WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie jeśli dziś się nie pojawię bo Robert daje popalić.
    Wczoraj oboje córka do południa dała czadu potem Robert ale nic dziwnego bo spał godzinę byliśmy na dworze weszłam do sklepu i go hałas obudził.
    Potem się "tlumaczylam " sąsiadce dlaczego werka do mnie krzyczała a ja do niej za nim wyszliśmy chyba słyszał nas cały blok!
    Ale to długa historia w skrócie werka nie chce chodzić na dwór woli siedzieć w domu i wychodzi awantura z resztą jak ma gdzieś iść to zawsze jest awantura.
    Potem na ulicy zrobiła stopkę wpadła w histerie bo kolega z przedszkola Mateusz kocha wszystkie dziewczyny a jej nie.
    Wiecie ręce cycki mi opadły a kolana się ugiely miałam dosyć.
    Ale przynajmniej znam powód boli jej brzucha sama się przyznaje ze się przejmuje.
    Ja wiem ze to jej poważne problemy.
    Pogadałem z córką ale po jakimś czasie miałam już dosyć bo ona rzuciła tekst: no wiem po co mi to gadasz?! Ona wszystko wie etc.
    Wieczorem modlilam się żeby oboje już usneli.
    Robert o 21:04 padł a córka niestety nie.
    Mąż nalal mi wody do wanny mówię polecę sobie a gdzie tam Robert co chwila się budził z płaczem albo kaszel go wybudzal.
    Nocka nie należała do tych super.

Teraz też nie lepiej wstał i marudzi strasznie.

Prosimy o kciuki na poniedziałek wizyta u dentysty.

Jutro też mogę się nie zjawić bo mąż chce jechać na wycieczkę.
    Pyta czy mam jakiś pomysł gdzie chce jechać a szczerze byle gdzie aby odpocząć psychicznie bo od wczoraj mam dosyć.

No to tyle u mnie.
    Jak tak dalej pójdzie to chyba wreszcie się napije kawy bo korcie mnie od trzech dni a nie pije już 6 mcy.
    Tyle chociaż przyjemności.

Skali mam nadzieję że tatuś dojechał i tuli szymka?
    Fajnie ze do przodu idzie z tą robota.
    Oby jak najszybciej i się wprowadzać na swoje.

Dariah super mazury!
    Nigdy nie byłam na mazurach.

Wczoraj koleżanka wstawiła zdjęcia z wakacji są w Portugalii jakie piękne widoki, jak tam ciepło hmmmmmmm
    Spr oczywiście hotel hihi i w styczniu za 2+2 że śniadaniem wyszło 4770zł za 7 nocy.
    Ale pięknie z pokoju widać ocean.
    Rozmazylam się wczoraj.
    Co ja bym dała żeby tam być :-)

Aaaaa
    I wczoraj z Robertem ćwiczyłam chodzenie.
    Postawiłem go przy meblach i odeszlam na początku się cieszył a potem to już nudy.
    Ale potrafi zrobić dwa kroczki do mamy:-)

Jak będę miała chwilę to zajrzę ale nie obiecuję.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie nocka super bo M wstawal do Igusia ale tylko kolo 4 na smoczka i pozniej po 6 chwile pomarudzil przed 7 już wstal ale bawil sie sam w pokoju do 7:30.

Zabko na sam opis sie rozmarzylam ;)
    To już naprawdę sporo bez kawy dajesz radę. Ja tam jedna nawet dwie i musze wypić choć w pierwszym trymestrze nie pilam.

A ja zaleglam pod kocem opierdzielilam M bo sie rozsiadl na kanapie a ja sprzątam i dzieckiem sie zajmuje. Dostal po.glowie ze nie doac ze ja w ciąży i chora to kurde i dziecko i porzadek ogarniam a jasnie pan sobie na kanapie siedzi i palcem nie kiwnie. Juz mu wczoraj powoedzialam ze w ogólne nie dba o ciezarna zone i dziś mu to udowodnilam ze ma gdzieś.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko
    Współczuję ci wczorajszych akcji :( oby dziś dzieci miały więcej empatii. Współczuję nocki.

