WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle stwierdzam po ostatniej wizycie w pepco że strasznie się popsulo. Bo niby wyprzedaże a i tak drogo. Kiedys za 2zł można bylo coś kupić. I zdecydowanie zmienila się jakość od 2014 roku. Dziś przecież macalam ubranka z pepco i calkiem inna bawelna. Inaczej wyglada po praniu.
-
No wlansie w Pepco zależy jak się trafi. Niektóre są super a niektóre średnie ;/
A nam Zosia zasnęła o 18 na 20 min jak wracaliśmy od przyjaciół...wiec pewnie pójdzie spać klo 23...ehhh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali jak sie skraca to lepiej ze zatrzymaja bedziesz wiedziec jak na początku tygodnia bo jak ponizej 2.5 to pewnie passar. Fajnie że dzień odwiedzin szybciej czas leci.
My dziś u teściów mieli znajomych chcieli wnusiem sie pochwalic
A Igi oczywiscie bunt na drzemke dopiero o 15 zasnal ale ttlko na 40 min. Za to wieczorem padl w 10 min ciekawe jak nocka prosze o kcouki bo to druga noc bez butli.
Postanowiliśmy odstawic butle wczoraj nocka jako tako udalomsie bez butli ale dziś mam obawy. No i dziś pil mm z kubeczka woec dzis ogólnie bez butli wyszło.
-
Dziewczyny
A to nie ma ograniczenia w tygodniach na założenie pessara?
Pytam, bo w pewnym momencie moja szyjka to była 2cm i już mi pessara nie założyli a byłam jeszcze kupę przed terminem.
Jutro spojrzę w kartę ciazy ale tak mi się wydaje. -
Natka
Dlatego pytałam czy na etapie ciąży skali to robią bo właśnie wydawalo mi się że już to wysoka ciąża...jednak ja się na tym nie znam.
Ide spać. Właśnie opracowalam temat z przyrody dla tego z odrabiania-nie wiem czy zobaczymy się w poniedziałek(mam usg) i nie chcę zostawić go na lodzie -
Ja odnośnie pessara to nie wiem do kiedy w piątek jakiś lekarz mnie pytał o to czy mój mi proponował dziś ma też dyżur to może zapytań jakiś są możliwości
Czy tylko my jeszcze mm nie odstawiamy ? Bo ja to się cieszę jak zje rano i na noc nie wiem do kiedy dzieci jedzą mm ?
-
My też pijemy mm na noc. W nocy już nie.
Generalnie, to pijemy mm dwa razy dziennie: rano i wieczorem.
W ciągu dnia np na śniadanie czy kolację też podaje płatki z mlekiem (krowim) czy jogurty na podwieczorek.
Generalnie ostatnio odkryłam, że Amelka uwielbia makrele czy szprotki w pomidorach o zajada się nimi niesamowicie
Od kiedy można dzieciom podawać ryby wędzone? Jeszcze nie dawałam i tak się zastanawiam czy już można czy jeszcze nie.