WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia super wieści
piekne zdjęcie
Wydaje mi sie po fotce inny niż starszy brat? Jak twoje odczucia?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
jako malusi to raczej inny
ale mały nosek jest
jednak Piotrek strasznie sie zmieniał, oj, bardzo sie zmieniał
kupiłam przescieradło 140x70 i za małe!!!
jakim cudem?
zamówione beda w poniedziałek i chciałam na dzis...ciekawe czy te zamówione też małe???
założyłam naszete dwumetrowe
-
Ja tez wlansie położyłam Zosię
w dokładnie Zośka dała mi znać ze czas do łóżka ! Wiec matka posłusznie poszła ja położyć spać
Byliśmy dzisiaj na zakupach, kupialm sobie dwie pary spodnii dla Zosi dwie bluzki i body
Jutro basenwreszcie ! Bo już chyba z miesiąc niebyła..No może 3 tyg..ale dawno!
A! I dzisiaj kaszkę rano i zupo-obiad Zośka zjadła sama - łyżeczka ! bez specjalnych strat na ubraniu, w zasadzie ubranie niemalże czyste !!taka dumna jestem ❤️❤️❤️
kamciaelcia, żabka04, AJrin, Skali89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia,
Piękny Patrys !!! Siper zdjęcie !!
No j jak równo dzie jak Piotruś ! Bo podejrzałam u Ciebie w stopce wagę Piotrusia w tym samym wiekukopia heheh
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyNie my się właśnie usypiamy.
Ciężko idzie bo wstaje co chwila.
Dał radę do tej pory więc liczę że szybko zaśnie bo ja idę do wanny się męczyć.
Zamierzam robić nic.
Natka to raczej ciśnienie mnie od dwóch dni tak glowa boli:-(
Dariah brawo dla Zosi super!
-
Dariah brawo dla Zosi u nas je jeszcze ze stratami ale on czasem tak lapczywie je ze szok.
Losie my nadal tylko 4 zeby i gorne jeszcze nie wyszły całe sa jakies 3/4
Tyle przed nami kurcze w szoku jestem ze tak pomału wychodzą. -
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Dariah brawo dla Zosi u nas je jeszcze ze stratami ale on czasem tak lapczywie je ze szok.
Losie my nadal tylko 4 zeby i gorne jeszcze nie wyszły całe sa jakies 3/4
Tyle przed nami kurcze w szoku jestem ze tak pomału wychodzą.
na zdrowie zabkom wyjdzie -
padam...a czekam na pomiar cukru...
dzis test nowego łóżeczka...10 cm tu więcej, 20 cm tam więcej...a PIotrek może w poprzek spaći materac wyższy, miększy...kołdre na pewno zgubi, oby nie zmarzł
Dariah
ty to spostrzegawczazastanawiałam sie, ile Piotrus ważył, zapomniałam o suwaczku hihi
-
Kamcia,
Pamietam ze miałaś wgi Piotrusia po każdej wizycie w suwaczkuwiec sprawdziłam hihi
Ja akurat do twarzy mam zerowa pamiętać ale to zerowa !!!! Wiec nie jestem w stanie porównać czy Patrys podobny do Piteraale za to liczby do mnie bardziej przemawiają hehe
Ajrin,
U nas ząbków całe 12brakuje 3 i 5
a te 4 jakie wielkie są !!! W tej małej buzi
Nie martw się, wyjdą ząbkiwszystko w swoim czasie i we własnym tempie
Żabka,
Niech spokojnie spi Robercik tej nocy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
I dzięki temu ze Zosia je sama to łatwiej ja utrzymać przy stole bo sie nie nudzi tylko zajmuje się swoim talerzem
Ale zdecydowanie je lepiej jej idzie jak je naszymi normalnymi łyżeczkami niż plastikowa bo plastikowa gruba i ciężej nałożyć jedzonko na nią09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Zosia w żłobku się nauczyła bo tam im pozwalają samemu jeść. Wcześniej nie wykazywała chęci, a teraz bardzo.
