WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po mega słabej nocce.
Zabka dobrze ze Robert pospał w nocy co do wysypki czy czasem nie alergiczna coś nowego? Jedzenie ciuchy pampek?
Skali nie dziwie Ci się, że ci tęskno jeszcze troche Kochana.
Natka współczuje nocek niestety wiem co to nieprzespane my nadal walczymy o lepsze nocki. Niby człowiek sie przyzwyczaja i jakoś funkcjonuje ale jednak to wykańczające i odczuwam to dopiero jak prześpie nocke jak bym była na kacu.
Marta gratulacje ząbka oby teraz z górki i bezboleśnie. Widze, że każdej z nas po głowie chodzi wspólny pokoik niech nam dzieciaczki ładnie śpią to się uda
Kamcia gratki za USG niech Patryk rośnie zdrów.
A ja zaczęłam dzień od kawy co w ciąży raczej unikam. Ale nocka fatalna do tego do bólu gardła doszedł suchy duszący mnie kaszel, zaraz zrobię sobie syrop z cebuli. W nocy na kaszel brałam supremin bo tak mnie męczyło, że zasnąć nie mogłam.
Do tego M na nocce a Igi miał bardzo słabą noc i nie wiem czemu. Budził sie 5 razy i za każdym razem płacz i krzyki nie było histerii o mleko to było, że coś się dzieje. Puszczał bąki może pasta jajeczna mu ciążyła? Ale już jadł zresztą mało co jej zjadł.
No budził się normalnie co godzinę wręcz i 30 min zajmowało mi uspokajanie przez co wymarzłam czuwając na podłodze i dodatkowo mnie to rozłożyło. Wstał już po 5 i brykał na całego wrócił M go przejął kazałam podać mu mleko bo przecież kurde 5:30 wszyscy spać powinniśmy, wypił ale spać nie chciał więc M z nim siedział ja poszłam spać. Lecz ani gardło ani kaszel nie pozwalały twardo zasnąć za to słyszałam ciągle śmiechy z pokoju wiec się wygłupiali z Tata.
Zostałam dziś w domu będę leżeć cały dzień w łóżku i mam nadzieję szybko przejdzie.
-
Zabko nie mam pojęcia w dziwnym miejscu wygląda na wyspke niz otarcie
Po obchodxid nic nowego jak to stwierdzili pół szyji jest pół nie ma i leżeć
Na domiar złego m jest w delegacji moja mama jest chora katar gardło i do tego Szymek w nocy zwymiotowal mleko także zaraz mnie tu trafi
Teraz siedzi z moim Tata i moja babcia przyjedzie Ale okropnie się boję ze mama ho zarazi a w środę szczepienie jutro na rehabilitację miała z nim iść i nie wiem jak to będzie
-
Hej Kochane !
U nas pierwsza nocka od tygodnia całkiem niezła...bo przez tydzień był dramat...budziła się bardzo często, w zasadzie miałam wrażenie ze co się przekręcała to się budziła....i miała straszne gazy... ale od czego? Jadła w żłobku kapuśniak, potem gołąbki, coś tam z kapusta kwaszona, do tego jajka...może nic za duzy i wszystko wzdymajace?
No nie wiem...
Ah! Wczoraj przylecieli teściowietak wiec ja dziś mam wolne a D jutro
Zosia w domu nie w żłobku coby mogli się nacieszyć
Kamcia,
Gratulacje udanej wizyty ! Pięknie Patryk rośnie
Żabka,
Współczuje nocek ;( biedny Robercik ;(
A co to za wysypka? Nie wiem a może to ta trzydniówka skoro mówisz ze nie ma już temperatury a dziś jessg wysypka??
Natka,
Nie wiem co poradzić na Melkeale strasznie współczuje bo ja przez tydzień teraz miałam taki dramat i już myślałam ze padnę...wiadomo organizm się przyzwyczaja ale zmęczenie się odkłada
A czytałaś o High Need Baby ?
Marta,
Gratuluje kolejnego zęba ! Już wiadomo dlaczego Antoś taki marudny i płaczliwy był ! Bidulek ;(
Skali,
Kurczę sytuacja faktycznie skomplikowanasama zastanawiałbym się czy iść na szczepienie skoro miał kontakt z osoba chora / przeziębiona....
Hmm
Oby się nie zaraził !!
A Ty się trzymaj Kochana !! Już nie długo !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Pytałam kiedyś neurologa o Amelke i jej zachowanie. Mówił, że sugeruje HNB właśnie bo dziecko wygląda na zdrowe i wszystko wskazuje, że to hajnid jest.
Ciężko mi z tym jest, bo ja już wszystkie możliwe pomysły chyba wyczerpałam i nic. -
oj Dariah, Dariah :
0 trza iść na pocztę!! hihi
ja świadomie nie dzwonie w sprawie szczepienia...mini infekcja była, ale byłazostało nam 6w1 plus pneumokoki
noc idealna, spał do 8:30...ale co ja wam będę pisała...dzis sami, a więc tylko jedne korepetycje, może porzadki jakieś porobię? -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Robert właśnie leży mi na nogach chyba coś go bierze bo jest taki nieobecny?
Oby nie zlapalo.
Mąż pojechał na egzamin a ja miałam zrobić faworki ale raczej poczekaja.
No nic obserwujemy Roberta.
Skali bardzo mi przykro i wiem że cię tam trafi w takiej sytuacji.
Prawda jest taka że Rodzice sobie poradza i jak bys była w domu to też by się to zdarzyło.
Wiem matka to matka ale ty masz mus leżeć szkoda ze w domu tak nie da się byłabyś spokojniejsza.
A najgorsze ze ty tam leży i robisz nic nawet oni robią nic więc leżenie takie bez sensu.
Pamiętam to.
Ale myśl o Polusi
Ajrin współczuję.
Zdrówka dla ciebie pij dużo ciepłego, do potraw dodawaj czosnek może puści?
Powiedz w domu jak możesz to zabierz pracę do domu żebyś była z dala od ludzi i zarazkow.
Dariah fajnie ze teście przyjechali troszkę ci lżej będzie:-)
Niech się cieszą wnuczka:-)
Edition: stawiam że za dużo kapusty jak dla takiego małego dziecka.
Tak myślę że jeśli chorobsko u Roberta się nie rozkręci a zostanie ten sporadyczne kaszel to pójdę na tą wizytę do dentysty ale tylko na konsultacje.
Na jakie kolwiek robienie zębów przełoże na inny termin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 10:00
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:oj Dariah, Dariah :
0 trza iść na pocztę!! hihi
ja świadomie nie dzwonie w sprawie szczepienia...mini infekcja była, ale byłazostało nam 6w1 plus pneumokoki
noc idealna, spał do 8:30...ale co ja wam będę pisała...dzis sami, a więc tylko jedne korepetycje, może porzadki jakieś porobię?
Ty siedź z Piotrusia w zabawach czy bajkach a nie porządki ci w głowie -
Kamcia,
Dziękujemy za wielka paczkę !!! Wszystkie ubranka są cudowne !! Piękne !!!
Jeszcze zdecydowana większość za duża ale jak tylko będzie dobre to będzie od razu zdjęcie !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 19:42
kamciaelcia, AJrin, Skali89, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wszystko jest cudowne ❤️❤️Zosieńka to Calineczka wiec musi podrosnąć do większości ale to nic !! Dobrze ze za duże
przynajmniej na pewno założy
O !! Muszę jutro zajrzeć do Pepco i Lidla w takim razie
I dzisiaj byłyśmy u fryzjera z Zosiakamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