Ja dziś cały dzień zabiegana, boli mnie gardło do tego :(
    Jutro też będę milczeć bo jedziemy do rodzinki na Śląsk :)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nuda popołudniu ktoś przyjdzie w odwiedziny bo już od 3 dni nikogo nie bylo no tylko Tata na chwilę przynieść mi rzeczy są tak pochlonieci szymkiem że brak im czasu
    M.dziś na budowie przyjedzie wieczorem może z pizza ? Mniam mniam

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my mamy rekord drzemki :) całe 30 min o.O
    mam już też na 99% zaplanowany pokoik Patrycka, tzn juz konkretnie wiem, co kupimy...tylko kasy brak hahaha

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali to oby M wpadł z oizza chwila.dla was jeny jaki słaby okres aby leżeć współczuję pewnie Ciebie nosi dom dziecko n nic oby szybko i wszystko było ok.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zazdroszcze
    ja wyleazałam tydzień...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłabym pizze hmmm
    Skali mam nadzieję że mąż dotarł z pizza i zjadłas z Polusia z apetytem? :-)

Robert kaszle sporadycznie ale jak kaszle to aż go cofa.
    Hmmm
    Przespal się 12-14 zjadłam na spokojnie obiad.
    Zrobiłam z dziećmi ciasto mam nadzieję że wyszło.
    Siedzimy i bajki oglądamy.
    Wcześniej chciałam założyć kapcie Robertowi co by po mieszkaniu smigal a gdzie tam krzyk złość co ty matka mi robisz hahahah
    Lata boso :-)

Zrobiłam trzy prania może pomoże Robertowi na ten kaszel tak wilgotne powietrze.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też sporadyczne kaszlniecia ale w razie w znów inhaluje. Więc mamy dyskotekę :) dziś w ogóle cały dzień lecą piosenki Piotrusia :) mimo tak krótkiej drzemki jest grzeczny

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja tez nigdy nie byłam na Mazurach a chciałam jakaś mała wioskę a nie Mikołajki itp bo tam są tłumy a my z miasta uciekamy na wakacje ;) wiec nie po to aby w tłumach spacerować ;)

Kupialm sukienkę !!!

Zakochalam się ! Troszeczkę trzeba pozmieniać i podszywać w niektórych miejscach ale leży super i na żywo jest na prawdę efektowna i taka Wow !! ;) jak to tata powiedział : jak milion dolarów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 22:23

kamciaelcia, żabka04, Skali89, Natka-matka wariatka :), AJrin, marta258 lubią tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha
    Najpierw obejrzalam a potem przeczytalam :) już miałam pytać czy to jakaś inna niż dotychczas? Ładna. Ale i ty zgrabna ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pierw obejrzałam potem doczytałem hahaha
    Dariah najważniejsze że wybrałaś że to ta, i wyglądasz bosko!
    A to że trzeba przyciąć, doszysc etc to tak pewnie w każdej jest.
    :-)
    Super!

Kamcia u nas cały dzień bajki lecą także ten.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 18:08

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria piękna !!!!! Super wygladas fason bardzo ładnie podkreśla twoja sylwestke i jest taka subtelna pięknie :) a jeszcze wlosy makijazz planujesz soczewki czy okulary ?

Ja właśnie czekam na m pizza zamówiona ma odebrać i przyjechacc cały dzień na budowie był

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    Piękna sukienka!! A jaką ty zgrabna! Wow!

Skali
    Oj zazdroszczę tej pizzy. Też bym z chęcią spalaszowala ale nie, nie dam się. Już i tak gruba jestem a wakacje przede mną ;)

Kamcia
    U nas na codzien dyskoteka :) głównie muzyki słuchamy albo TVN24, :) także ten ;)

Zabka
    Jak tam nastroje dzieci przed wieczornym snem?