Wiec jej pozwalam bo widzę ze ładnie jej idzie - przyznam szczerze ze nie miałabym cierpliwości na jedzenie zupy przez godzinę z czego 3/4 mialoby być na bluzie...taka wyrodna matka ze mnie
Ale ładnie jej idzie i się zajmuje sobą i my wyedyvtez spokojnie możemy zjeśći ona zadowolona i my
a i posiłek zjedzony
Chcia znak bardzo głodna to woli żeby ja karmić - szybciej idzie heheh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Super zdjęcie Patryka, taka mała słodka buźka.
Skali
Jak ubranek macie tak dużo to nie ma co kupować więcej. Po Szymku pewnie i tak bardziej uniwersalne więc dla Poli też będą akuratne.
Ja po Antosiu też mam sporo ubranek i większość w uniwersalnych kolorach więc nawet jak maluch będzie dziewczynką to i tak te ubranka będą dobre.
Dzisiaj tak objadłam się pizzą że nie miałam siły zjeść kolacji, ale za to w domu musiałam wypić 2 kubki herbaty bo tak mi się pić chciało. Teraz zjem tylko banana i idę spać.
A Antoś bardzo grzeczny w lokalu, nic się nie bał, bawił się w kąciku zabawkowym, zjadł trochę brzegów pizzy i widać że mu smakowało. Od koleżanki z narzeczonym dostaliśmy zaproszenie na ślub i wesele, które wypadają półtora miesiąca przed moim porodem. Ogólnie chcemy iść ale całkowicie nie mam pojęcia jak się będę wtedy czuła i czy dam radę tyle godzin na sali. Mamy odpowiedzieć do końca marca więc jeszcze trochę czasu jest do namysłu.
-
mi się poprzestawiała godzina wstawania
mąz własnie pojechał na służbe
a malutki spi jak zabityani jednej nocnej interwencji, były dwa momenty, ze więcej sie coś ruszał, układsł czy coś, ale sam dał rade
ciekawe, czy tak dobrze spi dzieki nowemu łózeczkowi, czy przez wyczerpujący dzień i dwie drzemki po 5 minut
dzis też mam w domu odrabianie lekcji-po tygo dniu choroby ten młody potrzebuje coś zrobić na jutro
-
nick nieaktualnyU nas nocka idealna.
Za to pobudka z zatkanym nosem, katar wodnisty i tam 37,5
Chciałam spać dalej ale Robert już nie.
Marta super ze wypad udany i pojadlas.
Hmmm pizza też bym zjadła ale mi nie wolno odstawilam dietę na jelita i widzę jak brzuch mi rośnie
A pizza na spodzie z mąki orkiszowej jakoś mi nie wchodzi to nie to samo co z pizzeri
Kamcia ważne że śpi.
Ale obstawiam że to przez te drzemki w dzień.
Odpoczywaj póki śpi kawusie wypij i śniadanko zjedz:-)
Dariah miałam pytać jak ja nauczylas jeść łyżka.
Ale czytam że w zlobku
Moja córka też w przedszkolu prywatnym (grupa żłobka) nauczyła się siać do nośnika, siedzieć przy stole i jeść samemu a w domu nie chciała.
Robert usiądzie do stolika na chwilkę i zje ręką kawałek placuszka tyle z jego jedzenia łyżka ale karmić kogoś potrafi (na sucho w formie zabawy).
-
na pewno wspólne zajęcia uczą dzieci różnych umiejętności...no cóz, my długo bedziemy zacofani
żabko
taaaa
śniadanie!
wiesz ze ja śniadań nienawidzę !
to moja zmora cukrzycowa
jem, ale po dwóch kawuniach (tzn ciut kawy dużo mleka) , ale nie tak jak w poprzedniej ciązy z budzikiem w reku (budzik na wstawanie o 7:30, budzik na jedzenie)-wstaję później,jem później, u mnie ketony serio rzadko, a waga dziś znów w dół (?) nieznacznie, ale po pizzy wczorajszej
królewicz chyba sie budzi...