WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Skali
Aż nie mogę uwierzyć że ty już...potem ajrin i ja...czas pędzi
Pysiaczku
Czekam na wieści pow wczorajszej twojej wizycie
Przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale masakrę mieliśmy z Marcemma chłopak pierwsza chorobe taka poważna
zapalenie krtani... o 3 w nocy z niedzieli na poniedziałek bylismy z nim na pomocy doraźnej, dostał zastrzyk, pani doktor powiedziała, ze to juz zagrożenie życia przez te krtań
a tak szczekal, ze byłam przerażona. Od doktrki z pomocy doraźnej dostał antybiotyk, wiec dałam mu rano w poniedziałek, ale umówiłam nas jeszcze w poniedziałek do naszej pediatry. Kazała odstawic antybiotyk, twierdząc ze Marc da radę, niby jest juz lepiej, ale wiadomo kaszle jeszcze i ten okropny rolny katar z nosa
meczy sie to moje maleństwo okropnie
Co do szyjki, to gin zadecydowała, ze narazie nie zakładamy pessaru, ze trzyma sie ta szyjka nieszczęsna... ale po tym tygodniu choroby Marca to ja sie obawiam o jej długość... dlatego w poniedziałek pójdę prywatnie na usg, nie bede sie stresować jeszcze tymMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek jasne jedz sprawdz na usg dla spokoju najgorsze to ze później juz nie zakladaja passaru.
Skali ja nie mialam badan od październikamialam miec morfo miesiac temu ale nie mialam kiedy zrobić teraz wiecznie chora i tez nie było jak. Myślałam, że gin cos bedzie gadał ale stwierdził ze slusznie bo i morfo i badanie moczu w takiej chorobie daje bledny wynik i mam zrobic za 2 tygodnie już komplet na porodowke.
Wrócił apetyt to sie najadlam na kolacje i cierpie zgaga mnie masakryczna dopadła.
Igi się przebudzil chwile postekal ale smoczka nie mogłam znaleźć a zasnął dalej bez niech śpi. -
Pysiczku pilnuj tego kaszlu Bo u nas było podobnie najpierw antybiotyk ślę ze biegunka to odstawili potem osluchowo ok a kaszel cały czas aż się krztusil i wiesz że się zapaleniem płuc skończylo ja uważam że jak się zaczyna to się powinno skończyć antybiotyk a nie myślałeś żeby mu Banki postawić takie nieogniowe 2 ?
Ja dziś,mam bezsenność ból dupy i nie mogę spac może teraz mi się uda
Planuje dziś kosmetyczkę brwi zobaczymy czy się uda
Wczoraj trochę chodziłam Ale jak narazie żadnych bólów
Wiecie czego się boję ze się na wywolaniu skończy także jeszcze tydzień i zaczyna herbatki i te inne i będę więcej chodzić
-
Ajrin
Gin powiedziała, ze pessar możemy założyć do 34 tc, a mam juz kupiony w domu, wiec nosze go teraz na wizyty i w razie W zakładamy
Skali
No ja tez byłam w szoku, ze kazała nie brać antybiotyku, Marc wziął tylko jedna dawkę. Nie chce zapeszać, ale jest juz duzo lepiej, bylismy wczoraj na kontroli, mamy juz nie robić inhalacji, nasza pani doktor jest anty antybiotykowa, ale chyba miała racje, ze Marc poradzi sobie sam. Jedyne, co mnie martwi, to to, ze około 15 od dwóch dni Marc dostaje temp i to taka około 38,5, wiec mu zbijamy... pytałam pediatry o to, bo jednak jest na przeciwgorączkowych od niedzieli, ale mamy podawać dalej w razie temp... Nie o bankach nie myslalam, ale z kaszlem duzo lepiej, wiec narazie obserwuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 09:39
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
i ja się witam
kolejna nocka idealna
albo ja spie, jak zabita, albo wszyscy?
