WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
3 tyg miałam robiona czystość wyszła 2/3 miałam jakieś bakterie dał mi gynoxin niby przeszło Ale cały czas brałam luteine o to w szpitalu znowu zaczęło mnie pięć boleć wiec pdstawili i dali nyststyne noi mam bardziej żółta wodnista nie wiem
Ogólnie na ktg nie mam ani jednego skurczu napięcie dziś np 17 przez cały zapis
Jak chodzę to czuję duży nacisk na dolne partie albo jak sikam
Myślę że może jakaś infekcja no bo cały czas leżę a pani ordynator mówi mi ze mniej niż 2,5 wiadomo każdy mierzy inaczej ślę zobaczymy badają crp mocz ja mogę leżeć tylko w domu bo Szymonek w domu jeszcze jutro m jedzie w delegacje na 3 dni tak to chociasz te wieczory i poranki go widzial ech
-
U nas nocka średnia...nie wiem co jest ale od kilku dni bardzo złe spi ...
Ma straszne gazu w nocy, kolki i to ja budzi często ;/
A poza tym moja Calineczka przekroczyła 9 kg - dokładnie ma 9080 gwowo !!!
Skali,
Kurczę to długo do poniedziałku ale....najważniejsze żebyś była pod dobra opieka!! A w szpitalu masz najlepsza opiekę i wszystko pod kontrola !! A to się teraz najbardziej liczyNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia brzuszek spory za to bardzo zgrabny
No i ślicznie wygladasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 15:00
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
No nawet w żłobku mówią Calineczka na nią
dlatego proszę aby co miesiąc mi wysyłali informacje z waga Zosi żebym wiedziała czy przybiera
Kamcia,
Piękny brzuszek !!! Duzy ale jaki kształtnysuper
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U mnie sporo tłuszczyku wiec i pępek dalej wklęsły
Co do imienia to tak dalej Kostek i to już chyba na 100% bo z M już mówimy do brzusia i do Igiego, że braciszek Kostek w brzuszku.
Ba nawet Teściu który był anty Kostek wznosi już toasty za zdrowie Kostkawięc chyba zaakceptował
Skali przykro mi, że masz taką rozłąkę serio musi byc ciężko na dłuższą mete. Z jednej strony życzę aby udało się wyjść z drugiej wiedzą co robią i lepiej że maja Ciebie pod opieką bo skoro leżysz a się skraca to o zgrozo co w domu by było.
Bo nie wierze, że można w domu leżeć plackiem serio
Ja to w ogóle po głowie sobie sama często strzelam bo totalnie nosze ganiam i podrzucam Igusia ostatnio się tak wygłupiałam z nim hopsa hopsa i po chwili coś mnie zakuło w brzuchu Kostek strzelił mamie kopniaka aby się ogarnęła.
A propo brzucha jeszcze w weekend byłiśmy u teściów i byli tam znajomi Igi podszedł do siedzącego dziadka na kanapie podniósł mu koszule i mówi dzidzia ale mieliśmy polewke wszyscy do płaczu sie uśmiałam -
nick nieaktualny
-
Jezu, dziewczyny padam na twarz
zmęczona, sponiewierana głupimi pytaniami klientów. Ech, szkoda gadać.
Kamcia
Brzuszek śliczny! Oj, sliczny!
Skali
Współczuję rozłąki i tego leżenia w szpitalu, ale wiesz. Cel szczytny to i wytrzymasz.
Ajrin
Nie wiem gdzie ty masz ten tłuszczyk. Chyba na grodzie, bo ja na ostatnim zdjęciu nie widziałam go ani grama.
Dariah
Gratuluję wagi! Proszę nam wrzucić tu zdjęcie naszego elfika.
A gazy czasem się zdarzają, może jadła coś w żłobku.
Marta
Prosimy i zdjęcie Antosia. Tak dawno go nie widziałyśmy a pewnie z niego niezły przystojniaczek.
Mam nadzieję, że daje wam pospać w nocy.
Zabka
A jak tam u was? Jak Weronisia?
Lubię oczywiście za 12zabek, ale nie lubię za ten płacz i ból
Biedny RobertoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 21:24
-
nick nieaktualnyWerka pokasluje ale zostaje do końca tyg w domu.
Robert usnal więc i ja idę spać.
O 24 nastawilam budził żeby zmierzyć temperature.
Dobranoc.
Natka odpocznij ludzie potrafią zmęczyc
Oby Amelka dała pospac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 21:43
-
Oj zabko to współczuję moze w nocy odespi bidaczek ze zmeczenia.