WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah sliczna sukienka i talia jak marzenie
Wygladasz cudnie.
Jesli moge podpowiedziec na ślub wsrto bez okularow bo pieknie zrobia makijaz pewnie z sztucznymi rzesami i to cudnie na zdjeciach wychodzi a okulary niestety pomiejszaja oczy.
Zabka wspolczuje sąsiadów ale powoem ze odkrylam niedawno ze.my za fajnych tez nie mamy M mi opowiadal o nich ale do tej pory ich nie slyszalam a 2 dni temu jak usypiaalam Igusia to awantura na maksa jeny oni sie poprostu darli. Kiedys ponoć byla to codziennosc ze matka na dzieciaki non stop sie darla teraz maja po 18 19 lat to już tak nie ma.
Tesciowie zabrali dzis Igusia na pol dnia wiec ja lezalam pod kocem i sie lenilam z herbata.
A dziecko wrocilo tak wyglodniale ze zjadl 2 kromki chleba smazonego w jajku! I dopil 210 ml mm tego dawno nie bylo on ledwo 120 wypija. No i jeszcze bryka ale zaraz kapietl i spanie. -
Piotruś zasnął, ale był moment , że go coś (99% zęby!) bolało i dałam nurofen...nie chciałam przeciwbólowych, bo chciałam wiedzieć, czy pojawi się goraczka do tego pokaslywania
ale było mi go szkoda
i tak dal super rade po tak krótkiej drzemce
jednak mama tak nie zmęczy jak tata
i boli mnie prawa pachwina, pewnie wiezadło, ale to efekt usypiania tzn siedzenia w stronę łózeczka -
Ajrin,
Masz racje ! Wcale nie pomyślałam o makijażu ze okulary po pierwsze go zakryją a po drugie zmniejszają oczy
Dzięki !!
No i słabo z sąsiadamia Wy macie dużo sąsiadów? W sensie macie bliźniaka czy szeregowke?
Żabka,
Powiem Ci ze ja nawet w czasie studiów (czyli młoda hehe) nie znosiłam sąsiadów którzy robią imprezy w ciągu tygodnia lub co weekend ! Sama nigdy tak nie robiłam i jak raz od wielkiego dzwonu zdarzyło mi się zrobić imprezę w ciągu tygodnia to zawsz szlam do sąsiadów j uprzedzałem o tym.
A wiem ze teraz gdybym miała sąsiadów co często robią imprezy to bym nie wytrzymała...wiec współczuje bardzo ;( mam nadzieje ze się uspokoją ;(
Kamcia,
Mam nadzieje ze przeciwbólowe pomogą
A Ty się Kochana oszczędzaj !
AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My mamy szeregowca ale z jednej strony tak naprawdę mamy sąsiadów drugich nie slychac bo jest to dom jednorodzinny z dobudowa garażowa i nasz budynek styka sie z garażem wiec nic nie słychać. Niestety tych jednych jak widac czasem slychac ale oni serio sie darli krzyczeli na siebie! Rozmów nie słychać i na codzień raczej też nic.
Igi.jeszcze bryka jezdzi na rowerku oj padnie dziś i oby pospał do rana jak najdłużej. -
No i u nas niestety straszny kaszel dziś boje sie ze Igi zlapal odemnie
Oby nie inhalujemy go syrop na kaszel dostaje zobaczymy. -
Aaa rozumiem
No faktyczne słabo jak się tak darli...ostatnio mój brat tez miał taka sytuacje ze jego sąsiedzi się mega darli i do tego z niecenzuralnymi słowami...
Ehhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyJa usypiam Roberta.
Rybka poszła spać Robert zaczął ziewać do rybki więc go do łóżka zapakowalam.
Zasypia i dobrze.
Ja dałam paracetamol więc działa bo jest spokojniejszy.
Ajrin ja byłam pewna ze wy macie domek jednorodzinny nie szeregowke.
Z jednej strony dobrze i to z drugiej źle.
Dobrze ze tych krzyczacych nie macie na przeciwko czy za ścianą bo na łeb szło by dostać z drugiej strony co komu do tego nie?
Dariah no ja też zawsze szłam do sąsiadów i mówiłam że będzie impreza hahahha to była jedna jedyna moja osiemnastkę
Ja jestem tego zdania że kultury trochę trzeba mieć.
Niby ma 26 lat więc jakiś rozum posiada.
Narazie jest cicho czyt znosnie
Robertowi włączyłem nawilżacz powietrza w pokoju małym oby grzecznie spał bo mąż wyciągnął winko i mówi że będzie horror leciał więc ja sie pisze na seans filmowy
Kamcia fajnie ze szybko zasnął ty odpoczywaj kochana.
-
nick nieaktualny
-
Kamcia podaje 2x flawamed do 17 a przed snem petit drill.