synuś nie oszczędza mamusi od rana-dla mnie najgorsze jest to, co na podłodze, zabawki moga na tate czekać ale...wczoraj na dzień dobry najpierw wycierałam podłoge po wylanym napoju, zaraz po rozlanym płynie do kąpieli (to była ścieżka przez całe mieszkanie) i na końcu kot narzygał zjedzonym kwiatkiem walentynkowyma dzis na dzień dobry Piotruś zwalił z ławy całą miseczke kaski
niedługo drzemka a ja troszkę z łóżeczka pomaluję
pysiaczku
tak cos czułam ze twoje milczenie nie jest dobrym znakiem, ale w sumie juz jest lepiej więc odetchnełam z ulga
nie zazdroszczę choroby małego, nas - tfu tfu- duzo omija, ale wizja nocnej wizyty w szpitalu ( z wiadomych przyczyn) budzi we mnie panikę
trzymam kciuki za zdrowie marcelka
no u nas wczoraj dwa razy krewkaza duzo i za długie te Piotrusiowe zebiska
-
Kamcia
No ja pierwszy raz o takiej porze byłam na pomocy doraźnej. Ale dobrze, ze pojechaliśmy, bo zastrzyk dał mu ulge. Teraz odpukać jest juz lepiej i oby tak zostało.
Dziekujemy za kciuki, to teraz trzymajcie kciuki za moja szyjke, bo cos ona budzi moje obawyMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kamcia
Tylko założenie pessaru wiąże sie z tymi infekcjami, co u mnie jest i tak częstei w sumie ja sama chce jak najbardziej to odwlec w czasie.
Zastrzyk dostał zeby z krtani obrzęk zszedł. Potem spojrzę w te kartkę co to był dokładnie za zastrzyk.
Haha to spacer sie Kamcia udałMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Skali
Gratuluję ząbków. Antoś też ma 12 i zostały mu 3 i 5.
Pysiaczek
Biedny Marcelek, oby teraz było tylko lepiej. No i kciuki za Twoją szyjkę.
Kamcia
Pechowy spacer ale co zrobić jak pogoda taka zmienna.
U nas raczej spokojnie, noc przespana, tylko pobudka o 7. Rehabilitacja o 12 więc chyba najgorsza godzina bo to akurat pora drzemki Antosia. Usnął na 10 min w samochodzie, później w domu marudził, w końcu usnął i spał 1,5h. Ale wstał taki głodny że aź histerię robił w krzesełku, ale wszystko zjadł.
A ja robiłam porządek w szafie w moich ubraniach, część wywaliłem bo już od kilku lat nie noszę i wyciągnęłam ciążowe bo zaraz się przydadzą. Antoś cały czas mi towarzyszył więc miał radochę
-
Oo i jest piąteczek piatunio !!!
jutro jedziemy do koichr idziecie i do mojej chrzestnej żeby dać zaproszenia jej i jej rodzinie
W pracy Ok - dużo spokojniej. Zosia marudna i ręka cały czas w buziząbki ? Do tego dzisiaj już 4 razy zrobiła bardzo luźna kupę
apetyt ma, praczki brak
obserwujemy
Kamcia,
Hehe No to spacer pierwsza klasa !!! Niestety taka pogoda przewrotna
Jeszcz nie pisałam - piękny pokój będzie mieć Patryczek !!piękne kolory!
Pysiaczek,
Biedny Marceldobrze ze trafiliście na IP bo skoro miał obrzek krtani to faktycznie jesst to bardzo niebezpieczne !!
A te zapalenia płuc to szaleje teraz ! Kolegi z pracy synek miał w zeszłym miejscu i wczoraj byli u lekarza bo znów kaszle i co? Znów zapalenie płuc !! A mały ma co,8 miesięcy??
Marta,
Hehe widzisz Antoś zgłodniał i jak się rzucił na jedzonko
Oj ubrania ubrania...dać Zosi karton z ubraniami j pół dni jej nie zobaczysz i nie uslzyszysz..i będzie śladach i przekładać, i od nowa...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A to zdjęcie które nam wysłali ze żłobka w Walentynki
moja Calineczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 10:29
kamciaelcia, Pysiaczek89, Skali89, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258, AJrin lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Piotrek ma manię wywalania skarpet z każdej szuflady (moje, swoje lub męża) i robi tak aby na pewno nie były w parze
w dodatku pralka działa hipnotyzujaco
włączona pralka= pół godziny spokoju dla mamy
później mamie i tak chce się sikać więc razem przy pralce siedzimy -
Kamica
To może zapobiegawczo zaaplikuj sobie jakies witaminki? Mnie Marc troche zaraził najgorsza dla mnie rzeczą, czyli kaszlemzrobiłam sobie syrop z cebuli i popijam
oprócz tego rutinoscorbin 2x1 tabletka, sok malinowy itp
Serio, ta wiosna mogłaby juz nadejśćMarcelek ❤️❤️
Mikuś