Ja leżę właśnie w wannie i tak leżę i nie robię nic. Drzwi zamknęłam tak, że Mela nie wejdzie i tato się z nią bawi :) w takich momentach czuję się okropnie jako matka i jednocześnie kocham te momenty. Ech... Ale trzeba czasem coś dla siebie zrobić i chociaż wymoczyć tyłek ;)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka
    piosenki dla dzieci sa codziennie :) bez nich jedzenia nie ma :) dzięki nim Piotruś ostatnio całe usg przesiedział w ciszy
    ale przy inhalatorze toż to była dyskoteka co najmniej w nagłośnieniu :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nakarmilam Roberta w między czasie mąż wrócił z pracy córce kazała sobie zrobić kanapkę bo chciała żeby matka poszła jej zrobić.
    Jak stałam w kuchni i pytałam to niebyla głodna!
    W Roberta wcisnelam serdelka drobiowego i kromke chleba z serkiem ulubionym i ketchup obowiązkowo.
    Odziwo zjadł wszystko! :-)
    Co mnie cieszy.
    Dałam też paracetamol bo cała pięść pchać do buzi i jeczal szkoda mi go tylko co trójki by szły? Skoro czwórki na zewnątrz ma?
    Mąż usiadł do jedzenia a ja się ubrałam i wyszłam.
    Poszłam się przejść fajnie tak mroźno jest.
    Słyszałam jak Robert się rozplakal miałam wrócić ale sory ja też potrzebuję swoje 5 min mieć.

Także natka ty tam plywaj hihi

U nas nie ma opcji jedzenia bez tv i to od kiedy mu wlozylam łyżeczkę z jedzeniem czyli od dawna :-)

Próbuje mężowi wybić wyjazd na wycieczkę bo on chce w góry w śnieg a Robert kaszle więc niechce chłopaka żeby bardziej rozłożyło.
    Namawiam go ze pojedziemy po chlebek świeży tam gdzie ostatnio (bochenek chleba zjedliśmy na kolacje wszyscy) i pojedziemy tam i tam coś nosem rusza ale....... Zobaczymy.
    Z chęcią bym puściła Roberta w śnieg zobaczyć jaka reakcja i wogole wypad ale Robert jest ważniejszy.

• Dariah Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny ;) No właśnie na zdjęciu nie widać śle na prawdę podkreśla bardzo figurę, jest lekka No i taka roche glamour - na żywo bo na zdjęciu nie ma efekt wcale ta sukienka.

Włosy będą śpiete - w poniedziałek mam dzwonić żeby się umówić i tak damo nań makijaż.
    A coś o okularów nie wiem...równie dobrze mogę nie mieć okularów - bo ja nie mam wielkiej wady.
    Muszę pomyśleć ;)
    28.03 mam pierwsza przymiarkę wiec muszę do tego czasu kupić buty ;)

Cieszę się bardzo bo tamte dwie co ostatnio to mi się podobały bardzo ale...hmmm nie zakochałam się a w tej jak wyszłam to tata aż usiadł heheh ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tv prawie nigdy nie jest włączony. A już wigilie do jedzenia. Zosieńka je w krzesełku w kuchni.
    Ale bardzo lubi muzykę - bardzo często włączmy muzykę lub ona sama włącza - ma takie pianinko gdzie każdy klawisz ma inna muzykę i tańczy przy tym ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah cudowna chwilą i widok miny taty <3
    Piękne przeżycia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chyba dziś stoczymy wojnę z sąsiadem nad nami.
    Kiedyś nam popiół na balkon trzepal z kolegami mąż zwrócil uwagę.
    Potem wózek zniszczył trawa pamiętacie?
    Od 1,5 tyg mieszka sam bo rodzice się jego wyprowadzili.
    I od tamtej pory w dzień w dzień albo impreza do rana albo gra tak głośno jego tv że my słyszymy do 3 nad ranem
    Dziś np o 5 rano odkurzal a ktoś wynosił butelki bo się tlukli.
    Mąż już był do dwa razy u niego ale nie otworzył drzwi albo spał albo go niebylo.
    Właśnie jest sobota i słyszymy jak się szykują do imprezy.
    Ja nie wiem czy nam już to przeszkadza czy my się starzeje czy faktycznie ten typ ma nie pokolei w głowie i nie ma szacunku do sąsiadów etc?
    Zostawiłam popiół na balkonie bo przed wczoraj nasyfili powiedziałam że go zaproszę żeby posprzatal bo gada się jak do tluka.
    A jak kolegów ma idiotow to niech kartkę naklei na szybę że mają petycję trzepac do kubka czy gdzieś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 20:12

‹‹ 3912 3913 3914 3915 3916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