My mamy wieczny katar i kaszel zaczynam podejrzewac ze to od alergii bo już nie wiem od czego. No do tego wieczne kupy po 5 dziennie nawet i sucha skóra. Mielismy wizyte na 21 stycznia dzwonili ze.alergolog nie ma i dopiero 12 lutegomoze po winnam mm odstawic chocoaz on już doataje raz dziennie max 2 razy po 120ml mm.
-
No i my mamy szeregowiec i niestety jedna ścianą wlasnie z tymi sasiadami dzielimy. No nic imprez nie robia mieszkamy od wrzesnia a pierwszy raz byla awantura oby ostatnia
-
dzieki
petit drill to sama mam w pogotowiu
narazie 2x słyszałam jak kaszlnął ale ładnie spi, troszke ma niską temp, ale to nie problem ( 36,0 nie pobije naszego rekordu 34 z hakiem)
kataru nigdy nie mieliśmy
ale alergicznie to on lubi wystepować, niby rózne infekcje a potem astma z alergii
lepiej szukać -
Dariah
Piękna sukienka, najważniejsze że wybrana wymarzona.
AJrin
Biedny Twój Iguś, oby szybko mu przeszło i leki pomogły.
U nas w nocy cały czas pobudki przez zęba, w ciągu dnia Antoś też trochę marudzi chociaź dzisiaj był nawet grzeczny. Tylko z drzemki wybudził się z ogromnym płaczem i nie dało się go uspokoić. Jedzenie cały czas przy zabawianiu bo inaczej chyba nic by nie jadł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 22:08
-
Ajrin,
Kozę faktycznie jakaś alergia? Aczkolwiek ostatnio nam powiedziała pani laryngolog ze alergie na pyłki, kurz itd (bo te objawiają się katarem, łzawieniem itd) są niezwykle rzadkie u tak małych dzieci....
A powiedz Igi ma taki katar wodnisty czy zielony?
Bo może katar a co za tym idzie kaszle nie ma nic wspólnego z kupami...bo kupy może aktywnie kogą być objawem nietolerancji jakiejś...pewnie na białka mleka krowiego skoro Igi jest na diecie bezmlecznej (jeśli dobrze pamietam)..? A jakie ma mm? Nurtramigen cY normalne?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Witamy się po średniej nocy.
Nie było koszmarnie, ale też nie było pięknie. Kilka pobudek, głównie po to by przytulić, poglaskac lub włożyć smoka.
Zaraz zjemy śniadanie, ubieramy się i wyjeżdżamy.
Mnie boli gardło, mam katarbrrr... Jak ja nie lubię być przeziębiona
-
też już nie śpię, właśnie zasiadłam z kawą
noc ogólnie dobra, mały troszkę sie wiercił do północy, o 2:30 (budzik) sprawdziłam temp ręką i było super, słyszałam dwa razy kaszlniecie właśnie zanim się położyłam spać, w nocy cisza (albo przynajmniej nic, co by mnie obudziło), po 7 więcej sie pokrecił wiec i pokaszlał, śpi jeszcze...gorzej nie jest, lepiej tez nie...skoro mnie obudził po 7 to w necie poczytałam co mozna dawać maluszkom i mąz zajedzie do apteki w drodze do domu po coś wykrztuśnego oraz do smarowania (nie ma kataru więc raczej na kaszel)-pewnie flavamed i depulol
3 kaszlnięcia to niewiele na noc, ale zniszczę to w zarodku hihi -
Kamcia jest maść pumo vap bebe on jest rozgrzewający fajny na noc podobnie jak depulol tylko już,mocniejszy bo depulol dla maluszków
Ja już pod kroplowka dziś pospalam dłużej bo zawsze o 7 wstaje i się ogarniam przed kroplowka ale dziś mam lenia
Dziewczyny udanych wycieczekkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dariah mleko alergolog kazala zostawic normalne ale to bylo przed testami gdzie wyszla alergia na mleko krowie. Katar wlasnie jest rozny do tego ma doagnozowane infekcje w poniedzialek mial stan zapalny nieropny ucha poprzednio gardla. Wiec dzis katar mega wodnisty i kaszel na maksa
Ale nocka bez żadnej pobudki dwa razy slyszalam jak kaszle w nocy. Pozniej najczesciej katar robi sie zielonkawy gestnieje i zanika na kilka dni po czym znowu to samo.
Mowia ze w zlobku katar to standard ale ze az tak?
Idziemy na śniadanko dziś nalesniki. -
dzięki skali
bo najczęściej te smarowiidła mają tez pomóc w katarze a my przecież tego nie mamy
tak samo flavamed ma "zamienniki" wykrztuśne
jest jeszcze ten z porostu łagodzacy jakby petit droll
no i te krople o których żabka pisa
a muszę zrobić liste bo wiecie-facet sam w aptece