwisz