WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tylko sir obudzi to jej strzelę fotkę
Wielkiej zmiany nie ma - celem było obcięcie grzywki bo jej wchodziła w oczyale przy okazji obcięła tez trochę końcówki
Ale była super grzeczna i spokojnabyłam bardzo z niej dumna hihi
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My nadal nie mamy czego u Amelki obcinać. Kiepsko jej te włoski rosną.
Mooooze w wakacje uda się jakaś kiteczke-palemke na głowie zrobić ale to wielkie nadzieje jedynie.Skali89 lubi tę wiadomość
-
U nas też nie ma co u Igusia podcinac
Ale sa mity ze po podcieciu lepiej i szybciej niby mocniejsze rosną. Wiec rozważam wizyte u fryzjera ale.bardziej aby oswoić bo jak bedziemy czekac aż urosna to do 18 poczekamy jak z zębami
-
Kamcia,
Zosia się zakochała w kurtce i nie chce jej zdjąćchodzi w niej w domu cały czas
Oczywiście obcięta grzywka cała rozwiana ! I kiecka w gorze widać gacie hehehcóż za klasa !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 08:16
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Śliczna Zosia.
AJrin
Kuruj się i szybko zdrowiej.
Skali
Biedny Szymcio ale mama da radę i oby go nie zaraziła, a Ty jak najwięcej odpoczywaj.
U nas nocka fatalna, mąź 6 razy wstawał do Antosia bo płacz więc myślę że ta czwórka idzie dalej i mimo że czubeczek się przebił to dalej doskwiera Antosiowi. Dzisiaj na noc dostał nurofen, oby spał lepiej.
-
nick nieaktualnyJestem dopiero usypia Roberta.
Byliśmy w galerii spontan
Po drodze Robert nam usnal i dlatego taka pora usypiania a wszystko przez drzemke z rana bo zasnął ładnie o 12 a matka wyrodna robiła faworki chciała odkręcić zakretke od pudełka z cukrem pudrem i odkrecajac ja uderzyła w garnek a ten narobił ambarasu dziecko się obudziło i zasnąć już nie chciał.
Gorączki nie ma pokasluje dalej.
Wysypka zrobił się jeden pas.
Mąż nie wie czy zdał wyniki dopiero 28.01
Aaaaaa
I mąż wspomniał dziś temat wakacji!
Jest nadzieja ze może gdzieś pojedziemy?
Nie wiem zobaczymy musimy powalkowac temat.
Dariah jaka ładna ta wasza calineczka
Marta ja czekam na Antosia.
Ps ile można czekać?
Ciotka /ciotki tu jajko zniosa!!!
-
Witam się i ja.
Po obchodzie nic nowego, liczę ze w poniedziałek zrobią mi kontrolę. Już jestem po kroplowce i czekam na ktg tyle rozrywki.
Dziś może m wróci z delegacji Ale nie wiadomo
Wczoraj ponoć Szymek nie chciał spać wieczorem z moją kuzynka mama chora to nie zbliża się chyba już czuję że ani mamy ani taty
Zabka a może ta wysypka to od trzydniowki ?
Natka współczuję tych nocek nie mam pomysłu czemu Mela tak się budzi wiem że to nie pocieszenie Ale chyba niektóre dzieci tak mają
Daria śliczna Zosia może będzie modelką ?
-
Witajcie po bardzo dobrej nocce ! Wreszcie
jedna pobudka o 5 i poszła spać znów
Skali,
Ja jej dam być modelka !!! Nie ma takiej opcjihhehe
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze j żeby Cię wypuścili w poniedziałek
Żabka,
No wlansie ja tez bym stawiała na trzydniowe...a byliście u lekarza ?
Kamcia,
Piotruś nasz śpioch !! Zazdroszcze pozytywnie nocek !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
śpioch może to on nie jest
zasypia jak mama-potrzebuje ciszy, spokoju, ale i czasu...troszke to trwa (tata natomiast tylko przykłada głowę do poduszki i zasypia)
spi całą noc, ile sie da-jak tata (mama natomist ma mniejsze potrzeby snu)
ale z tego powodu jestem na 95% przekonana, że urządam dla Patryczka drugi pokój
szkoda mi Piotrusia -
nick nieaktualnyNie nie byliśmy bo takich wysypek czy trzydniowke się nie leczy.
Poprosiłam sąsiadka wczoraj o konsultacje z ciotka pediatra.
Mam kupić syrop z sosny dla małego albo z cebuli zrobić.
Zbieram powoli ekipę na zakupy.
Czas się wydłuża bo jest mrzawka.
Idziemy do Rossmanna na promocję 2+2
Nakupuje dla Roberta.
Kupowalyscie z tej promocji?
Jakie są zasady?
Robert na śniadanie zjadł banana
Dalej brak apetytu.
Dariah super ze się wyspalas
Kamcia a jednak.
Pochwal się pomysłem:-)
Skali fajnie by było jakby cie puścili w poniedziałek już do domku.
-
nick nieaktualny
-
zabko
kupiłam z hippa 4 słoiczki w tej promocji
ale nie sprawdzałam w regulaminie, czy to jednorazowa promocja (jak ta poprzednia)
a pomysł to nie jest jakis konkretny
maly pokoik w sumie jest wyremontowany, w kolorach: szary + seledyn
w takich pozostanie, nawet jeśli zdecydujemy sie go odmalować
jest naprawdę malutki, a wiec za duzo tam rzeczy nie ma, wszystko usune: regał z książkami(ksiazki do piwicy), biurko z krzesłem (laptop i tak w salonie), mały rozkładany fotel-jest jeszcze po poprzednich właścicielach, jest stary, brzydki-na śmieci
i tak pokoik jest juz pusty
wstawie Piotrusia łózeczko, kupie jakąś komodę (bo większość rzeczy i tak będzie u Piotrusia) i jużpodwójny karnisz, dodatkowe rolety na okno oraz nowy zyrandol i firanka (bo teraz nawet nie ma
pokój gotowy
u Piotrusia wersalka narazie zostanie, zamiast łózeczka to nowe łózko, ewentualnie łózeczko turystyczne, odmalować i juz
z czasem-jak wszyscy bedziemy gotowi na ich wspólne spanie- wersalkę wyniesiemy do małego pokoiku, a na jej miejsce łózeczko z PatryczkiemDariah lubi tę wiadomość